Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podniecacie się jakimiś Anexami, a córeczka Siwiec jeździ wózkiem za 14 tys

Polecane posty

Gość gość
Cena zawrotna:D chyba nawet Lewandowscy dostali/mają tańsze:) Większość Polaków to za tyle kupuję auto:)

Gość gość
Pfffffff ja mam super Jedo Nevo za 1 300. Polska, solidna firma. Sprzedawczyni na tego Anexa ręką machnęła

Gość gość
Wiesz, rzecz jest tyle warta, ile ktoś zechce za nią zapłacić. Równie dobrze można ogłosić, że ten wózek kosztuje 45 tys a przecież nie jest tyle wart.

Gość gość
Ale z tego co gdzieś czytałam to ten wózek chyba dostali od producenta

Gość gość
ale ma jeden wózek. Lewandowscy mają 4 :D Co do Anexa to moja znajoma ma i zachwycona nie była, po pół roku sprzedała. Mnie się podoba Roan bass soft i kosztuje 1700zł.

Gość gość
oglądałam w sklepie Priama którym jeżdżą państwo L i wygląda ładnie, gorzej się nim jeździ, anex wygląda ładnie i jest lepiej amortyzowany, a chyba chodzi o to aby wózkiem dobrze się jeździło. A wy jaki wózek polecacie?

Gość gość
A ja miałam Tako Jumpera za grosze i byłam bardzo zadowolona. Duża gondola, wygodna spacerówka. Pompowane koła. Jak dla mnie super się sprawdził.

Gość gość
Mam bardzo podobny wózek Amelis Hugo i kosztował jedyne 1800zł , nie wiem po co przepłacać tyle kasy jak za takie pieniądze możesz mieć prawie identyczny, śliczny wózeczek.