Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to przełknąc

Polecane posty

Gość gość

przez 2 lata bylam z facetem, ktory jak sie okazlo kazdego dnia klamal ze mnie kocha bo wygodnie mu bylo zyc na garnuszku u mnie...na koniec mnie pobil i odszedl...jak sie mam po tym pozbiarac? byl 100% graczem na uczuciach....minely 3 miesiace a on jest juz z inną....nie umiem sobie w lustro spojrzec ze bylam tak glupia i naiwna i dalam sie omotac...

Gość gość
Tak bywa. Miałem podobną sytuację, myslałem że poznałem wyjątkową kobietę w której się zakochałem a jak wyszlo? Cała ta znajomość była jednym wielkim kłamstwem. Gdybym wtedy dał za niąreke uciąć to bym teraz nie miał ręki.

Gość gość
Dlatego podaje sie herbatę znajomemu a nie zaprasza na obiadki:P

Gość gość
Ta inna tez wzięła go na garnuszek, więc prawdopodobnie skończy jak ty

Gość gość
milosci nie da sie kupic

Gość gość
ja wcale nie kupowalam milosci , poprostu mam to co mam i chcialam stworzyc dom, rodzine...tez bylabym bez rąk teraz jak przedmówca...najgorsze to to ze dalam sie tak oszukac bo ze inna teraz jest ze s********m to jej brocha ...szkoda mi tych lat ...mam 40 lat i juz mi sie nie chce walczyc o kolejny zwiazek

Gość gość
20.43 ucz się od 20.40 - święte słowa.

Gość gość
swiete slowa...zapraszac 2 lata na herbatke.....no naprawde mądrosc zyciowa..

Gość gość
a co robilas od 20 do 40 zwiazki

Gość gość
jestem wdową

Gość gość
Zbyt szybko zaproponwałaś obiadki, moze i smaczne były, ale chciał spróbować inne, w innym otoczeniu, nie znaczy lepszym, innym. Obiadki podaje sie temu, który się zadklaruje, ze chce partycypować w kosztach ich i wystroju otoczenia;) Takie czasy, że wybór ma wszędzie tego co che jeśc, jak i z kim. Teraz wszystkie bardzo chętnie gotują:P, nie to co wcześniej.

Gość gość
Nie oglądaj się za siebie i nie miej do siebie pretensji. Nie mogłaś tego przewidzieć, nie jestes jasnowidzem. Zaslugujesz na kogoś lepszego kto Cię pokocha i doceni. Życze Ci szczęścia.

Gość gość
20.37 czemu kłamstwem?

Gość gość
Zwyczajnie, zawsze sobie przygotuj popitkę :-P ...i potrenuj na surowych jajkach

Gość gość
Tak to już jest w tym wieku kobiety desperacko nie chcą być same, mieć poczucie bezpieczeństwa i cwaniaków nie brakuje. Zresztą to samo ale w drugą stronę jest nagminne tak bardzo że nikogo nie rusza że frajer wydał kasę na panienkę która przyprawiła mu rogi i znikła.