Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

policzek

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj za dużo prawdy napisałam o ciepłej i dobrej, bo czuję, ze znowu mnie "policzkujesz":P

Gość gość
A kto to jest ta "ciepła i dobra"? Śpisz z nią, że tak dużo wiesz o niej? :D Ból doopy, bo nie wybrał Ciebie? Trzeba nauczyć się przegrywać z honorem...

Gość gość
spuszczać anonimy razem z wodą to się oduczą zakładac tematy z gościa.

Gość gość
marzysz o tej zazdrości, wtedy czułbyś się dowartościowany, ze nie tylko szmaty cie chca, nic z tego misiu, sa jeszcze kobiety które WYBIERAJA a nie sa wybierane, ewentualnie szmatko nie pochlebiaj sobie, ze wybrał cie odrzucony przez lepszą ood ciebie.

Gość gość
Akurat to czy ktoś jest lepszy czy nie to nie twoje zdanie liczy się tylko jego.Faceci często zapominają szybko o tym co bylo bo zaczyna się liczyć to co jest.Nowa zabawka jest zawsze lepsza od starej tym ,że jest NOWA :D

Gość gość
zgadza się, dlatego takich, dla których kobieta jest zabawką spuszcza się w klopie polewając chlorem dla pewności:P

Gość gość
Z honorem? A wiesz co to jest? Nazywanie rzeczy po imieniu nazywasz brakiem honoru? Dlatego bronisz prostaczki, której jedyna zaleta jest ssanie i wagina, pozostałym cześciom nadasz cechy wymagane przez ciebie, raz wielbisz sucha jak kabanos, potem lochę, raz piekne długiw włosy, potem krótkie, ale zawsze prostactwo i gimnastyke seksualną. To ostatnie jest chyba wyrazem godnosci wg ciebie:P

Gość gość
nieźle się gimnastykujesz ,to fakt.

Gość gość
Jest takie porzekadło ,że g****o i tak na wierzch wypłynie No i wypłynęło.Tyle że w postaci kobiety:P

Gość gość
Ale taki koprofil jak ty tym gównem w postaci kluski sie zachwycił. grunt to dobrane zboczenia:P

Gość gość
Moje myśli to moje nierządnice jak mawiał Nietzsche;) ale to wyższa szkoła jazdy:D

Gość gość szarrriikkkkk
okazalas sie zaklamana k******.ale moja wdziecznosc przerosla moja obojetnosc...dziekuje i przepraszam

Gość gość
szariczku????Zakłamanie na kafe?????????? ojejjjjjj!!!!!!!!!Nigdy nie przypuszczałam:D

Gość gość
Z autorki chyba wylazło dobrze ukrywane chamstwo :D Co z tego, że może i jesteś teraz atrakcyjna? Być może pomawiasz kogoś niesłusznie, nawet tej osoby nie znając. Próbujesz mu inną obrzydzić, żeby podstępem pozbyć się konkurencji? Może on zobaczył w niej coś więcej niż tylko atrakcyjną pannę do towarzystwa. To że o siebie dbasz to jeszcze nie znaczy, że inna musi być gorsza od Ciebie. Z tego co mi wiadomo, im bardziej atrakcyjna kobieta, tym bardziej roszczeniowa i uważa, że wszystko jej się należy, tylko dlatego że pięty pumeksem wyszoruje albo nogi i pipkę na gładko wydepiluje:D Śmiech na sali, bo nie tylko Ty jedna to potrafisz :D Każdy i każda jak chce, to zadbać o siebie potrafi :)

Gość gość zawsze sexy
bo rude jest fałszywe!- amen

Gość gość
11.34 Masz rację.Zazdrość z tego ,,coś"aż kipi.Dla mężczyzny nie liczy się tylko zewnętrzna uroda ale również uroda wewnętrzna.To jest to co pociąga.Trzeba mieć to w sobie.Tyle,że z tym trzeba się urodzić.tego się nie wytrenuje.

Gość gość
zrobiła loda jednemu i drugiemu albo raczej wszyscy mieli ten sam cel i ręka ręke myła; naiwnie wierząc że nikt prawdy się nie dowie

Gość gość
tego nie wiem.Materacem nie byłem.Wiem tylko tyle ,że urada to jeszcze nie wszystko.Serce też jest ważne. Miej serce i patrz sercem.A Mickiewicz.