Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mal102

Błagam o pomoc

Polecane posty

Gość Mal102

Witam, Poznałam super faceta około pół roku temu. Zaczęliśmy się spotykać . Było super . Po miesiącu znajomosci powiedział mi , ze dziewczyna z która spotykał się przede mną tylko na seks jest z nim w ciąży i dziecko rodzi się w sierpniu .... chłopiec. Nie wiedziałam co mam myśleć . Powiedział , ze nie chce tego dziecka , bo ma dwoje ( wdowiec 42 lata ) , ze tamta dziewczyna wrobiła go w to dziecko aby go zatrzymać - ona ma 24 lata w tym momencie . Powiedział , ze zrzeknie się praw do dziecka , by być ze mną . Ja powiedziałam jemu , ze nie chce faceta z małym dzieckiem . Powiedział , ze zrzeknie się praw do dziecka i nie będzie oprócz płacenia miał żadnych zobowiązań . Na początku pasowało mi to , ale kiedy urodziło się to dziecko i je zobaczyłam to stwierdziłam , ze nie mogę odebrać ojca dziecku . A on jest palantem , ze chce zrezygnować z własnego dziecka dla mnie . Byliśmy nawet u psychologa .... jakaś maskara . Facet dobry , uczciwy w stosunku do mnie , oświadczył mi się nawet ! Kocham go , zrzylam się z jego dziećmi itd , ale świadomość tego małego dziecka mnie przeraża . Nie wiem kompletnie co robić . Tamta dziewczynę zostawił jak się dowiedział ze ona w ciąży i ma zamiar urodzić , potem się odezwał i spotkał z nią . Był nawet seks podobno raz tylko jak już była w ciąży . Miał jej jakoś pomagać w wychowywaniu dziecka , ale jak mnie poznał to zrezygnował z tego , bo ja tego dziecka nie akceptuje . Dziecko nie jest tu nic winne, ja po prostu nie chce faceta z małym dzieckiem . Nie wiem czy mam go zostawić czy nie . Pomóżcie . Może jakaś z Was miała podobnie lub Wasza koleżanka . Proszę

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować