Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek z afrykańczykiem

Polecane posty

Gość gość
puszczalaska d****a

Gość gość
przed wojna odbierali obywatelstwo takim kobietom

Gość gość
dlaczego jestescie tak nietolerancyjni i pełni nienawisci?

Gość gość
moim zdaniem to zbyt duże ryzyko. Różnice są kolosalne

Gość gość
w Warszawie i w Łodzi bardzo często czarnoskórzy podrywają polki

Gość gość
Wpisz sobie w google "nigeryjski przekręt" autorko to może COŚ ci się rozjaśni ... P.S akurat Nigeria jest znana z ludzi nienawidzących białych i jednocześnie bardzo sprytnych -opinie globtroterów .

Gość gość
zastanawiam się dlaczego murzyni mają takie branie wrod polskich kobiet. Czy chodzi o geny ? Trudno powiedzieć ale faktycznie czarni chłopcy działają na Polki jak magnes. Wystarczy pojeździć po dużych miastach np Kraków lub Warszawa

Gość gość
21:45 nie da się ukryć że wiele pań ma rzeczywiście slabość do egzotycznych mężczyzn. A może odwrotnie ? Wkońcu Polki to piękne i zaradne kobiety. Nie dziwi więc fakt że nawet facet z najdalszych miejsc Afryki marzy o polskiej żonie. Takie czasy. Dziś można podróżować po świecie bez problemu. Temat bardzo ciekawy i wiekowymiasowy. Możemy tylko się zastanawiać dlaczego Polki chętni wiąza się z Afrykanami lub Azjatami ale każdy przypadek jest inny. Z jednej strony czuje zazdrość gdy widzę rodaczkę z cudzoziemcem ale z drugiej strony trudno się dziwić że kobiety mają dość typków którym nic nie pasuje a ich jedynym hobby jest oglądanie tv i picie piwa

Gość gość
witajcie. Podjełam decyzje ze dam mu jednak szanse i zdecyduje ssie na zwiazek. Zycie jest jedno i czasami trzeba zaryzykowac. Poki co jest bardzo dobrze

Gość gość
Boze... ludzie.. Tylko nie czarni! Dlaczego Polki lgna do czarnych??? Bo sa piekne i zaradne??? Hhaha! Bo to latwe biale cele. I tyle. I to nie zadne uprzedzenia. Mieszkam za granica i w Polsce to nieco inaczej wyglada. Uwierzcie. A Nigeryjczycy sa najgorsi!!! Znam przypadek mojej bardzo pieknej kolezanki, ktorej jeden taki zrobil dziecko i wrocil do zony, z ktora i tak caly czas byl. Jego samczym celem bylo tylko zrobic jej dziecko i prysnac! A te jego teorie na temat seksu, zero odpowiedzialnosci jesli chodzi o antykoncepcje. Grzmocic sie chcial po 3 razy na jednej schadzce i tyle tego. Potem 2 tyg milczenia i znowu po seks. Autorko z serca odradzam. To nie sa zadne bezpodstawne uprzedzenia. A mili i szarmantcy moga sie wydawac, maja zwyczajnie inna komunikacje. Polki ciagnie do egzotyki, bo bylismy dlugo zamknietym krajem, a taki Afrykanczyk to jakby okno na swiat. Oni na tym korzystaja. Uwazaj na siebie i zycze duzo szczescia, mam nadzieje, ze z kims innym. :)

Gość gość
autorko zastanów się dwa razy a już napewno nie daj się namówić na seks bez zabezpieczenia. I jeśli faktycznie mu zależy to to zrozumie. Nie daj się szantażować. Często tacy afrykańczycy mówią że jeśli kochasz to bez gumy. Nie daj się wciągnąć w te gry i uważaj. Taki związek to duże wzywanie i wymaga dużo tolerancji i zrozumienia

Gość gość
HIV HIV-2, HPV, grzybice tropikalne to tylko cześc suvenirów z Afryki .CZy autorka nakazała sie amantowi przebadać ? Do tego oni maja więcje partnerek niż biali .

Gość gość
dlaczego ci wszyscy afrykanie chcą mieć białe żony ? Przecież mogą sobie sprowadzić swoje kobiety z afryki

Gość gość
Kobieta z Afryki 1 Nie da wizy :D 2 Nie będzie go w Europie utrzymywać bo niby jak i za co ? :P 3 Nie zaprosi do europejskeigo mieszkania i nie pozwoli mieszkać latami za free :D

Gość gość
to są raczej powody nowoprzybyłych ale nawet ci wykształceni studenci też szukają raczej europejek i wcale nie dla kasy bo jak jest lekarzem to ma dość pieniędzy

Gość gośćbellaiza
Hmmm Trochę późno przeczytałam ten temat i chyba już podjęłaś decyzję więc szczęścia życzę. Mozliwe, że Ty będziesz tym wyjątkiem, któremu się uda. Ja co prawda byłam w kilkuletnim związku z Kameruńczykiem a nie Nigeryjczykiem ale znam to środowisko warszawskich Afrykanów bardzo dobrze- również wielu facetów z Nigerii. Jeśli na poczatku znajomości z nim masz jakieś wątpliwości ( inna totalnie kultura, obsesja na punkcie szacunku, rzecz jasna względem niego

Gość gość
ja prdole wiazac sie z czarnuchem to trzeba byc niezla szmata