Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiki2003

Pomocy!!! Jestem w ciąży!!!

Polecane posty

Gość Wiki2003

Witam. Mam na imię Wiktoria i mam 14 lat. W sobotę koleżanka miała wolną chatę, bo jej starzy pojechali na weekend w Bieszczady. Postanowiła urządzić domówkę. Ostatni weekend wakacji, więc całe 25zł, które miałam, zainwestowałam w paczkę Malboro i 3 Reddsy jabłkowe. Chodź często popijam, nie mam mocnej głowy, a to że nie jestem dziewicą wiadomo od dawna na całym osiedlu. Tak się nimi nawaliłam, że straciłam nad sobą kontrolę i zrobiłam loda Tomkowi i Dominikowi z mojej klasy. Sperma dostała się do żołądka i prawdopodobnie doszło do zapłodnienia. Później zrobiłam jeszcze loda dziadkowi koleżanki, Panu Damianowi, który spał pijany po urodzinach kolegi z pracy i nawet się nie obudził. Koleżanki mówią, że skoro spał to i jego plemniki też spały, wiec z nim nie zaszłam w ciążę i urodzę tylko bliźniaki po Tomku i Dominiku. Błagam!!! Pomóżcie! Co mam robić?! Niech ktoś podeśle jakieś namiary, do dobrego lekarza od skrobanki ,lub podajcie domowy przepis jak sama mogę wykonać taki zabieg śrubokrętem gwiazdkowym z Obi, tak, żeby starzy się o niczym nie dowiedzieli!

Gość gość
Hahaha no kuzwa kobieto poprawilas mi zj****y humor tymi swoimi glupotami xd

Gość gość
Od razu widac ze fejk ;)