Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dyrekcja szkoły może coś mi zrobić jeżeli przyjdę w takiej sukience?

Polecane posty

Gość gość

https://zapodaj.net/images/002256ddd2dac.jpg Mam 16 lat i jutro pierwszy raz idę liceum. Moja mama wbrew mojej woli wybrała mi taką sukienkę na rozpoczęcie roku, argumentując, że "jestem już dużą dziewczyną i dodatkowo mam duże piersi, których nie powinnam była się wstydzić a powinnam była, jak prawdziwa kobieta, zacząć wykorzystywać do swoich celów". Boję się a innej sukienki nie mam, matka prewencyjnie zabrała mi moje kieszonkowe oraz zdalnie zablokowała u operatoea dostęp do platności przez telefon, więc jestem w kropce :(

Gość gość
Up bo to ważne

Gość gość
P******a ta twoja matka ale pewnie to i tak prowo.

Gość gość
Do szkoly idzie sie w bialej bluzce i spodnicy ciemnej a nie jak d***** ubrana.

Gość gość
Tak to mozesz smialo startowac pod latarnie.Ile bierzesz?

Gość gość
gość dziś Tak, wszystko to prowo! Twoje istnienie to także prowokacja! x gość dziś To idź i wyjaśnij to mojej matce!

Gość gość
Kocham takie sukienki bo dają duże możliwości kształcenia i rozwoju. Co miesiąc mogę zmieniać pracę i do każdej nowej przyjmują mnie z dużym entuzjazmem, nawet nie muszę cv wysyłać. Ponadto zawsze dostaję premie i różne prezenty oraz mam elastyczny czas pracy :)

Gość gość
No i nikt mi nie pomoże co mam robić w tej sytuacji? :(

Gość gość
Ale to nie jest śmieszne. Mówię prawdę. Jak mam to udowodnić? To wszystko to najprawdziwsza prawda, moja matka na serio każe mi się ubierać wyzywająco jakbym była jakąś młodocianą prostytutką. Na prawdę argumentuje to niewybrednymi słowami obrażajacymi kobiety, typu "taka jest nasza rola" albo "teraz dopiero wyglądasz jak na prawdziwą kobietę przystało" i zawsze słowo "kobieta", nigdy inne określenie, wypowiadane z taką wewnętrzną pogardą. Pomocy bo nie wiem już co mam robić. Dotychczasowa szkoła, gimnazjum, umywała ręce, ponieważ każde zwrócenie uwagi kończyło się wszczęciem solidnej burdy przez moją mamuńkę.

Gość gość
Jeśli nie prowo to poprostu nie idę na rozpoczęcie!na wszystko jest sposób, nie piertol że jesteś taka posłuszna matce! Nie znoszę takich udawanych bezbronnych cnotek!które w rzeczywistości to kokietki jakich mało!

Gość gość
To prowokacja i to jeszcze napisane przez jakiegoś durnia z Wawy...."zablokowała zdalnie płatności u operatora".Oni myślą,że to normalne jest i każdy szczyl i srul to ma płatności via telefon,banking on line,swifta,pda i k****a jeszcze gra na giełdzie. Poza tym widać,że temat sztuczny bo jak starzy mają pusto we łbie to i dzieci takoż.Z reguły durni starzy spełniają życzenia swoich durnych dzieci(jeśli mają tylko sos).

Gość gość
A o czymś takim jak "dolicz do rachunku" to drogi mądrala wyżej słyszał? Pomarańczowi np coś takiego oferują dla posiadaczy abonamentu. Możesz sobie w ten sposób dokonywać płatności online w różnych sklepach i grach, np w gugle play.

Gość gość
Albo zapłać smsem. Multum gier online, np world of tanks, coś takiego obsługuje we współpracy z operatorami telefonii komórkowej.

Gość gość
Można , zmienić ogólnie sens i zadać pytanie czy w szkołach powinna panować wolność i swoboda w strojach , czy też raczej umiarkowanie w ubiorze ?

Gość gość
Haha niezły żart :)

Gość gość
dyrektor szkoly moze cie w tym stroju zaprosić,do kibla zebyś mu opciągla faje:-P

Gość gość
Wiesz co to liceum? Tak tylko pytam...

Gość gość
Buahahaha uśmiałam się :-) całkiem śmieszne PROWO

Gość gość
wiem,tam juz dorosle dziunie chodzom i smiał na,flecie grają:-P

Gość gość
gimnazjalistka nie robi sobie silikonow bo ją na to nie stać .

Gość gość
To murzynka a takich w Polsce nie ma tylko wiesniary blondynki :p