Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam w Indiach i mogę je opisać w 3 słowach

Polecane posty

Gość gość

1. Smród 2. Brud 3. Ubóstwo Te 3 slowa idealnie opisuja Indie. Nad Gangesem fetor ze zwymiotowac mozna. A nedza niewyobrazalna.

Gość gość
Mimo to każda nastolatka marzy o wizycie :D Starsze panie w sumie też :P

Gość gość
Nie polecam. A nie dość że syf i nędza to jeszcze zacofanie. Makabryczne i chore hinduskie tradycje nadal sa na porzadku dziennym.

Gość gość
Zreszta wystarczy sobie obejrzec jakikolwiek program o Indiach. Jak rodzi sie dziecko z 4 rękami to zamiast wyslac je operacje to rodzice spraszaja cala wies i sie modla bo uwazaja ze to ejst wcielenie bogini lakshami ktora miala 4 czy 6 rak :)

Gość gość
Polskie wieśniaczki tam latają żeby wreszcie czuć się kimś na tle biedoty.

Gość gość
A jak jest z przeludnieniem? Znajomy mi kiedyś opowiadał, że będąc na szosie poza miastem nikogo nie było i nagle nie wiadomo skąd zaczęło się schodzić Hindusów, po kilku minutach bylo i 50 :D I zaczęli mu zawracać głowę wciskając jakieś towary do sprzedania.

Gość gość
Indie to wielki kraj wiec w sumie miejsca duzo a jednak cisna sie w miastach jeden na drugim, w pociagach to porazka. Jak jedzie pociag to ludzie siedza na dachu, albo na schodach od zewnetrzej strony pociagu ...

Gość gość
Ale tylko te pociągi drugiej klasy, bo pierwsza klasa czy jakieś tam luksusowe expressy to już nie są oblepione tłumem ludzi.

Gość gość
Mężczyźni o niebo przystojniejsi od Polaków

Gość gość
mezczyzni o niebo przystojniejszi - :D :D :D Usmiam sie. Moze ze 3 przyutojnych widzialam a bylam 2 tygodnie :)

Gość Doktor Sympatyk
Ja jakieś 12 lat temu planowałem polecieć do indii do obozu dla trendowatych o.M.Żelazka popracować jako wolontariusz.ale bez niczyjej zgody,taka prywatna podróż. Już miałem tabletki kupione na malarie i szczepienia zrobione. Ostatecznie wybrałem chiny. A obecnie podróżuje po kafeterii :-D i wysyłam serduszka E.

Gość gość
Dlaczego w PL wszyscy mają depresję.

Gość gość
dla tredowatych?? Przeciez tym sie mozna raz dwa zarazic :( Ogolnie to chorob w Indiach od zarypania. Ludzie z 3 rkami, z 9 palcami, z jakimis zgrubieniami, pecherzami itp itd no ale nie ma sie co dzwici jak tam taki syf a lduzie kapia sie w gangesie zasyfioynm gdzie leza trupy :O

Gość gość
takiej nedzy jak tam w europie nie znajdziecie nawet w MOldawii ani Albanii.

Gość gość
A wlasnie ciapaty hindus jes przystojny czy nie? :D

Gość gość
No mozna spotkac przystojnych, ale to jest ogormny kraj ponad miliard ludzi wiec ci prystojny to moze z 5% a reszta porazka

Gość Doktor Sympatyk
Dostałem też zaproszenie do indii ok 10lat temu. Znajomi mają tam dom ale nigdy nie pojechałem. Przeszła mi ochota na podróże. Teraz tylko Polska.

Gość gość
5% się nadaje mówisz? To tak jak w PL.

Gość gość
Taka nędza już jest w Europie - osiedle Lunik 9 na Słowacji.

Gość gość
Polacy to misterzy w porownaniu z przecietnym hindusem :) Serio. Ja rocilam to wydawalo mi sie ze wszyscy tacy piekni.

Gość gość
Boshe, nie żartuj, Polacy są okropni.

Gość gość
To jedz do Indii :D Jasne. Aktorzy z Bollywood sa piekni, ale oni sa zrobieni. A zobaczysz przecietnego faceta na ulicy to klekajcie narody. Urban to przy nim piekny

Gość gość
Nie interesuję się przeciętniakami ani na nich nie patrzę. Ani w PL ani nigdzie.

Gość gość
Aktorki z Bollywood są piękne , Polki im do pięt nie dostają . a i hinduskie aktorki nie mają pryszczy i krost na plecach i na twarzach jak Polki

Gość gość
A polskie aktorki są brzydkie i mają pryszcze? Poza tym nie wiesz ile szpachli one mają nałożone?

Gość gość
Najlepszy jest ******* ulicach i kultura (a raczej jej brak) kierowców :D Nasza polska drogówka by nie nadążała z mandatami, bloczków by zabrakło :D

Gość gość
Najlepsze jest traffic* na ulicach w Indiach :classic_cool: *polskie słowo cenzuruje