Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mowiono mi ze tylko milosc w zyciu jest za darmo

Polecane posty

Gość gość

I wierzylem w to. Dopoki nie pojawily sie oczekiwania, zobowiazania, sytuacje podbramkowe, stawianie ultimatum. Skonczyla sie sielanka, cieplo i bezinteresowne oparcie. Milosc kosztuje i to slono.

Gość gość
jest też płatna miłość

Gość gość
czyli tzw. platna protekcja lub kupczenie wpływami..

Gość gość
Nie ma bezinteresownej milosci. Wczesniej czy pozniej ukochana, zawsze wierna kobieta nawrzuca ci tak ze dostaniesz szoku. Nagle sie dowiesz ze ja wykorzystywales, kiedy ty robiles co mogles zeby byla szczesliwa.

Gość gość
ze studentką zaznasz rozkosznej płatnej miłości w gumce do pipki albo bez gumki do buzi

Gość gość
nie wiem

Gość gość
cena jaką płacimy za miłość ma większą wartość niż pieniądze....

Gość gość
ale czemu wy wszystko sprowadzacie do seksu? Bzykania studentek czy prostytutek? Ja mowie o milosci! Uczuciu chyba wam blizej nie znanym... Chodzi o to ze kobieta nie kocha faceta za to ze jest, nie jest z nim dla niego samego, jest z nim dla jego kasy. Dopiero gdy facet ma kase, kobiet jest zakochana. Bez kasy nigdy sie nie zakocha. Jesli nie masz pieniedzy, jesli jestes biedny bezrobotny itp to nigdy nie zasluzysz na milosc, nigdy zadna cie nie pokocha. Najpierw trzeba sie narobic i dorobic by miec milosc. Mozna zatem powiedziec ze milosc kobiety trzeba kupic:o no bo inaczej nigdy cie nie pokocha...