Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ważę ok

Polecane posty

Gość gość

Mam 14 lat i ważę równe 50 kg zastanawiam się czy nie ważę trochę za dużo do wzrostu 165 cm Albo przy najmniej mam takie kształty , bo wyglądam trochę grubo .

Gość gość
max 45kg powinnas wazyc. dla przykladu mam 21 lat wzrostu 173 i waze niecałe 55kg ;) Nie masz nawet bioder ani biustu rozwinietego, a to tez swoje wazy :)

Gość gość
19: Być może autorki tematu już nie ma, być może to prowo, mam to gdzieś, bo każdy może to przeczytać.. Do tępej ameby umysłowej powyżej: Przestań pisać takie popierzone rzeczy! Nie myślisz w ogóle! 45 kg przy wzroście 165?! Popieprzyszło Cię i to nieźle... Polecam się z kimś skonsultować, bo to nie jest normalne. Nawet jeśli sobie robisz żarty to k***a POMYŚL!! Nie boli a być może nie spowodujesz, że kolejna dziewczyna zachoruje na anoreksje. Aż mnie niesie jak czytam takie bzdury! Czujesz się dobrze. Wyniki masz dobre. Dbasz o siebie. Podobasz się sobie i to jest DOBRE. Dziewczyna ma 14 lat! Japierdziele ludzie serio macie w d***e, że wejdą tu jakieś małolaty w okresie kiedy w głowie mają tylko to, że są "brzydkie", "grube" itp? Przeczytają takie coś i dalej sobie możecie dokończyć.. Internet to czasami dno, ale te dno tworzą ludzie! Nawet jeśli jedna osoba przestanie wypisywać takie bzdury to może się coś zmienić.. Dobranoc. Do autorki tematu.. Słuchaj siebie, swojego ciała, kogoś kto Ci nie zaszkodzi i nie dobije bzdetami.

Gość gość
nie wiem

Gość gość
Ja 178/ 74