Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek z afrykańczykiem

Polecane posty

Gość gość
dziś nie zgadzam się. Ta kultura wcale się tak nie różni od naszej X Coooo??? O jakiej kulturze piszesz???

Gość gość
"tam przeciez kobiety sluza tylko do sprzatania i rodzenia dzieci.." - dokaldnie tak samo, jak w Polsce. (za zabieg aborcji czy nawet glupiej sterylizacji lekarz idzie do jail) 🖐️.

Gość gość
lepszy afrykańczyk niż muzułmanin. Przynajmniej nie będzie tak radykalny i agresywny. Skoro pracuje i zna nasz język to znaczy że się stara i raczej jest porządnym człowiekiem.

Gość gość
dziewczyny skąd się u was bierze taki pociąg do mężczyzn z Afryki ? Czy to egzotyka a może coś innego ?

Gość gość
gość wczoraj ,Afrykańczyk to muzułmanin ,skąd ci przyszło do głowy ,że to nie to samo.Do tego w Afryce już małym dziewczynkom wycinają i zaszywają zewnętrzne narządy płciowe i robią to nawet gdy przeprowadzą się do Europy lub USA. Z Afrykańczykami jest o wiele gorzej niż z Arabami ,bo kultywują nie tylko zwyczaje muzułmańskie ,ale jeszcze swoje prymitywne jak te z okaleczaniem dziewczynek i nigdy nie wiadomo czy z tego powodu taki Afrykańczyk nie będzie potem dyskryminował swojej żony,czy nie będzie jej zarzucał,że miała tabuny mężczyzn,bo nie była zaszyta. Ja jestem w związku z Niemcem i widzę jak nasze kultury są różne choć wydaje się ,że tak bliskie ,ale z Afrykańczykiem w życiu bym się nie związała ,bo to niebo a ziemia.

Gość gość
w afryce przecież mieszka dużo chrześcijan

Gość gość
witam tu autorka tematu. Poprzedniczka chyba jest nie wyedukowana skoro twierdzi że cala afryka to muzułmanie. W miejscach skąd pochodzi mój adorator panuje duża swoboda obyczajowa i ludzie dobrze się traktują. Często razem tańczą i modlą się w sposób radosny

Gość gość
droga autorko. Mam kilka pytań do Ciebie. Co cie zauroczyło w tym facecie ? Czy zawsze marzyłaś ó czarnych facetach ? Dlaczego jest lepszy od białych ?

Gość gość
1To było raczej spontaniczne spotkanie. Nigdy nie miałam takich fantazji. Urzekła mnie jego osobowość i pewność siebie taka pozytywna. Nie twierdze ze jest lepszy czy gorszy od innych. Nie mnie to oceniać. To że flirtujemy nie oznacza że jest od kogoś lepszy

Gość gość
Nigeria? To chyba najbardziej zdegenerowani ludzie w Afryce? Sporo tych cwaniaków przyjechało do Polski i słyną z szemranych interesów i chęci złapania idiotki na dziecko.

Gość gość
przynajmniej będzie miała trochę uciechy autorka :p

Gość gość
co ciekawe zawsze znajdzie się idiotka która takiemu ulegnie

Gość gość
a czy to prawda że afrykańczycy mają duże pały ?

Gość gość
Roznica kultur jest straszna. Zaurocuenie oslepia, a potem wychodzi rzeczywistosc. Czesto bardzo smutna. Najlepiej o tym poczytac fachowa literature.

Gość gość
tak to jest jak się myśli pipą

Gość gość
skoro chodzi do pracy i zna język to może jest inny niż ci co po socjal jada ? Najlepiej wszystkich do jednego wora

Gość gość
polki i inne białe kobiety podświadomie decydują się na takie związki gdyż im bardziej obce geny tym silniejsze potomstwo. Do tego dochodzi egzotyka i oryginalność. Taka jest prawda. Kobiety uwielbiaja afrykańczyków

Gość gość
większość afrykanczyków ma HIV, weźcie to pod uwagę, bo objawy AIDS mogą wystąpić nawet po 20 latach

Gość gość
Czarny człowiek nigdy nie stworzył żadnej kultury. Kontynent Afryki to pole bitew plemion, które zwalczały się wzajemnie z których część nie tak dawno była ludożercami. Po przyjeździe do Europy/Ameryki nieco się ucywilizowali ale i to nie jest regułą.

Gość gość
jak delikatnie zasugerowac by poddal sie badaniom na hiv?

Gość gość
Absolutnie nie jedz tam. Ja byłam służbowo w stolicy - eskortował mnie kordon policyjny i zostałam pouczona wraz ze współpracownikami ze jako biali mamy nie opuszczać terenu hotelu bez ochrony. Porwania białych dla okupu to norma tam. Zgadza się, jest tam dużo katolików i serdecznych ludzi, nie można wszystkich wrzucać do jednego wora. Normalni Nigeryjczycy są bardzo otwarci, weseli i naprawdę super się z nimi rozmawia. Ja bym zaryzykowała ,pospotykala się z nim, przećiez nie musicie od razu brać ślubu. Gorzej ze u Ciebie na wiosce pewnie Cię będą wytykać palcami jeśli tam z nim pojedziesz. Przykre ale np wiele starszych osób na wsiach nigdy nie widziało na żywo osoby czarnoskórej i robią z tego sensacje jak już do tego dojdzie (np babcia mojego męża...). Tak czy siak powodzenia i odwagi :)

Gość gość
ja na ich miejscu zamieszkałbym w dużym mieście bo na prowincji będą wytykani palcami

Gość gość
ja na ich miejscu zamieszkałbym w dużym mieście bo na prowincji będą wytykani palcami

Gość gość
z pewnością rodzina też tego nie zaakceptuje

Gość gość
co ci tam szkodzi. Możesz spróbować. Przetrzepie tyłek parę razy i będziesz miała trochę uciechy

Gość gość
witam zainteresowanych. Moim zdaniem powinnaś dać mu szanse(o ile w ogóle przeczytasz moje słowa) Nie można spychać imigrantów na margines. Oni muszą wiedzieć ze są częścią społeczeństwa. Jestem socjologiem i wiem ze pewne zachowania są takie same bez względu na kulturę i pochodzenie. Z twoich relacji wynika ze ten mężczyzna nie ma tutaj krewnych ani przyjaciół ze swojej ojczyzny więc niejako jest zmuszony do funkcjonowania w sposób europejski. To bardzo ważne. Również jeśli chodzi o wybór partnerki to też jest zmuszony do szukania jej wśród miejscowych. Dlatego moim zdaniem to dobrze rokuje na przyszłość. To oczywiście twoje życie i twój wybór ale raczej nie ma obawy ze będzie coś nie tak. Będąc tutaj od kilku lat przesiąknał już naszym stylem życia i z pewnością docenił jak wiele może tutaj osiągnąć. Związek z Polka może tylko wyjść mu na dobre. Mam tylko jedną radę. Nie wyjeżdżaj z nim za granice. Tam obydwoje będziecie obcy i on podświadomie może to wykorzystać. Natomiast tutaj to Ty jesteś u siebie i to on musi się dostosować. Na tym właśnie polega integracja

Gość gość
madrze powiedziane

Gość gość
hej witam wszystkich jestem po kolejnej randce i wszystko idzie w dobrum kierunku. Dzieki za rady i zainteresowanie