Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie dlaczego nie odchodzicie od żon

Polecane posty

Gość gość
Iga z Kalisza dziś Bez sensu.Dziewicę biorą,zadowoleni.Ona rodzi im dzieci,daje ciepły dom,obiadki,deserki,kocha ich całym sercem,a oni nagle chcą się bawić.Przecież to jest k****arstwo w najgorszym wydaniu.Brzydzę się Polakami i to się nie zmieni.Jesteście mółem.Mój Ojciec taki nie był,co się teraz dzieję?Hipokryci,hipokryci i jeszcze raz Hipokryci.Nigdy nie docenicie tego co macie,zawsze narzekacie i tak w genach macie.Najlepiej nie rozmnażajcie się bo szkodzicie sobie i innym ludziom.

Gość gość
Masakra jakaś co to było!

Gość gość
ej, ruskie śmiecie, idzcie kopulować własne matki i won mnie z polskiego forum.

Gość gość
Biedne te wasze zony, pakujecie swoje berla w obce dziury i macie czelnosc chodzic w gaciach ktore wam zona wyprasuje. Na szczescie szmaty ktore decyduja sie na bycie kochankami, czesto daja wam w kosc a potem jeczycie jak skulone psy na kafeterii i to jedyne co w tym ukladzie mi sie podoba.

Gość gość
Mój temat feministki zaatakowały.

Gość Iga z Kalisza
gość dziś Przesadziłaś z tym genem :/ Co jak co ale dzieci mogą mieć.W każdym razie nadal się z tobą zgadzam :)

Gość gość
Ka odszedkem gdy juz nic nie bylo.Tlumaczylem ze bedzie szczesliwsza z kims innym.To sie msci franca i zabrala dziecko.Ale mam wyjepchane.Dziecku cos jestem w stanie zapewnic.Szkoda ze tylko jej nienawisc juz sie obrocila mocno przeciwko niej.Takze zony...dajcie nam odejsc i zamiast tracic czas na zemste wykorzystajcie go na budowanie sobie życia!!!

Gość gość
feministki to nie kobiety

Gość gość
iga z kalisza dziś . cebula -mówi ci to coś ?

Gość gość
Panie,a dlaczego tu przychodzicie? No nie mówcie ,żeby tylko porozmawiać. Ile z was mialo tu romanse?Wymieniło się mailami?Wiedząc ,że ktoś jest żonaty?Przychodzicie po seks i go dostajecie! Wyrzuty sumienia? Tak.My tu przychodzimy by po du pczyć z wami za darmo i bez zobowiązań.

Gość gość
Iga z Kalisza dziś Może i tak ale jak POLACY są radykalni to ja też będę! gość dziś Mój temat feministki zaatakowały. xx Ty ciulu,ja od feminiziastek z daleka jestem :D!Ale swoich praw będę bronić,nie będziecie robić co chcecie a Polki na okrągło osądzać,k*****iska męskie!PFUUUU gość dziś Odszedłeś bo Ci się stabilizacja znudziła.Dlatego ja nie wyjdę za mąż żeby sobie to odpuścić.Szkoda że twoja Kobieta się poświęciła a taka p***a jak Ty sobie idzie.Mogła mieć piękne,wolne życie a g****o ma.Życzę Ci żeby Cię spotkało to samo z nową Kobietą.I nie mówię tego na złość.Tylko mówię dlatego żebyś wiedział jak to jest.

Gość gość
Faceci to jednak świnie są :O nie zasługują na szacunek :O

Gość gość
weż niebądż świnia, jak same włażą na peniolca, ale nie mówią, że mają w domu czekoladowe dziecko po przygodzie wakacyjnej, tylko chcą sponsora na kolejne wakacje.

Gość gość
Komu podobają się zaporożce nie ma kasy na porsche:P, także by, by Kubusiu:P

Gość gość
Typowe zachowanie Polaka :

Gość gość Blondynka
przegladlam caly temat i teraz dowiedzialam sie prawdy...................

Gość gość
he he, odejść od żony???? a po co?? kto lepiej obciagnie jak kobieta, co robi to od 10 lat?? kochanka, siksa co jej sie wydaje?? w życiu.

Gość gość
21.47 wygoda i bogactwo nie są warte tego, by żyć z mężczyzną, o którym wiemy, że liczy się dla niego tylko wagina i wybiera zawsze waginę dołączoną do szmaty:P a smak jego zatrzymał się na poziomie zaporożca

Gość gość
Zawsze mam bekę z Polaków.Ja to normalnie spoko gość jestem.Nie zabieram wolności innym.Mam fajną Kobitę i nie jest dziewicą i suką od garów.A co wam z tej porządności?Dajecie się takim bykom i zostajecie z niczym

Gość gość
spadaj ruska świnio.

Gość snajpers
Więc tak jest ja pukam Jolę mąż Joli puka Gosię mąż Gosi puka Martę jej mąż moją puka i jest git tak to działa i co dziewczyny powiecie faceci to świnie są?????

Gość gość
Temat dedykuję kochankom.

Gość gość
Gadacie ze mezcxyzni to swinie jak dlaa mnie to ludzie to swinie, nie ma co uogolbiac. Nikt kobiet nie zmusza do seksu z zonatymi albo ujami

Gość gość
a ja spytam kobiet: po co sypiacie z żonatymi? Rozumiem,zauroczenie,a nawet miłośc z waszej strony,ale dlaczego wobec tego nie poczekacie aż facet zakończy swoje małżeństwo? Jeżeli mu tak zle z żoną jak mówi to sie rozwiedzie,jeśli nie to wiedzcie że jesteście tylko zabawką. Nie rozumiem tego,dla mnie facet żonaty nie istnieje.I moze mnie 100x dziennie zapewniać o swojej miłości,dopóki jest żonaty może zapomnieć o jakiejkolwiek relacji,a jak mnie wkurzy zbytnim natręctwem to może mieć lekko przerąbane.

Gość gość
Moja koleżanka miała taki problem ze żonaty ją zwodził,że odejdzie od żony,potem że żona nie chce mu dać rozwodu itp.Wkoncu postanowiła pogadać z tą żoną.Okazało się że tamta nic nie wie , była w szoku.Wieczorem on przyszedł do mojej koleżanki,szczelił ją z liścia w twarz że poszła do jego żony,powyzywał ją od najgorszych i kazał się odczepić.A spotykali się 4 lata...

Gość gość
Bo można mieć i to i to. I żon a, zadbany dom i kochankę. A tak w ogóle to cały czas mamy nadzieję że zmadrzeje i zacznie zachowywać się jak kochanka czyli jak kobieta.

Gość gość
Czyli reasumując kobiety nie ufajcie facetom,jesteśmy tylko pojemnikiem na spermę,którego często zmieniają.

Gość gość
W sumie to tak. Ale jak się trafi na bardzo ładny pojemnik który nie pyskuje to można się nawet zakochać.

Gość gość
Jak to zboczenie nazwać: miłość faceta do pojemnika na spermę?

Gość gość
bo żona za nic w świecie nie wyliże mojej osranej dopy a kochanka tak. jak tylko wchodzę do kochanki to ona od razu ściąga mi gacie i sama ryja przystawia do rowa seksownie machając ozorem he he