Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada mojej mamy

Polecane posty

Gość gość
sorki,to do wpisu z wczoraj z 13'36 a nie Etienne.

Gość gość
Jesteś podłą osobą, jak możesz napisać do mnie, że będę taka sama, jak moi rodzice?! Mój tato z nikim się nie spotyka! Nie jesteśmy rodziną patologiczna! Tobie życzę, jeśli jesteś facetem, aby nigdy Twoja kobieta Cię nie zdradziła, nie wiesz co przeżywa człowiek zdradzony! Nie mam usprawiedliwienia dla postępowań mojej mamy, być może ma do tego jakieś powody, choć właściwie dziwnie mi o tym pisać. Jest cudowną kobietą, kocham mamę i jest dla mnie świetną mamą! Nigdy nie odczułam, aby choć przez jeden dzień mniej mnie kochała. Jesteś żałosny! Dziękuję Wam za rady, dziś już jest mi lepiej. Ciocia rozmawiała z mamą, ale ja jeszcze nic nie wiem, jak to wyglądało. Mam nadzieje, że wszystko jakoś się ułoży. Wczoraj długo siedziałam z tatą, ale nic mu nie mówiłam, tylko tak o, po prostu, jak córka z ojcem ;) Kocham moją rodzinę i nie życzę sobie obrażania! Miłego dnia, dla wszystkich dobrych ludzi ! ;)

Gość gość
I jak sytuacja? Jestem Ciekawa jak po rozmowie cioci z mamą, czy jest juz w porządku? Pozdrawiam Cię!

Gość gość
Też jestem ciekawa, jak to się potoczyła. Szukałam dziś specjalnie tego tematu, ale młoda już tutaj raczej nie zagląda. Bardzo inteligentna dziewczyna!

Gość gość
Biedne dziecko! Ciekawe jak to teraz wygląda u nich. Mam nadzieję, że matka oprzytomniała!

Gość gość
Pisałam tutaj z Tobą, mam nadzieje, że wszystko jest już dobrze. Jeśli bywasz tutaj Autorko, napisz proszę. Pozdrawiam.