Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za co oprócz 500plus lubicie PiS bo nie moge tego pojąć. Wasze pwoody

Polecane posty

Gość gość

please oświećcie mnie

Gość gość
500 nie biore a lubie ich za patriotyzm i mam nadzieje ze pokazom Niemcom i innym oszolomom lewakom w EUsrodkowy palec

Gość gość
Za to ze nie wpuszczaja nachodzców i terrorystow Za to ze wzieli za morde oszustów VAT a PO ich kryła Za to ze wzieli za morde nieyukalna kaste sadownicza co wypusza przestepców i daje skandaliczne wyroki zlodziejom i mordercom Za to ze buduje niezaleznosc energetyczna Za to ze dziala w interesie Polski a nie niemiec i rosji Wystarczy głąbie?

Gość gość
Za to że pójdę szybciej na emeryturę. Za to że nie chcą imigrantów!

Gość gość
PiS ma dobre i złe strony... gość odpowiedział sensownie na to pytanie. A złe strony PiSu to podtrzymywanie statutu mafii kościelnej w tym kraju...

Gość gość
gdyby nie ta mafia koscielna jak to nazwales to dawno by nas r*******i w huj ,poczytaj troche na temat religi katolickiej i nie bredz ,ja mino ze do kosciola nie chodzę ale kosciół szanuje

Gość gość
W interesie Polski? Póki co to Bułgaria i Rumunia ma więcej do powiedzenia w Europie. Parafialny nacjonalizm, populizm gospodarczy na kredyt, foch zamiast skutecznego dialogu.

Gość gość
Z tych samych powodów co gościu z 14:20

Gość gość
Osamotnienie Polski to działanie na jej korzyść? Z kil Polska dziś ma dobre relacje? Z Orbanem liżącym tyłek Putina, a w Unii i tak głosującym jak on chce (słynne 27 do 1 mówi samo za siebie)?

Gość gość
Hahaha a że niby do tej pory to Polska miała z kimś dobre relacje??

Gość gość
To nie jest patriotyzm. To jest debilizm.

Gość gość
Gość 14.20. Widzę że nie zrozumiałeś co pis zrobił z sądami. Nie zrozumiales nic a nic glabie.

Gość gość
Tak uszczelinili VAT, że go nie wypłacają ( termin 180 dni, i kontrol w razie czego). To tak jakbyś się jedną z drugą cieszyła, że w tym miesiącu masz nadmiar gotówki, a że rachunki nie zapłacone to hooj. Wszytko na kredyt, 500 i cała reszta. Ktoś jeszcze fajnie napisał parafialny nacjonalizm, sady (może lepiej mogli zrobić porządek z bieglymi i troszkę zająć się ułatwieniem pracy sędziego, wiem, że są czarne owce, ale to margines). Sprawa imigrantów, no cóż tu ich popieram. Szkoły, brak słów.

Gość gość
za cofniecie wieku emerytalnego (dot mojej mamy i teściowej ) za cofniecie 6 latków do przedszkola (dot mojej córki ) Za podwyższenie stawki na umowę zlecenie( dot mojej osoby ) miałam 10 zł brutto obecnie mam 14zł brutto za godz nie bede musiała płacić za przedszkole za likwidacje gimnazjum

Gość gość
Najnizsza krajowa dla biednych nędzarzy

Gość gość
za 500+, bo dostaję 3500 zł za darmo i nie muszę pracować, bo bym najwyżej zarobiła 1500 zl

Gość gość
Za to ze moi rodzice wykupili tanio mieszkanie od spoldzielni, za to ze wprowadzili becikowe, za to, że mamy prezydenta ktory nie robi bledow ortograficznych, za to, że scigają szuje i rozliczają ich ze wszystkiego, za to ze popierają normalną rodzinę, za to że nie wpuscili uchodzców.

Gość gość
A ty autorze posta za co lubisz PO i tutaj nie moge wymienic zadnej pozytywnej cechy wiec czekam na twoje wypociny w tej sprawie.

Gość Fajnie jest
Nie głosowałam na PIS ale widzę że robią porządek z sądownictwem i złodziejami.PO przez 8 lat kryło złodzieii i tą bfetową złodziejkę.

Gość gość
No autorze za co lubisz PO? Sam pewnie nie potrafisz znaleźć pozytywów, to co się dziwisz, że ludzie wolą PIS.

Gość gość
20.11 Widocznie ty i twoja rodzina to typowe sieroty po PRL. Państwo ma dać, za rączkę prowadzić. Po co twoje dziecko ma się dłużej uczyć np. języków obcych? Religia smoleńska i historia wyklęta wystarczy takim jak wy. PiS działa według zasady rzucić ochłap na kredyt, postraszyć obcymi (to się zawsze sprawdza, szczególnie gdy władza ma za wyborców ludzi, którzy nie wychylają się poza swoją wiochę, bo nie czują potrzeby), a w zamian oczekuje, że morda w kubeł, dodaj do tego prymitywną propagandę gdy taka babcia ze ściany wschodniej w telewizji odbiera jedynie tvp info, daj wolną rękę kibolom i onr-owcom, olej Puszczę Białowieską, bo Sebastian z Karyną nie zaprząta sobie głowy ekologią (wymysł lewactwa), zabierz kasę organizacjom walczącym o prawa kobiet, siedź cicho na temat gwałtów dokonywanych na Polakach, ale susz zęby do kamerki przy okazji tragedii w Rimini, bo na tym można zbić polityczny kapitał i do koncepcji pasuje i szafa gra.

