Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ładna i mlodo wygladajaca 30 latka ma szanse jeszcze kogos poznac?

Polecane posty

Gość gość

Nie zawsze byla sama, ale jej poprostu nie wyszlo w zwiazkach ots. facet np. okazalo sie ze ja zdradzal

Gość gość
Tak alfonsa

Gość gość
A.skąd mamy wiedzieć, skoro zdradzał to może mu nie odpowiadałas

Gość gość
Logika. Skoro Cię zdradza to z jakiegoś powodu, być może nie lubisz sexu, a to dyskwalifikuje w poszukiwaniu normalnego faceta. Poza tym skoro wszyscy są tacy sami jak to kobiety często powtarzają to kolejny też będzie taki sam.

Gość gość
Ok.Dam Ci szanse poznac mnie ;)

Gość gość
Jakiego koloru masz paczkę 1) białego 2) różowego 3) czerwonego 4) brązowego 5) czarnego .?

Gość gość
Brodawki i piczka zawsze maja ten sam kolor u jednej osoby . To jak sie wstydzisz to napisz jaki kolor maja twoje brodawki sutkowe .

Gość gość
Masz szansę wyrwać jakiegoś czterdziestolatka.

Gość gość
To zalezy czy w sklepie prosza cie o dowod gdy chcesz kupic alkohol

Gość gość
zalezy jaka masz przeszlosc seksualna

Gość gość
Nie wiem czemu mnie zdradzal bo lubialam seks, poza tym dobrze sie dogadywalismy... Mysle, z eto taki typ czlowieka co szuka wrazen i raczej sie nie zmieni. Nie mam tez wygorowanych wymagan co do faceta, moze byc tez starszy bo nawet takich lubie, chociaz powinien mi sie podobac, byc w miare inteligentny, z poczuciem humoru, ale nie wymagam jakiegos ksiecia z bajki

Gość gość
Oczywiscie, ze ma szanse poznac mezczyzne, ale wsrod normalnych ludzie, na pewno nie na Kafe, gdzie sa jedynie same wulgarne, sfrustrowane odpady spolecznei gownarzeria z sieczka w glowie nie majaca szacunku do kobiet.

Gość gość
Ja sie z checia zapoznam z autorka ;) Nie wszyscy tutaj sa odpadami ;)

Gość gość
Akurat tylko jakiś odpad będzie chciał starą babę.

Gość gość
Jaka stara dzieciaku?

Gość gość
"mlodo wygladajaca 30 latka" toż to oksymoron :D

Gość gość
to nie jest oksymoron tylko wrazenie mam wrazenie ze jestem mloda a rzeczywistosc jest inna jest 30 letnia kobieta z brakiem dojrzalosci psychicznej

Gość gość
kazda potwora znajdzie amatora

Gość gość
Jeżeli nie ma wrednego charakterku i jest optymistką to szanse są duże lub bardzo duże

Gość gość
Jak sie czyta te brednie to tyllo jedno slowo wpada do lba :D PRZYGLUPY :D

Gość i o
Do autorki. Napisz na mojego maila fajnyfacetxx@op.pl Szkoda życia na rozpamiętywanie. Jak jesteś fajna kobitka to się dogadamy :)

Gość gość
A co 90 tke masz ze zadajesz takie pytania?w kazdym wieku jest szansa.w twoim otoczeniu jest osoba ktora cie tak doluje?pogon ja

Gość i o
Dokładnie. Trzeba uciekać od toksycznych osób. Wiem coś o tym ...

Gość gość
gość dziś Jakiego koloru masz paczkę 1) białego 2) różowego 3) czerwonego 4) brązowego 5) czarnego .? x Paczkę...??? Czy Autorka pisała, że tańczy w balecie? :P :P :P

Gość gość
gość dziś Nie wiem czemu mnie zdradzal bo lubialam seks, poza tym dobrze sie dogadywalismy... Mysle, z eto taki typ czlowieka co szuka wrazen i raczej sie nie zmieni. Nie mam tez wygorowanych wymagan co do faceta, moze byc tez starszy bo nawet takich lubie, chociaz powinien mi sie podobac, byc w miare inteligentny, z poczuciem humoru, ale nie wymagam jakiegos ksiecia z bajki X U sąsiada traw zawsze bardziej zielona... :P

Gość Marcin8787
Od 30 lat życie się zaczyna :-). Ważne jak się czujesz - dobry kochający facet dbających o kobietę.. I będziesz czuć się jak 18 stolatka :-) najpiękniejsze chwilę przed tobą. Ja mam 31 i właściwie od niedawna prawdziwie siebie poznaje.. Masa marzeń celów do których dążę..Niestety obecnie również brak drugiej połówki ale cóż. Należę sądzę do przystojny facetów także nie obawiam się o przyszłość chociaż przyznaje być singlem.. Nic przyjemnego. Pozytywne nastawienie uśmiech a będzie super :-) PS może chcesz popisać poprzez email i mieszkasz w okolicach Warszawy ? :-) ferris@onet.pl

Gość gość
Skoro po 50 można, to czemu ty po 30 miałabyś nie poznać?? Żartujesz czy co? Albo mieszkasz gdzieś na wsi?

Gość gość
Nie, mieszkam w mieście, ale tak sie ostatnio zdolowalam, ze swoje lata juz mam :O choc wyglądam mlodziej o jakies 5 lat, ale mimo wszystko czas leci. Chyba za duzo czasu zmarnowalam na nieudane zwiazki bo mysle, ze gdyby nie to juz dawno bym mogla byc mezatka

Gość gość
Wyluzuj dziewczyno, ja swojego poznałam mając 32 lata. Czym ty się w ogóle kochana dołujesz? Młoda jesteś, całe życie przed Tobą :)

Gość gość
Nie wiem, jakos tak sie doluje bo rodzina mi wypomina np. ,ze juz powinnam miec meza i dzieci. Niby sa wyksztalceni i z miasta, a jednak maja takie poglady... I tyle moich kolezanek jest juz po slubie. Jedyne pocieszenie w tym jest takie, ze nadal faceci zwracaja na mnie uwage i to nawet zdarzaja sie mlodsi ode mnie, ale jakby uslyszeli, ze mam prawie 30stke na karku (mam 29 i pol) to by pewnie zwiali... Czasem mam wrazenie, ze co najlepsze to juz za mna. Ale mam nadzeje, ze masz racje, ze jeszcze przed mna. Gdybym nie stracila kilku lat na tego pacana co mnie zdradzal, to pewnie bylabym juz z kims innym, ale glupia bylam, zaslepiona, nie chcialam moze w pewne rzeczy wierzyc no i tak zmarnowalam przy nim kilka lat, pomimo ,ze przez ten czas mialam propozycje innych randek, ale bylam w niego zapatrzona, tylko on sie liczyl