Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeśli zapłacę płatnemu mordercy, by mnie zabił to jest to samobójstwo?

Polecane posty

Gość gość

Chcę się zarypać, ale boję się konsekwencji duchowych tego czynu, nie jestem katolikiem, ale nie wiem co jest po śmierci, gdybym miał gwarancję, że nic nie ma to bym się zarypał od razu, ale mam cień wątpliwości, czy samobójcy nie mają problemów po śmierci, więc muszę sprytnie obejść system.

Gość gość
Spirytyzm potwierdza cierpienie samobujcie mam trzy ksiazki. Duchy cierpia po samobujstwie. Naewt Psychotronika potwierdza ze dusza zyje po smierci. Najnowsze badania odradzam tobie tego. Sa przeslanki ze energia duchowa czlowieka zyje po smierci.

Gość gość
No to p********e, nie chcę żyć po śmierci, bo pewnie znowu trzeba będzie pracować i przeżywać lęki przed pracą.

Gość gość
Spokojnie kolego bedzie dobrze , wszystko sie ulozy. Ja sie ciesze ze dusza istnieje.

Gość gość
A co sie stalo ze nie chcesz zyc masz problemy. Moge pomuc tobie

Gość gość
Stało się to, że w poniedziałek idę do pracy, w której wiem, że sobie nie poradzę, bo rodzinka wymusiła na mnie, żebym od razu poszedł. Przyjęli mnie od razu tam gdzie nie chciałem, jestem po studiach i wszyscy wiedzieli, że mnie tam przyjmą, ale ja chciałem gdzieś indziej iść, nawet mi nie dali rodzice spokojnie poszukać lepszej roboty, tylko zatruli mi życie, więc na gwałt wylądowałem w swoim najgorszym koszmarze i najgorsze jest to, że wiem, że za rok mam zapewnioną wymarzoną pracę, ale nie przetrwam roku, ani nawet tygodnia w tym kołchozie.

Gość gość
Rozumie cie dobrze wspolczijw tobie a ta nowa praca za rok to Polscevczy za granica.Szkoda mi ciebie bo tez bylem wpychany przez rodzine.,Do pracy ktora nie wyszlo.nic.

Gość gość
Jaka ta zla praca ktorej nie chcesz i wiesz ze nie poradzisz sobie.To jest glupie ze cie wepchali tam.

Gość gość
zrób to, na co czekasz, najlepsze są decyzje podjęte ad hoc bez rozmyślania.

Gość gość
po śmierci nic nie ma, zasypiasz i tyle,razem z ciałem umiera jażń,na jakie badnia się gosc powołujesz najnowsze odnośnie istnienia dusz?

Gość gość
A czy jak ja zamówię mordercę by cię zabił, to będzie eutanazja?

Gość gość
Badania Psychotronika I Fizyka Kwantowa mam 4 nowe ksiazki swiadomisc zyje po smierci ciala. I Dolozylem Spirytyzm.Allan Kardec Ksiega Duchow , Ksiega Mediow i Niebo i pieklo wedlug spirytyzmy. Kontakty z duchami.