Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blondyni mają większe przyrodzenia

Polecane posty

Gość gość

Mam 35 lat, spałam z ponad 30 facetami, i blondyni zawsze mieli grubsze penisy od facetów z innymi kolorami włosów. Do tego kilku dysponowało na prawdę sporą długościom. A jak Wasze doświadczenia w tym temacie drogie Panie? Panów mitomanów, proszę nie zabierać w tej dyskusji głosu w ogóle.

Gość gość
Zobacz blondyna prawika z kafe jaki duzy penis ma hhaahahaha, mikro :))))

Gość gość
A co z murzynami?

Gość U96
A czy rude mają wieksze cycki? Widze ze zbyt błyskotliwa i swiecaca intelektem to ty raczej nie jestes?!

Gość gość
temat dotyczy białej rasy.

Gość gość
Ostatnio jak byłam w łaźni parowej, przysiadł się do mnie wysoki szczupły blondyn. Był bardzo przystojny. To co zobaczyłam między jego nogami, jak podszedł do mnie wprawiło mnie w zachwyt. Od razu zapytałam czy mogę go dotknąć. Nie mogłam zmieścić nawet główki w buzi. Było bardzo ciemno więc po kilku minutkach obciągania poprosiłam go aby mi włożył. Zaczął mnie posuwać ostro od tyłu. Na początku czułam ból, z każdą minutą jednak ból zmieniał się w przyjemność, choć kiedy napierał nim na moją ciasną, to napotkał na opór, musiałam się nieźle zaprzeć żeby wszedł. Po kilku minutach poczułam jak moje soki mieszają się z potem cieknącym mi po udzie. Skończył mi na plechach a ja na koniec wylizałam mu całą wielką pałę ze spermy zmieszanej z moim potem. Mam nadzieje tylko, że mój facet się nigdy nie dowie o tym. On ma małego 16 cm długości i 13cm obwodu, i zawsze muszę udawać orgazm. Włosy ma ciemne więc to raczej się sprawdza, bo wszyscy moi faceci do tej pory mieli ciemne włosy, i dość małe peniski.

Gość gość
Taaa... blond Murzyni mają największe :D :D

Gość gość
Murzyni mają duże ale miękkie i śmierdzące. Spałam chyba z facetami każdej rasy. Z murzynami bywało różnie, niektórzy mieli bardzo małe niestety. Najfajniej było z finami. Kiedyś z 4 maiałam gangbang, i każdy był nieźle obdarzony, do tego twardzi jak skała. Jak się domyślacie blondyni. To co oni ze mną robili to mistrzostwo świata. coś pięknego. Życzę tego każdej kobiecie.

Gość gość
Lepsze bajki piszecie od Andersena.

Gość gość
gość dziś to opisz swoje doświadczenia, zamiast krytykować innych. Chyba, że właśnie pasujesz do opisu w drugą stronę :) A tak na 100% jest. Jesteś sfrustrowanym facetem z małym fiutkiem, któremu żona daje raz na dwa miesiące przy zgaszonym świetle, a międzyczasie grzmoci się z innymi prawdziwymi facetami.

Gość gość
Próbuj dalej :D

Gość gość
Ja slyszalemze blondynki maja pchizdy w popszeg dlatego nie chodza po schodach

Gość gość
Tak, tacy wysocy blondyni z niebieskimi oczami to mają wielkie pały. Dlatego tak bardzo nam się podobają.