Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam prawie 30 lat, moje szansę na znalezienie faceta są coraz mniejsze...

Polecane posty

Gość gość

moje dzieciństwo zostało szybko przerwane z powodu pewnych nieprzyjemnych zdarzeń, a ja jako wrażliwa osoba o delikatnej psychice do tej pory odczuwam tego skutki, potem okres nastoletni, młodzieńczy = depresja, nerwica, uzależnienie od leków najpierw pobudzających, poprawiających nastrój a potem i do tej pory uspokajających, stracilam tak naprawde kilka lat z życia, w d***e byłam, g****o przeżylam, samotność, frustracja (nie dziwcie sie, ze niektorzy ludzue nie wytrzymują i atakują przypadkowe osoby nożem, gwałcą, biją, mordują wlasne dzieci, frustracja jest straszna, ja ledwo nad nią panuje) Kolejny problem to taki, ze mentalnie utknęlam kilka lat do tylu, tak jakbym ciągle miala 17-19 lat, faceci w moim wieku raczej mnie nie interesują, nie wiem o czym mam z nimi rozmawiac, ze wszystkich stron jestem naciskana zebym sie juz ''ustatkowała'', moje wewnętrzne ja chce się bawic, chce przezyc te stracone lata i co teraz? Takie osoby jak ja w tym kraju są przeklęte

Gość gość
Dla mnie byłabyś dobra. Mam 41 lat, jestem po rozwodzie, dzieci już mam więcej nie chce. Rozwód nie zrujnowal mnie finansowo więc dam radę utrzymać siebie i moja kobietą na porządnym poziomie. Do końca życia mam zamiar balowac.

Gość gość
A ja mam 33 lat i facet 25 lat nie może żyć beze mnie :)

Gość gość
do 18:30 jak to robisz? tez mam tyle i nikt mnie nie chce :-(

Gość gość
Daje mu kieszonkowe i płace rachunki.

Gość gość
Nie daje mu wielkiego kieszonkowego, ale tak tylko na slodycze lub wyjscie z kolegami. Za reszte place ja osobiscie.

Gość gość
Ja 33 lata, mój parter 28 lat, mamy dziecko. Znajdziesz faceta jeżeli będziesz chciała oczywiście :P

Gość gość
ja mam 31 lat mój mąż 41 lat .

Gość gość
ja nie poznaje wolnych facetów w tym wieku, wszyscy normalni juz zajęci... :-(

Gość gość
18:43. Normalnie to robie , facet jest przystojny i po studiach. Ja wcale żadna piękność ani bogata. On mnie kocha po prostu , trafilam na skarb. Nie może żyć beze mnie.

Gość gość
A świstak siedzi i zawija w te sreberka.