Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poprawic relacje z mezem

Polecane posty

Gość gość

Czesc jestem z mezem od 10 lat i 4 lata po slubie. Nasze relacje luzkowe sa nijakie poniewaz maz zawsze mnie odtraca kiedy probuje zainicjwac sex a nie zdaza mi sie to zbyt czesto. Lecz kiedy on chce to jest zawsze. Oprocz tego oglada dosc czesto filmy ( dla doroslych ) co mnie dobija bo czuje sie zaniedbywana przez niego. Tu mi mowi ze nie ma ochoty na sex a pozniej sie okazuje ze poogladal sobie pare filmow. Dlaczego faceci tak robia.? Staram sie dbac o siebie i robie dla niego wszystko w luzku i w zyciu. A on jest taki zimny dla mnie. Nie wymagam od niego nie wiadomo czego ale mogl by sie troszke postarac zeby i mi tez bylo dobrze. Czuje sie czesto samotna w tym zwiazku i niedowartosciwana, tak jak jemu bym byla obojetna. Mial tak ktos kiedys ? Co mam robic zeby bylo lepiej ?

Gość gość
Myj się przynajmniej raz w tygodniu.

Gość waterman
Zasada lustra ,on taki to i ty taka

Gość gośćjjj
Tez mam z tym problem ze moj partner ma prawie zerowe libido. Jak mu sie zachce raz na miesiac to dobrze . Kiedy ja inicjuje seks to mnie odtrąca. Czuje sie tym upokorzona

Gość gość
Też tak mam z żona. Jej sie nigdy nie chce. 12 po ślubie i seks byle jaki. A ja pragnę namiętności, nie tylko samego aktu. Podjąłem już decyzje o zdradzie choć nie było łatwo ale nie mogę znaleźć właściwej Partnerki. Może tu znajdę pawelwawka@interia.pl Śmiało, nie gryze.

Gość gość
Zacznij ogladac z nim te filmy to moze zobaczysz co by chcial, co go kręci. I mu to daj. Bedziesz zadowolona.

Gość gość
Jak ma fiutka w cipce to poruszaj biodrami na wszystkie kierunki, i to tak żeby mu się fiutek złamał.

Gość gość
Kobieto razem oglądajcie. A w trakcie emisji lodzika zrób. Z dodaniem po same jajka. Przyloz się. Powinno pomóc.

Gość gość
juz nie raz z nim probowalam poogladac.... niestery on oglada tylko trojkaty 2 kobiety i facet. Takze nie mge (nie potrafie) mu tego dac na zywo. Raz sprobowalam.... ale on uwaza ze nie bylo trojkata... masakra a ja sie staralam. Dlatego nie umiem drugi raz tego zrobic. Zawsze to ja sie staram zeby bylo ok w luzku a on ma to gdzies. Moze za bardzo sie staram ;(

Gość gość
"Raz sprobowalam.... ale on uwaza ze nie bylo trojkata... masakra a ja sie staralam" x To był ten trójkąt czy nie?

Gość gość
byl i to nawet z dziewica i sknczyl ale dla niego bylo za malo i twierdzi ze go nie bylo..... przykre....

Gość Teppic
Roszczeniowy d**ek, i tyle. Zainicjuj rozmowę o porach na seks, które będą kompromisem dla was obojga. Jak nie będzie chętny, nie dostanie następnym razem. Albo dostanie, ale to ty będziesz dominować, do punktu agresji.