Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiłośnikWysokich

Czy wysokie kobiety mają problem ze swoim wzrostem i czy lubią niższych?

Polecane posty

Gość MiłośnikWysokich

Hej, Mam pytanie do wysokich kobiet (185 cm +). Czy lubicie swój wzrost czy uważacie go za problem? Czy szukacie wyłącznie wyższych od siebie facetów czy bierzecie pod uwagę także tych niższych od siebie? :) Dodam, że pytam z czystej ciekawości jako miłośnik wysokich kobiet ;) Sam mam 179 cm wzrostu i uwielbiam kobietki nawet powyżej 190 cm :D Pozdrawiam ;)

Gość Najeczka191
Kobiety lubią mężczyzn wyższych od siebie dlatego przy takich mogą się czuć jak małe dziewczynki pomimo swych 180+ ;) co daje nam poczucie bezpieczeństwa, że jesteśmy w silnych ramionach meżczyzny który jest w stanie zapewnić nam bezpieczenstwo, przy niższym facecie można się poczuć jak z młodszym bratem lub kolegą, zależy też jak duża jest różnica wzrostu. Ja sama mam 170 cm nie wiem czy dużo czy mało, ale miałam kiedyś faceta który również miał 170 wzrostu ale czułam się niekomfortowo gdy mialam na nogach szpilki np, 10cm to wtedy własnie tak się czułam nie jak u boku mężczyzny tylko młodszego brata :D Pomimo że był starszy ode mnie, wiem że to pokręcone ale zadałeś pytanie kobietom więc jakby chaos wypowiedzi nie powinien być zaskoczeniem ;P pozdrawiam

Gość gość
Ze swoim 170 nie jesteś wcale spacjalnie wysoka i Twoje odczucia nie są uniwersalne dla wszystkich kobiet. Ja jestem wyższa, ale nie jak w topiku. Nigdy nie miałam potrzeby czuć się jak mała dziewczynka. Nie lubię też bardzo wysokich facetów, takich 2metrowców jest to dla mnie nieatrakcyjne. Już wolę takiego 170. Zresztą dla mnie ważniejsza jest atletyczna budowa ciała. To jest tak, że ludzie bardzo wysocy ciągną do niższych, dryblasy lubią często bardzo niskie kobiety. To jest logiczne z biologicznego punktu widzenia, bo potomstwo nie będzie później patologicznie wysokie. U kobiet niestety jest jeszcze kontekst kulturowy, czyli sztucznie wykreowana potrzeba, żeby partner pasował do obuwia:) Jak najbardziej masz szansę.

Gość gość
Mam 167 cm i nie wyobrażam sobie zeby facet był niższy ode mnie, albo mojego wzrostu. Niższy wiadome czułabym się przy nim dzwnie jak siostra bądź matka. A mojego wzrostu, to tylko obuwie na płaskim, a lubie tez chodzić na obcasach, wiec tez odpada. Facet musi być wyższy, abym czuła się przy nim komfortowo.

Gość gość
Moja koleżanka mawiała - nie jest wysoki, ale w łóżku się wyrówna;)

Gość gość
Skoro masz 167 cm wzrostu to trudno, aby facet był od Ciebie niższy, więc nie sądzę, aby Twoje preferencje miałyby tu jakieś znaczenie :P Ciekawy jestem czy kobiety 190/195 cm mają też takie upodobania, że facet musi być wyższy od niej nawet na szpilkach. Jeśli tak to statystyczna szansa na znalezienie faceta 2m wzrostu, wolnego, w dodatku takiego, który by jaśnie Pani odpowiadał urodą drastycznie maleje :P

Gość gość
Ja jestem dziewczyną, mam mniej więcej 194cm. Osobiście uważam że wzrost u faceta nie jest ważny, ważny jest charakter, budowa ciała i pewność siebie.