Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julix02

Córka ogoliła nogi

Polecane posty

Witam moja córka ogoliła nogi 1 raz w wieku 11 lat, lekarz zabronił jej to robić.Co prawda przyznała mi się po fakcie.Czy lekarz ginekolog się rozpozna, że nie zastosowaliśmy się do jego zaleceń?Zależy mi na szybkiej odpowiedzi ponieważ za kilka dni mamy wizytę u niego.Z góry dzięuje .

Gość gość
To w końcu ogoliła nogi czy pipę

Gość gość
Obawiasz sie, ze lekarz was aresztuje za ogolenie nog? A moze sie obrazi albo wam wleje? Proponuje najpierw udac sie do psychiatry o potem dopiero do ginekologa.

Gość gość
A niby dlaczego jej zabronił? Sama zaczęłam golić w 5 czy 6 klasie mając znaczne owłosienie. Używając pianki w kremie i pędzla ojca :D

Gość gość
A co ma ginekolog do golenia nóg? Nie rozumiem

Gość gość
Ja też mam pytanie. Tydzień temu podcięłam dziecku włosy a jutro idę z nim do dentysty, co powie dentysta, czy mnie nie okrzyczy?

Gość gość
Co za bzdura......a niby dlaczego ginekolog zabronił jej golić nogi??? My w podstawówce dostawalismy książeczki informacyjne dla dziewcząt i dla chłopców, w których wyjasniali zachodzace w nas zmiany i odpowiednie dbanie o higiene. Nawet tam były informacje jak dobrać najlepsza formę depilacji. Co jest z tobą kobieto!?