Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój nowy facet miał przede mną 47 przypadkowych zbliżeń. Wchodzic w to?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie z fajnym facetem , twierdzi ze nie znosi szmat ze tylko je ****ał. Mial 5 lat zone lecz ja zdradzil bo byla jego pierwsza kobieta i byl ciekawy jak to jest z inna , (ta z ktora zdradzil nawet mu sie nie podobala i zalowal bardzo) Jest czuły , mowi mi ze jestem piekna , ciagnie nas do siebie. Twierdzi ze mnie szanuje bo nie wskoczylam mu od razu do lozka jak tamte tylko odmowilam. Jest bardzo madry , nie pije , pracuje , dba o siebie. Jednak jego koledzy ostrzegaja mnie przed nim. Czy dac mu szanse?

Gość gość
ma duże libido i doświadczenie mówi mi, że także dobry w te klocki jest -można wejść for fun ważne żeby przyszłości z nim nie wiązać i nie dać się zalać z ciążą

Gość gość
Kubusiu, czytaj uważnie: NIGDY z toba nie będę, NIGDY nie będziesz właściwym facetem, ZAWSZE już będziesz mnie brzydził, NIEWAŻNE co będziesz pisał o mnie, WSZYSCY i tak wiedzą, co o tobie myślę i twoim życiu, TO sie NIE ZMIENI, przestań przenosic swoje potrzeby odnośnie mnie na mnie,NIE CHCĘ CIEBIE, TWOICH PRZYTULAŃ, TWOJEJ OBECNOŚCI I CIEBIE, BRZYDZE SIE TOBĄ, nie rozumiesz tego? Masz kluskę/zaporożca/pingwinicę/sedesową rybę ona ciebie chce, dlaczego to tobie nie wystarcza? Przecież zaspokaja cię seksualnie lepiej niz nie jedna prostytutka a o to wg ciebie chodzi w życiu. To, ze piszę w necie od czasu do czasu NIC nie znaczy, NIC nie zmienia w naszych relacjach, wyrzuć moje zdjęcia, przestań jeździc za mną, przestań mnie podglądać, oddaj co zabrałeś, by miec choć jakąs moja rzecz, a będzie ci lżej. Seksoholik mnie na prawdę nie interesuje

Gość gość
Skoro się pochwalił ilością to już źle o nim świadczy. Chce Cię zaliczyć więc jest słodki miły i czuły. Jeśli chcesz się zabawić i sprawdzić czy będzie fajny seks to jak masz ochotę to się z nim pobaw. Na poważny związek facet się ewidentnie nie nadaje. Za jakiś czas mu się nudzisz i będzie szukał odskoczni. Faceci się nie zmieniają.

Gość gość
11.12 c.d. i nie strasz mnie ze zniszczysz mnie, że stanę sie brzydka, sucha ze stresu, stara, że będę miała raka, NIE BOJĘ SIĘ ani brzydoty ani choroby ani śmierci, boję czego innego, ale ty na utratę Jego w moim życiu nie masz wpływu.

Gość gość
Daj sobie spokój z takim Qurwidamkiem ...Zalicza wszystko co chodzi a Ty się zastanawiasz nad związkiem ...No proszę ...O wenerze nie wspomnę ...

Gość gość
Znowu przenosisz swoje potrzeby na mnie? KLUSKI trzymaj się, o mnie NIE myśl.

Gość gość
Używał gumek wiec nie ma chorob wenerycznych. A nie chwalil sie tylko chcial byc szczery i nie budowac zwiazku na klamstwie. AUTORKA

Gość gość
Używał gumek wiec nie ma chorob wenerycznych x nie zdziw sie :)

Gość gość
Ty się słyszysz co Ty mówisz ?... Z resztą Ty już podjęłaś decyzję ,że chcesz z nim być więc powodzenia . Ps .Nie płacz tu potem ,że zostałaś potraktowana jak poprzednie w tym jego ex żona -bo chciał sprawdzić jak to jest z inną ...Następnym razem sprawdzi jak to jest z rudą z grubą z wyższą ..niższą itp.

Gość gość
Aha... czyli brzydzi się szmat, ale nie miał problemu uprawiać z nimi seksu :( Zapomniał, że sam stał się taką szmatą przez swoje zachowanie. On nie ma szacunku do kobiet, ani do swojego ciała. Radzę Ci go olać, skoro ma skłonności do zdrady to całe życie będzie je miał.

Gość gość
A chorób wenerycznych można się nabawić i bez gumek.

Gość gość
11:56 Przepraszam za błąd miało być: chorób wenerycznych można się nabawić z gumkami

Gość gość
mądrą żonę facet miał ...wypieprzyła po zdradzie ...

Gość gość
Mozna, mozna a HPV na bank.

Gość gość
On wszedł w TO 47 razy ...

Gość gość
A ja go podziwiam, że po 10 nie stracił rachuby. Pewnie prowadzi jakiś dzienniczek ********* że tak dokładnie wszystko pamięta ;)