Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie dlaczego nie odchodzicie od żon

Polecane posty

Gość gość
Kochanka nigdy nie będzie jak normalna kobieta. W zasadzie od początku wszystko z góry skazane jest na porażkę. Powiedzmy sobie szczerze kto by chciał na stałę zabawkę żonatych. Robi to z tobą za chwilę będzie robić z innym. Bo przekroczyła już wszelkie granice dobrego smaku, zero klasy. Chyba lepiej zawalczyć o żonę niż o łatwego wycier***** który zdolny jest do wszystkiego. Myślę że dlatego też nie odchodzicie od żon. W drugą stronę działa tak samo.

Gość gość
A żona która ciągle jest w pracy, ciągle czymś jest zajęta to niby klasa? Albo te roztyle zaniedbane to jest klasa?

Gość gość
Jestem mezczyzna. PRzeczytalem caly temat i mam wrazenie ze tutaj wypowiada sie sama patologia. Zarowno kobiety jak i faceci. Dla normalnych ludzi zwiazanie sie z osoba ktora sie lubi, czuje jakis zwiazek emocjonalny i pragnienie dzielenia zycia jest priorytetem. To pewnego rodzaju ofiarowanie siebie a co pociaga za soba wiernosc.

Gość gość
9:29 A mi się wydaje że związki, nor wspominając o małżeństwie, znasz z teorii.

Gość gość
Kochani tym temacie dostały nauczkę,teraz dowiedziały się się co myśli wasz kochanek o was.i czym dla niego jesteście pojemnikiem na spermę i szmata do lizania d**y.

Gość gość
9 45 nie, znam z praktyki mam zone, i nie wyobrazam sobie takiego zycia. To jest farsa i dziwactwo. Ale zeby zyc na poziomie najpierw trzeba ogarnac sie finansowo i znalezc kobiete o pobodnych pogladach co nie jest latwe

Gość gość
ale to świnie muszą być te kochanki że obsrane dopy liżą blee

Gość gość
Pytanie do autorki dlaczego kobiety nie odchodzą jak zdradzają ????

Gość gość
Bo mąż to rodzina i przyjaciel na zawsze. A kochanek to przygoda.

Gość gość
Nie każda tak myśli moja żona zaraz zakochała sie

Gość gość
Dlaczego ludzie tak się krzywdzą? Nie ma nic lepszego niż seks z osobą której się ufa i która zna nasze ciało najlepiej. Jeśli w seksie coś nie gra to trzeba się dogadać a nie od razu szukać drogi na skróty czyli kochanki/kochanka

Gość gość
A skąd wiesz że krzywdzą

Gość gość
A moim zdaniem, chociaż to może być kontrowersyjne, wiele złego robi... ślub. Żona po ślubie już się nie stara (mąż zresztą też?). Słyszał ktoś, żeby facet zdradzał... konkubinę? :) No raczej to żony są zdradzane, bo już wiedzą, że facet zaklepany, więc nie muszą się starać, tyją i się zaniedbują, poza tym nie chce im się sesku z mężem, bo już cel zdobyty. No więc facet szuka kochanki...

Gość gość
22.38 taa, wmawiaj sobie dalej:) Równiez uwazam, ze tu w większosci wypowiadają sié ludzie zwichrowani, bez zasad i kręgoslupa moralnego. Ale taka jest Kafe:) Nie mozna brac jej powaznie, prawdziwe zycie jest w realu, inne, niz tutaj się opisuje. Ludzie się kochają, troszczą o siebie, pracują, wychowują dzieci.W większosci są dojrzali i odpowiedzialni. Wiadomo, zdrady, rozstania, rozwody się zdarzają, ale tego wszystkiego nie az tyle, ile wmawiają tu czasem autorzy tendencyjnych tematów (piszących czasem z obcych serwerów). Pozdrawiam myślących.

Gość gość
Bo tylko debil zostawi żonę dla kur/wy! :-D

Gość gość
Dlaczego nie odchodzę? Bo odeszłem już dwa razy, mimo miłości kobieta jak już wiedziała że jestem tylko jej przestawała o siebie dbać, leżała i tyła, roszczeniowe podejście, embarga na sex. a gdy są tylko sprzeczki brak łóżka i jeszcze dojdą jakieś kłopoty miłość powoli umiera. Odeszłem i poznałem inna cudowną kobietę, ten sam scenariusz. Więc do 3 razy sztuka i teraz znów to samo. Więc dlaczego nie odchodzę? Bo nie mam sił zaczynać znów od nowa, zresztą po co? Dla kilkunastu miesięcy? Bo potem znów będzie to samo. Wszystkie kobiety działają wg tego samego schematu, znajdują fajnego faceta który ma powodzenie wśród kobiet, starają się, deklasują konkurencję, mężczyzna się zakochuje i robi wszystko by była szczęśliwa, na początku mega zazdrość musi usunąć nr tel wszystkich "przyjaciółek" (co oczywiste) potem każda znajomą do zdzira, koleżanki z pracy itd zrywa kontakty z wszystkimi kobietami by ta jedyna była szczęśliwsza, oczywiście stała ingiwilacja tel, fb itd. Gdy już zostaje sama bez konkurencji szpilki i mini zamienia na dres, libido też zaczyna się zmniejszać, ogólnie staje się kanapową larwą i próbuje wciągnąć w dół faceta. Jak się jej uda to ma wytłumaczenie dla siebie. Teraz jestem już "stary" nie potrzebuje sexu codziennie, doświadczony poprzednio nie dałem ściągnąć się w dół, mam swoje hobby swoje pasje, czas dla siebie, i tylko pozornie straciłem kontakt z kobietami. Da się żyć choć nie jest tak jak sobie kiedyś wymarzyłem. Gdyby kobiety starały się w 1/4 tak jak ja to naprawdę byłby to super zwariowane pełne życia zwiazki. Albo przyciągam specyficzny typ kobiet.

