Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO SIOSTRA MI TO POWIEDZIALA?JAK MYSLICIE?

Polecane posty

Gość gość

JA BYM JEJ NIE POWTORZYLA CZEGOS TAKIEGO BO NIE CHCIALABYM JEJ SPRAWIC PRZYKROSCI.. OTOZ POWIEDZIALA MI ,ŻE KIEDY PRZEDSTAWILA MNIE SWOIM KOLEZANKOM TO ONE POWIEDZIALY :"WIESZ TWOJA SIOSTRA JEST DUZO BRZYDSZA NIŻ TY" Nie jestem jakas brzydka ,a wrecz czesto ludzie mowią mi ,ze jestem piekna kobietą ,ale bardziej niz to ze ktos powiedzial o mnie ,że jestem brzydsza ,co i tak jest kwestia gustu ,to zabolalo mnie to ,ze siostra mi to powtorzyla ,a wiedziala ,że mnie to zrani bo jestem nadwrazliwa na swym punkcie.od dziecka bylam zakompleksiona i nisko sie cenilam.

Gość gość
Ty jej możesz to samo powiedzieć, a jak nie wyjdzie realistycznie to że ktoś powiedział że jest grubsza albo głupsza. Niech też siedzi i myśli.

Gość gość
Siostra musi mieć jakieś kompleksy i odbija je sobie na innych. Może nawet to wymyśliła.

Gość gość
oj tam szczera jest więc to dobrze

Gość gość
Siostrzyczka zachowała się obrzydliwie. Trzeba było zapytać dlaczego ci mówi takie rzeczy. A jak ogólnie wasze relacje wyglądają od dzieciństwa ? Siostra była zawsze normalna i nagle jak grom taki komentarz ? Wątpię. Pewnie to typek prymitywny, niemyślący, który stosuje moralność Kalego albo "myślący inaczej" w sensie kombinujący jakby tu życie drugiemu zatruć.

Gość gość
Nikt normalny takich rzeczy nie powtarza. Jakby była kochającą siostrą to by jeszcze zrypała koleżanki z chamstwo.