Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrawaTywaReaktywacja

15 lat temu Margaryna Delma to byl luksus

Polecane posty

Gość Namysłów opolskie miastoo
Prawa tywa reaktywacja byłaś kiedyś w starbucks coffee? Ja dziś zamówiłem sobie pierwszy raz w życiu kawę ze starbucksa jakieś frappuccino frappuccino jest dobre oraz zamówiłem sobie jakąś inną kawę nie pamiętam jak się nazywa ta druga jest nie dobra gorzka tyle cukru dałem i wymieszałem i dalej jest gorzka PS w Opolu nie ma starbucks coffee dlatego we Wrocławiu sobie dziś dwa razy zamówiłem kawę ze starbucksa a w Opolu nie ma starbucks coffee ale jest costa coffee i w Opolu piłem kawę z costa coffee i fuj jest okropna starbucks jest lepszy aha i w starbucks coffee pytali się mnie o imię i napisali na kubku :)

Prawa tywa reaktywacja ja od dziecka bardzo często jeżdżę do Wrocławia i Opola i w tych dwóch miastach byłem wiele wiele razy setki jak nie tysiące razy PS z Namysłowa do Wrocławia jest tylko 58 km a z Namysłowa do Opola jest 50 km

Pamiętasz że mam na nazwisko kołbuc?

Prawa tywa reaktywacja z Namysłowa do Wrocławia jest bezpośrednie połączenie Kolejowe i bezpośrednio bez przesiadek można do Wrocławia dojechać w godzinę bo tam nie ma przesiadek Namysłów jest tylko 58 KM OD WROCŁAWIA I Namysłów i Wrocław leżą nad tą samą rzeką czyli widawą widawa we Wrocławiu wpada do Odry ile razy byłaś we Wrocławiu ja od dziecka jeżdżę do Wrocławia i Opola i we Wrocławiu byłem setki jak nie tysiące razy w Opolu też byłem setki jak nie tysiące razy

15 lat temu uwielbialam cappuccino, takie sklepowe, z paczki. Wiecie o co chodzi. Ale to tez byl towar luksusowy :) kilka razy w rokui mama mi kupowala i wowczas bylam w wielkiej euforii. Straszne jaka wtedy byla nedza :( Pensja minimalna 600 zl :(

Frappuccino kosztowało 14 złotych a to drugie nie pamiętam nazwy jakieś 11 złotych frappuccino jest dobre a to drugie okropne ble i gorzkie dałem tyle cukru wymieszałem i dalej gorzkie :o zawsze we Wrocławiu omijałem starbucks coffee bo nie pije kawy, ale dziś Sobie sprubowałem :( w Opolu nie ma starbucks coffee dlatego we Wrocławiu sobie zamówiłem kawę w starbucks coffee

Prawa tywa reaktywacja byłaś kiedyś we Wrocławiu?

Ile razy byłaś we Wrocławiu a pamiętasz ile razy ja byłem we Wrocławiu? Pisałem powyżej PS czy 58 km z Wrocławia do Namysłowa do daleko czy blisko?

Odpowiesz mi na pytanie z 16:22? Wybacz jestem pedałem wolę facetów nawet z kilkoma seks uprawiałem

Prawa tywa reaktywacja czekam na pociąg do Namysłowa za 20 minut będę mieć pociąg czekam teraz na stacji Wrocław mikołajow :)

Gość gość
Namysłów stolica światowego z'ad'u'pia

Gość gość
Ja pamiętam za dzieciaka czekoladę tylko widziałem raz w roku jak Ciotka z nIEMIEC przyjechała .