Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy: czy z czasem przeszło Wam kochanie dziecka bardziej od męża?

Polecane posty

Gość gość
ta od męża od kupek i zupek to ma prawdziwą mameje w domu, masakra. ona nigdy dziecku d**y nie podtarła tylko robi to mąż padłam. dobrze że mój mąż to normalny chłop i nie zamieniliśmy się rolami. tvnowskie genderki.

Gość gość
Jesteś zimną suka i tyle. Nawet typowy januszowaty ojciec zmieni dziecku pieluche czy wytrze rzygi raz na jakiś czas a ty podchodzisz do nich jak to zwierzat. Mężowi się to znudzi nawet jeśli teraz jest zadowolony. To nic ze kiedys obiecał się zajmować wszystkim. U was nie ma podziału obowiązków tylko on działa. Biedne te dzieci. Zaraz zapytasz dlaczego, no cóż myślę że każda kobieta z odrobiną uczuć będzie wiedziała o co mi chodzi. Natomiast te niekumate będą mi zarzucac bycie niewolnica izaura.

Gość gość
a ja myślę, ze jej zazdrościsz, bo ty się babrasz w gownie, a twój "chłop" nie :-D i kto ma lepiej? ja na szczescie tez jestem na tyle mądra, że mój mąż uczestniczy w zyciu dziecka tak samo jak ja i g****o mnie obchodzi, czy mu śmierdzi, czy nie, ma też zmieniać pieluchę.

Gość gość
10.17 zanim mu się znudzi, to ich dzieci już będą samoobsługowe i ona nie będzie musiala im podcierać d**y :-D dobrze to wymyśliła

Gość gość
Ja też raz za czas zmieniłam pieluchę i wytarłam rzygi. Nie wiem skąd wnosisz, że nie. Czasami nawet mi się zdarzyło nakarmić jak byłam w domu w porze karmienia. Poza tym myślę, że większość dzieci chciałaby być traktowana jak moje zwierzęta, które mają wszystko, co najlepsze.

Gość gość
gość dziś - moje dzieci już są samoobsługowe w dużym stopniu, bo starszy ma 5 a młodszy 3 lata. Czasy pieluch już za nami, dlatego mężowi się śni kolejny zasraniec w domu.

Gość gość
10:17 a ty znasz męża tej pani?? Znasz ją?? Na jakiej podstawie mówisz że się znudzi?? Ty się znudziłas? Z jakiej racji ojciec ma być gorszy od matki? Jak kobieta robi te wszytkiw rzeczy to jest ok ale mężczyzna...o zgrozo wszyscy świeci jak tak można blee bleee bleeeeeee. Same zazdrośnice tutaj wypływają swój jad! Ja sobie nie wyobrażam żeby mój mąż przy dziecku nie robił nic albo robił raz w tygodniu. Jest podział ról. Jedno kapie drugie karmi... Hejtowana kobieta napisała że mąż robi czynności higieniczne ona zajmuje się edukacja...to ja nie rozumiem oburzenia stawiasz edukację swojego dziecka nad zmianą brudnej pieluchy?? Jeśli musisz to zmieniaj pieluchy karma baw się padaj na twarz a twój mąż niech raz w tygodniu ba nawet dwa zmieni papmersa i właczy bajki w tv. I ty będziesz szczęśliwa i tamta kobieta również. Szanujemy się ludzie bo ilu nas jest tyle jest pomysłów na życie i to że ktoś żyje inaczej nie znaczy gorzej czy źle.

Gość gość
oburza język w jakim się wypowiada o "zasrańcach"