Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam lat 22

Polecane posty

Gość gość

Żałuję że się kiedykolwiek urodziłem .Moje narodziny były jedną wielką pomyłką . Szczerze mówiąc żałuję tego ,że nie zostałem wyskrobany .Tylko strach przed śmiercią trzyma mnie jeszcze przy życiu . Nie odnajduję się zupełnie w świecie chamów ,prymitywów . W szczególności ,że dzisiaj tępactwo chamstwo i prymitywizm triumfują nad inteligencją kulturą i normalnością. Często prymitywy opływają w dostatku ,podczas gdy ludzie mojego pokroju mogą liczyć jedynie na szybką śmierć ,która byłaby wybawieniem od wszelakich problemów . Najlepszym przykładem tego ,że w naszym wspaniałym państwie prymitywy żyją jak pączek w maśle jest moja 37 letnia sąsiadka ,która ma od cholery pieniędzy a jest tępa jak but z lewej nogi (bez obrazy dla obuwia ) .Jak spytałem jej się kiedyś czy leci do Ankary przez Konstantynopol zapytała się ,w której części Polski on leży . Gdy spytałem się ,co sądzi o istnieniu Boga stwierdziła ,iż nie ma go ,ponieważ nie było jej przy stworzeniu świata. Ssm jestem ateistą ,ale uważam ten argument za kaleczny .Przykłady jej imbecylizmu można mnożyć .To nie jest tak ,że zazdroszczę wszystkim bogatym majątku .Mój kolega z roku jest inteligentny i ma sporo pieniędzy ,ale zarówno on jak i jego ojciec zarobili własną głową na to więc im nie zazdroszczę ,ale gdy widzę ,że nawet po skończeniu studiów i 20 latach nigdy nie będę miał połowy pieniędzy ,które ta tępa prymitywna persona odziedziczyła w testamencie to szlag mnie trafia. Pozostaje mi czekać na śmierć.

Gość gość
Wiem że bez pieniędzy zawsze będę dla innych zerem . Bez odpowiednich zarobków nie mam co liczyć na miłość i normalne spokojne życie . Prymitywy pokroju mojej tępej ,wiecznie wstawionej sąsiadki ,która nawet poprawnie po polsku nie umie mówić a co dopiero po angielsku(zna 5 słów na krzyż raptem w tym języku ) a wpisuje w CV średniozaawansowana znajomość języka obcego ,do tego jest prymitywna chamska i gardzi innymi ludźmi .Nigdy nie dała złotówki bezdomnemu ,podczas gdy ja mając gowno nie majątek tysiące razy wspomagałem ich finansowo W oczach matki zawsze byłem zerem ,od najmłodszych lat dawała mi to do zrozumienia .

Gość gość
Łącze się z Tobą w bólu. Mam 21 lat i zero perspektyw, depresja i psychotropy. Chciałabym zdechnąć, ale jak na razie jestem zbyt słaba by się zabić, poza tym jestem ważna dla mojej przyjaciółki i babci...

Gość gość
Co sie stalo nie zalamuj sie ja mam podobnie i jeszcze Bog i dusza Istnieja czytalem o najnowszych badaniach. Fizyka kwantowa, Psychotronika ,Spirytyzm dusza Istnieje a ty sie tak czy martwisz

Gość gość
I tak się teraz czuję .Ja mentalnie zdycham a prymitywy triumfują .Między mną a nimi jest dysproporcja jak w tej piosence ,, gala socijala" . ,, Ja sam imao sve -ja nisam imao nista ...".

Gość gość
A po co Ci milość? To tylko problemy i cierpienie..

Gość gość
Boga nie ma .A ja chciałem tylko normalnie żyć ...ale nie było mi to dane.

Gość gość
Żeby przez sekundę poczuć to czego od matki nigdy nie dostałem.

Gość gość
Ja się nie czuję jakaś lepsza od tych prymitywów. To oni są lepsi, bo radzą sobie w życiu, nie mają tylu lęków.

Gość gość
Jestem z toba przytulam , mam tak sam 0 znajomych ,nie mam dziewczynt, czuje sie samotny nie chce mi sie zyc przy zyciu trzyma mnie Wiedza nowa badania dusza istnieje

Gość gość
Ja od ojca też nie dostałam miłości. Szukałam jej w (teraz już moim ex) mężczyźnie. To był toksyczny związek (trwał 5 lat). Ze swoim podejściem też w taki wpadniesz, bo za wszelką cenę będziesz chciał zatrzymać osobę którą kochasz, nawet jeśli ta osoba będzie traktować Cię jak g****o.

Gość gość
Oni są g****o warci . Gdyby nie rewolucja bolszewicka to te prymitywy by były na swoim miejscu

Gość gość
Autorki jestes dziewczyna

Gość gość
autorze sam jesteś prymitywem...

Gość gość
Nie .Jestem facetem w którym płynie błękitna krew .Nie udało Ci się kafeteryjny bajerancie.

Gość gość
Cwaniak84 Co prawda w oczy kole? Sam masz IQ pantofelka i zabolało to co napisałem?

Gość gość
Ja moge tobie pomuc tez jestem facetam

Gość gość
Masz dziewczyne bedziesz szukal

Gość gość
Mi nikt nie jest w stanie pomóc już.

Gość gość
Daj sobie pomuc dla czego nie chcesz znajde ci dziewczyne chcesz pomoge tobie.

Gość gość
Biedactwo

Gość gość
To ile odziedziczyła hajsu ta twoja sąsiadka ?

Gość gość
Nie wiem ile dokładnie bo to było dawno temu , jednakże minimum to koło miliona myślę .

Gość gość
To dobrze ma. Pracować nie musi do końca życia, emeryturka też już do końca życia o ile oszczędza i ma wszystko wyliczone. Wspaniałe życie, zero stresów i zmartwień :D

Gość gość
Pracuje jako o zgrozo pracownik pedagogiczny .Jak i cała rodzinka.

Gość gość
Jeśli tak ,to współczuję dzieciakom.

Gość gość
Ja bym na jej miejscu nie pracował. Ale jej wybór.

Gość gość
Chłopie ,masz głęboką depresję .

Gość gość
Dobrze ktoś napisał, że prymityw zawsze lepiej sobie poradzi, bo nie ma leków. Nie myśli o przyszłości, bo jakoś to "hehe" będzie. Żyje dniem bieżącym. Na rynku pracy jest teraz popyt na prostych ludzi, głupków, bez inteligencji. Ja idę od poniedziałku do nowej roboty i mam panikę, bo wszędzie jest pełno głąbów. Nie mam na razie myśli samobójczych, ale coraz częściej myślę, że wolałbym nie istnieć. Świat jest dla prostych ludzi, nie dla refleksyjnych wrażliwców.

Gość gość
Typowe prowo. N-ty raz czytam podobny wpis. Nawet wiek podobny.