Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta bez meza czy bliskiego faceta przegrala zycie

Polecane posty

Gość gość

bo ile mozna zyc tymi "pasjami"? ;/

Gość gość
No co ty nie powiesz :D

Gość gość
Same pijane szczesliwe mezatki co maja setki przyjaciol co siedza tu 24h zakladaja tu takie inteligentne tematy. No jak ja wam zazdroszcze. Brawo wy. Chyba zerwe ze swoim sponsorem. Przejde w legalny sponsoring...

Gość gość
no ale jest to prawda. o sponsoringu nic nikt nie pisze, jak ktos chce, to niech tak zyje.

Gość gość
Ja tam wolę pomagać ludziom

Gość gość
a którama dziecko nieprzegrała wszystkosiezmienia amały człowieknawyłacznośc zostaje:}

Gość gość
Prawda jest taka, że Ci co mają uczucia są samotni. Bo jak widzą te szczęśliwe mężatki to aż serduszko boli żalu. Pozdrawiam samotne w związkach. Powodzenia

Gość gość
Macie racje ja jestem po 2 latach związku i właśnie napisałam że to koniec i jestem zdruzgotana i zazdroszczę wam ze macie facetów

Gość gość
A gdzie znajdujecie sponsorow? Bo skoro jestem sama i kolejny facet mnie wyhujal to ja już miłości szukać nie będę bo za bardzo boli

Gość gość
Szukaj sponsora na eamore. Zaczij od 6000 na miesiąc. Za 2 tygodnie znajdziesz takiego za 3000 jak jesteś brzydka.

Gość gość
"Pozdrawiam samotne w związkach. "?? ale temat dotyczy czego innego.. zawsze to zwiazek..

Gość gość
gość dziś Znajdziesz nastepnego!

Gość gość
20.11 a ten sponsor za 3000 to wolny czy żonaty. Gruby czy chudy? Młody czy stary? Prawnik czy robotnik?

Gość gość
Mam nadzieję że znajdę tylko zanim przestanie boleć to nie wiem ile czasu minie a wam na prawdę zazdroszczę ze macie z kim spędzać wieczory dni i noce bo ja w moim związku od 4 miesięcy byłam sama a mój facet ze znajomymi pod namiotem

Gość gość
Ja nie mam faceta i przegralam zycie. Jakos wszystkim dookola sie uklada, a ja juz swoje lata mam i nic.

Gość tezbymchciala
dla mnie taka kobieta przegralaz ycie która ma faceta ale gnoja, który pije,bije,zdradza,ćpa itd... a one sa w tych związkach, toksycznych,tkwią i udaja przed spoleczenstwem ze sa takie szczesiwei pisza takie farmazony na forum, jak autorka... przypomniejmy choćby wydarzenie sprzed paru dni, 10 l. kobieta ze Zdunskiej Woli tez tak bardzo chciała mieć faceta, znaleźć milosc i przygr****** sobie macho który po miesiącu ja udusil, taka szczesliwa była ze hej a to wina po czesci takich osob jak autorka które uwazaja ze kobieta musi mieć faceta no nieważne ,jak nie ma fajnego w pobliżu to już by byle jaki był aby tylko był i tak wlasnie myslala ta kobieta.

Gość gość
oczywiście nie 10 l tylko 20l. kobieta, pomylka moja.

Gość gość
Ja jedyna w pracy jestem singielką. I słyszałam raz już ze za plecami się rozmawia ze żyje niewłaściwie bo zamiast szukać partnera znalazłam sobie inne dodatkowe zajęcia po pracy. To że znalazłam to fakt, ale robie to z przyszłością dla siebie, ale nie znaczy to wcale ze nic poza tym nie dzieje się w moim życiu. Czasem kobieta w związku bywa bardziej nieszczęśliwa niż ta co jest sama.

Gość tezbymchciala
i co autorko tez uważasz ze kobieta musi mieć faceta nawet byle jakiego nawte takiego który ją udusił?> czy już zmienilas zdanie?? bo moim zdaniem nie tak przegrane zycie ma kobieta która jest sama, jak wlasnie kobieta która tylko przed spoleczenstwem udaje szczęśliwą a tak naprawdę jest nieszczesliwa w związku i użera się z debilem i pasożytem no ale przecież treba mieć faceta żeby broń Boże autorka nie napisala o mnie ze jestem przegrana.

Gość gość
a moze autorka nie ma faceta i napisala o sobie ze to przegrane zycie? nie ma co sie oszukiwac, z kochajaca osoba zycie jest latwiejsze przyjemniejsze i ma sens.

Gość gość
z kochającą osobą tak ale wiekszosc zwiazkow jest tylko po to by nie być samym, ze strachu przed samotnoscią a nie to powinno być najważniejsze w związku.

Gość gość
wolę być samotna niż tkwić w toksycznym związku np.

Gość gość
A po co mi facet. Pasje przynajmniej przynoszą radość. A facet? Chce tylko seksu :O i kłopot z nim :P

Gość gość
seks jest istotny w związku ale są równie ważne kwestie.

Gość gość
Ja chcę być szczęśliwa, nie chciałam wcale dużo, chciałam tylko być tą, która jest kochana, a on mnie traktował jak towar gorszego sortu i go rzuciłam, a teraz niestety cierpię, bo samotności nie lubię.

Gość gość
20.11, reklamujesz kur/wie nie? Bo tak to się nazywa. Zasponsorowac to można wycieczkę dla dzieci z domu dziecka.

Gość gość
takich kobiet raczej nie ma :) Setki koniobijców dookoła co mieszkają u matek ale samotnej baby nie spotakać raczej sposób... nawet najbrzydsza raszpla posiada desperata:)

Gość gość
22:43 ja nie mam, przykro mi ze obalam teze. jesli uwierzysz na slowo , to nie naleze do tych najbrzydszych raszpli. a moje spostrzezenia sa takie, ze z cudem graniczy spotkanie wolnego faceta w okreslonym wieku, czyli ok i po 30. po prostu.

22:43 ja nie mam, przykro mi ze obalam teze. jesli uwierzysz na slowo , to nie naleze do tych najbrzydszych raszpli. a moje spostrzezenia sa takie, ze z cudem graniczy spotkanie wolnego faceta w okreslonym wieku, czyli ok i po 30. po prostu. " Ja jestem piękny bez konkurencji i jeszcze prawiczek:P.