Gość gość
Nic nie przyciągasz tak jest czasem jeszcze dochodzi odwrócony harem i wtedy zamienia dres na szpilki tylko nie dla ciebie już niestety a ty bez przyjaciół siedzisz w domu oczywiście nadal pod nadzorem

Gość gość
Dokładnie, sexy wyglądają jak wychodzą z domu same, a ty w końcu nie masz do kogo się odezwać bo wszelkie kontakty zerwane, nie tylko z kobietami bo moi znajomi też dla niej da dziwni. Dlatego nie można oddawać się w 100% zawsze te 30% zachować własnego życia.

Gość gość
Do gosc 2:56 A ty dbasz o siebie? Kąpiesz się codziennie z własnej woli? Myjesz zęby conajmniej dwa razy dziennie? Nosisz eleganckie ubrania każdego dnia? Nie puszczasz bąków w towarzystwie żony? Dbasz codziennie o swój wygląd ? Starasz się zaskakiwać żonę milymi niespodziankami, propozycja wyjścia do teatru, kina, na koncet, na wystawę, do restauracji? Gotujesz i sprzątasz po sobie? Deskę od sedesu spuszczasz i skarpetki sprzatasz po sobie? Potrafisz z nią rozmawiać? Jesli tak to bede zdumiona. Jesli nie..to jakim prawem oczekujesz aby zonka byla zawsze w gotowości do seksu,chętna na wszystko? Dlaczego wy faceci od kobiet tak wiele wymagacie podczas gdy sami nie dbacie o siebie, chodzicie tacy niedomyci, w wymietolonych tshirtach przez kilka dni pod rząd, łysiejący, chlajacy piwsko, z brzuchami coraz większymi? Tak wyglada statystyczny Polak! Zanim więc wymienisz żonę na nowszy model to daj cos z siebie. Widocznie znajdujesz sobie takie kobiety na jakie zaslugujesz! Poza tym zastanow sie czym jest milosc sla ciebie. Bo dresy mozna jakos zamienic. Czy to jest powod do wymiany na inna kobiete? Widocznie jestes niedojrzaly do zadnego zwiazku skoro nudzą cię " zabawki". Życie w malzenstwie to nie zabawa. To umiejetnosc dostosowania sie do kazdej sytuacji zwykle codzienne życie, chęć wspierania sie i pomagania sobie wzajemnie, to rozwój..a nie zabawa z partnerem dopoki sie nie opatrzy i nie znudzi. Ty lepiej juz nie zmieniaj i nie ran nikogo tylko zacznij chlopie pracowac nad sobą i dojrzej! Wtedy bierz sie za związki. Bo jak sie mysli k*****sem to niestety nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Gość gość
Słyszał ktoś, żeby facet zdradzał... konkubinę? xz No nie, bo im żaden facet nic nie przysięgał, nic nie obiecywał to i może robić co chce i z którą tylko chce nawet na oczach konkubiny, a ona musi siedzieć cicho, bo nie ma żadnych praw do faceta.

Gość gość
Nie czytałaś ze zrozumieniem tylko byle jak tylko by odbić pałeczkę. W drugim związku dałem się wciągnąć i stałem się taki jak ona. Siedziałem z piwem na kanapie. Nie wiem jakich ty mężczyzn znasz ale nie wyobrażam sobie nie brać prysznica przynajmniej raz dziennie! Ćwiczę wyglądam kilka lat młodziej, staram dobrze się ubierać. No jestem takim chamem że zaczołem łysieć, robię to specjalnie i z premedytacją. Nikt tu nie pisał że kobieta ma mieć cały czas chcice, ale czasem ochotę na normalny fajny sex, w sexy bieliźnie i w sexowne oprawie. Jakoś dla innych nie ma problemu wyglądać super a dla mnie to już nie ma potrzeby. Gotuje też i sprzątam ale zaskoczy, raczej na pecjalne okazję. Za to tobie wszystkie męskie pracę w domu, nie wzywam fachowców. Starałem się zaskakiwać niespodziankami, np wyjście do restauracji fajnie, ubrana jak by szła po ziemniaki, w końcu idzie ze mną nie ze znajomymi, kolacja nawet fajna choć miała tel w ręce. Powrót do domu ja tu myślę o winku świecach, a gdzie telewizor i daj spokój bo mój serial leci.Pisałem że gdyby się starała w 1/4 jak ja to by było super. Ale wam kobiety nie wyobraża ile sobie że może być wasza wina, jak nie ten konkretny to przeciętny Polak jest zły więc jesteście usprawiedliwione.

Gość gość
Czlowieku, dlaczego akceptujesz taki stan rzeczy? Po tym co piszesz widac ze jestes zgorzknialy i niezbyt szczesliwy. Chcesz tak spedzisz reszte zycia? Nie kazda kobieta tak sie zachowuje, sa kobiety ktore chca seksu codziennie,ktore chca sie starac dla faceta,

Gość gość
Wogle nie dyskutujemy bo widzisz że niema z kim gada o alkoholikach bezdomnych nie o nas w niewypranych koszulach

Gość gość
Ty z 7.21 ty taką masz to napisz zkąd przywiozłes z Tajlandii ?facet pisze że 3 razy próbował i to samo ja też potwierdzam