Gość gość
*gwałtach dokonywanych przez Polaków na Polkach, miało być

Gość gość
Gościu wyżej - w punkt. Pozdrawiam :)

Gość gość
Śmieszą mnie PiS-owskie sny o potędze. Pitolenie o reparacjach to zagrywka na użytek wewnętrzny. Merkel normalnie sika ze strachu. Bez jaj. Oni doskonale wiedzą, że nic nie ugrają. Wiedzą też, że nie o to chodzi. Mocarstwowe bredzenie o wstawaniu z kolan zawsze znajdzie poklask u Januszy, którzy Niemca widzieli tylko w "Czterech Pancernych", a zagranicą byli tylko na Ukrainie kupić bimber. Mocni są w gębie, ale skuteczności za grosz. Nawet Grupa Wyszehradzka ich olała ciepłym moczek. Każdy kręci swoje lody, załatwia swoje interesy, a PiS-owi tylko gadanie zostaje, bo jak przychodzi "sprawdzam" to jest kiepsko.

Gość gość
20;53 BRAWO !!!!!

Gość hghhg
kocham za to, że po katolicku wykańcza uczciwie pracujących

Gość gość
"za 500+, bo dostaję 3500 zł za darmo i nie muszę pracować, bo bym najwyżej zarobiła 1500 zl" - "ZA DARMO" - no tak...to wiele tłumaczy... "A ty autorze posta za co lubisz PO i tutaj nie moge wymienic zadnej pozytywnej cechy wiec czekam na twoje wypociny w tej sprawie." - a to jak się "nie lubi" pisu, to znaczy już koniecznie, że kocha się PO?? Sugeruję poszerzyć horyzonty. "mam nadzieje ze pokazom Niemcom i innym oszolomom lewakom w EUsrodkowy palec" - a w końcu i UE pokaże środkowy palec nam i większość Polaków pracujących poza granicami będzie wracać do kraju w podskokach... O likwidacji gimnazjum i całym chaosie fundowanym oświacie, to nawet myśleć nie chcę. Bredni i steku kłamstw wygłaszanych przez panią minister, to się nawet słuchać nie da, bo się nóż w kieszeni otwiera. Zabawne, że zwykle najwięcej do powiedzenia w sprawach gimnazjum mają ci, którzy ani do niego nie uczęszczają, ani nie mają dzieci w tym wieku. "Zlikwidować gimnazja bo to patologia" - jedyny argument. No to uświadomię więc niektórych: likwidacja gimnazjum nie zmieni absolutnie NIC w tej kwestii. Nie ma znaczenia, do jakiej szkoły będą uczęszczać dzieciaki w tym wieku. Jeśli mają skłonności "patologiczne", to i w 8-klasowej podstawówce patologią będą. Reforma ogranicza się do zmian administracyjnych i to jest wszystko. Przy okazji poleci trochę etatów, kilku świetnych ale niewygodnych dyrektorów można się pozbyć ze stanowiska (jak to się dzieje np. w Krakowie), podstawy programowe zmienimy kolejny raz (i to tak, żeby społeczeństwo zbyt dobrze nam się nie wykształciło) - bo przecież mogą być nowe co roku, komu to szkodzi... Mam wrażenie, że oni tę reformę robią tylko dlatego, że głupimi ludźmi jest łatwiej rządzić ( wystarczy dać im 500 zeta "za darmo"). Dlatego fundują nam taką dezorganizację.

Gość gość
też ciężko pojąć, ale wyborcom pis myślenie nie jest potrzebne

Gość gość
Lekturą obowiązkową mają być teraz wiersze jakiegoś smoleńskiego oszołoma, a "Mistrz i Małgorzata" już niekoniecznie. W TVP nie zobaczysz niektórych "niewygodnych filmów". Minister Kultury nawet "Idy" nie oglądał, ale wie, że film jest be, bo o Żydach. PiS-owskich wyborców to nie obchodzi, bo nie podskoczą kulturalnie wyżej niż piosenki Zenona Martyniuka.

Gość gość
Sukces PiS-u polega na tym, że dał wszelkiej maści Januszom poczucie braku obciachu. Janusz przy tej władzy pierwszy raz w życiu nie musi się wstydzić braku ogłady, nieznajomości języków i tego, że w życiu nie przeczytał żadnej książki. Janusz zorientował się, dzięki PiS-owi, że takich jak on w tym kraju jest całe mnóstwo. Nareszcie bezkarnie można opluwać mądrzejszych od siebie. A co tam, należy się za te lata januszowych upokorzeń. Oplujemy Jandę, Wajdę, Bartoszewskiego, Miecugowa chociażby za szerszy od januszowego zasób słownictwa. Jak "tamci" mają kasę to na pewno ukradli, bo przecież niemożliwe by mieć, bo się pracuje? Ma się, bo dobry rząd dał, nie?