Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomożecie????

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam 13 lat i jestem dziewczyną. Jestem także hiohondrykiem. Bardzo się boję śmierci mojej i moich bliskich. Niekiedy mam napady lękowe, raz aż byłam w szpitalu. Lekarz mi powiedział, że mam powiększone węzły chłonne. Na szyi parę miesięcy temu, kiedy to się tak stresowałam i macałam sobie szyje, aby sprawdzić tętno wyczułam małą , nawet nie 1 centymetrową kuleczkę, która delikatnie się przesuwa i nie boli. Teraz, chyba z pięć miesięcy od tego kulka jest taka sama tylko wydaje mi się, że się powiększyła, ale chyba mi się wydaje. Teraz pytanie do was: Czy tak kuleczka( z lewej strony szyi) to tylko powiększony węzeł chłonny czy coś innego. Mówiłam już o tym mamie, ale mama mówi, że to nic takiego, bo każdy ma w swoim ciele jakieś kulki. PS: Mam jeszcze dwie kulki pod rzuchwą, trochę większe, to chyba te powiększone węzły chłonnecalbo ślinianki.

Gość gość
Nie buj sie czytalem ze Fizyka Kwantowa , Psychotronika , i Spirytyzm potwierdzaja istnienie duszy. Malo tego najnowsze badania Psychotroniki potwierdzaja istnienie duszy mam najnowsze ksiazki najnowszych badan wyprzedzajacych. Spokojnie ja mam podobnie problemy