Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani zakompleksiona

Mąż gapi się na inne

Polecane posty

Gość Martyna0300303030303
Hej chłopcy.. jak oceniacie moje ciało w skali od 1 do 10?

Gość waterman
Nie proś,nie groź . Tutaj takimi sposobami nic nie wskórasz ,bo on żywi się twoimi obawami . Można pewne tematy poprawić poprzez odpowiednie ćwiczenia ,ale nie oszukasz genów i ciała nie przybędzie ,jedynie powstaną mięśnie ,które można tak ukształtować ,aby były zauważalne

Gość gość
On Cie nie akceptuje, a właściwie po ślubie przestał Cie akceptować. Myślisz ze jeśli jakąś chętna z dużym tylkiem mu się napatoczy to Cie Nie zdradzi? zdradzi albo i już zdradza... Jaki sens ma takie małżeństwo? Po co on jest z Toba, z poczucia Obowiazku, ze wzgledu na dziecko? Pewnie w międzyczasie szuka innej, jak znajdzie to szybko odejdzie bo raczej miłości z jego strony (juz) nie ma. Na Twoim miejscu unioslabym się honorem i zostawilabym go, ale Ty pewnie będziesz kombinowac co by tu zrobić żeby się zmienił. On się nie zmieni, a nadejdzie pewnie taki dzień gdy powie ,,to koniec" i jak będziesz się z tym czuła? Mimo wszystko lepiej jest pokazać ze masz honor i go zostawić niż zostać porzucona... A dla dziecka i tak zawsze będzie ojcem, a Ty po co masz sie męczyć i łudzic...

Gość gość
To, straszne :( Współczuje.Co za łotr!

Gość gość
Kurde, a ja z takim co deptał moją kobiecość chciałam założyć rodzinę, ale uświadomiłam sobie że nie mogę tego zrobić. Teraz jestem sama i nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale jedno się życie wybiera.

Gość pani zakompleksiona
Tu autorka. Myślę, że dobrze zrobiłaś. Ja mam gorszą sytuację bo jesteśmy małżeństwem i mamy dziecko.

Gość gość
Pewnie go zdradzałas z facetami z netu :o

Gość pani zakompleksiona
22:43 Co to za durny pomysł?

Gość gość
Znajdź w necie jakiegoś ideała,super przystojniaka na instagramie i zacznij bezczelnie wgapiać się w niego,komentować,zachwycać przy mężu,"zobacz jaki facet","ale zbudowany,czemu ty nie masz takiej klaty" a mężusiowi szybko mina zrzednie.Nie pozwól się poniżać głupimi docinkami bo taki mąż to palant i idiota

Gość pani zakompleksiona
23:02 No przecież pisałam, że próbowałam tego typu sztuczek i to nie raz, a efektu brak. Tym bardziej potem jeszcze się bezczelnie gapił i komentował, bo jak twierdził "ja zrobiłam to samo". Nie mam już słów

Gość gość
I tak z nim zostaniesz I dalej bedziesz dawac sie ponizac, zgadlam?

Gość pani zakompleksiona
Mój mąź to łysy i brzydki chuuj

Gość pani zakompleksiona
23:48 To oczywiście podszyw.

Gość gość
Nie pokazuj że Cię to rusza, zacznij z siebie żartować, ze swoich ,,mankamentów". Ja też byłam w takim toksycznym związku. Jak zaczął czuć że naprawdę mam na niego wywalone, to nagle zaczęłam być piękna, ale było już za późno, zakończyłam z nim znajomość. Jeszcze w dzień kiedy z nim zrywałam wychwalał mnie pod niebiosa, ale ja nie byłam już w stanie uwierzyć w jego słowa i w to że rzekomo mnie kocha. Niestety, to czego się nasłuchałam podczas tego związku sprawiło, że kompleksy już ze mną zostały. Współczuję Ci sytuacji, jesteś w małżeństwie, macie dziecko..

Gość gość
02:05 A co dokładnie Ci wytykał?