Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warto pojechac do dziffki jak i tak chce popelnic samobojstwo?

Polecane posty

Gość gość

Jestem prawiczkiem, nigdy nie mialem dziewczyny, nigdy nie doswiadczylem milosci ani seksu, nigdy nawet dziewczyny nie calowalem ani nie trzymalem za reke. Postanowilem juz ze walne samoboja bo moje zycie jest bez sensu i nic nigdy ze mnie nie bedzie. Myslalem nad tym dlugo, przekalkulowalem, zrobilem liste plusow minusow i wiem ze ja i tak nigdy nie zaczne zyc, nigdy nie wyjde z przegrywu a juz mam dosc wegetacji, mam dosc presji otoczenia, mam dosc samotnosci odtracenia przez wszyskich itp Zastanawiam sie tylko czy zanim to zrobie pojechac do dziffki? Wiem ze z dziffka to obrzydliwe bo chcialbym sprobowac calowania, chcialbym lizac piersi ciipke pupe i kreca mnie tez stopki, no i ochywiscie seks w ciipke. Mam 400zl odlozone zaskorniakow ktore nazbieraly mi sie przez kilka ostatnich lat. Pobzykac czy odejsc jako prawiczek?

Gość gość
Jeśli chciałbyś popełnić samobójstwo to nie afiszowalbys się z tym na forum. Radzę zająć się swoim życiem a nie biadolic. Prostytutką hmm nie znam się. Jestem kobietą i mnie brzydzo ze ma iluś tam klientów na dzień.