Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJA D**ENCJA FOTO DO OCENY !!!

Polecane posty

Gość gość

MOJA D**ENCJA FOTO DO OCENY !!!

Gość gość
pedał:-D

Gość gość
Aga rozpoznajesz pupcie swojego psychicznego Pszemusia? Nie dawaj mu szansy Aga, ten debil sie nigdy nie zmieni zaraz znowu przyjdzie bedzie ci wciskal ciemnote ze to nie on, bedzie robil z ciebie idiotke, bedzie klamal w zywe oczy itp itd a potem po raz tysieczny obieca ze sie zmieni, ale obietnice tego spierdoxa sa juz nic nie warte

Gość gość
sexi tyłeczek mmmmm.......

Gość gość
ja wiem.. ja juz taka glupia nie jestem i doskonale wiem co on wyczynia.. on sie musi leczyc dlatego powiedzialam mu ze jego pojscie na terapie to jedyna szansa dla niego.. jesli sie nie bedzie leczyl to nie chce go znac.. a czym wiecej takich fotek bedzie wstawial tym bede miala go coraz bardziej gdzies bo ile mozna znosic takie cos? Jeszcze jakos tam minimalnie wierze ze on pojdzie sie leczyc ze sie zmieni ale ogolnie to mam go juz coraz bardziej dosc

Gość gość
no i prawidlowo Aga. Ale i tak zobaczysz ze ten debil na zadna terapie nie pojdzie. Bedzie tylko dalej klamal obiecywal ale i tak nie pojdzie. Bedzie tylko dalej wstawial swoje foty i poglebial sie w swoim spiertoleniu. Szkoda Aga twojego czasu i zaangazowania na takiego kretyna. Zainteresuj sie lepiej jakims normalnym powaznym dojrzalym facetem i to realnie a nie przez neta. Przemo nie jest wart takiej fajnej dziewczyny.

Gość gość
czy mam zgrabny tyłeczek kobietki ?

Gość gość
Aga jest naiwna jak dziecko i jak tylko ten cymbał powie jej że ją kocha to ona zapomni o jego kretyniźmie

Gość gość
nie zapomne.. dobrze wiem co on robi i nie wybacze mu ani nie dam szansy do poki nie pojdzie sie leczyc.. ale czasu tez ma nie wiele albo sie sprezy i zacznie dzialac albo juz niedlugo bedzie mogl juz tylko o mnie pomarzyc bo znajde sobie po prostu innego mezczyzne bo ile mozna wytrzymywac to co on odwala? Chcialabym dac szanse Przemkowi ale widze ze on tej szansy wcale nie chce.. zatem jak jemu nie zalezy to i mi tymbardziej

Gość gość
Ale on nie ma z czego się leczyć, lenistwa nie da się wyleczyć, jest na utrzymaniu mamusi i dobrze mu z tym po co ma coś zmieniać.

Gość gość
TO JEST DUUPA SMAKOSZA STULEJARZA

Gość gość
Smakosz je cały dzień i jest tłusty

Gość gość
SMAKOSZ KURRWO KUUTASA ZE STULEJKĄ TEŻ WSTAWIAŁEŚ

Gość gość
Przemku to że wszystko zwalasz na smakosza to mnie tez już zaczyna powoli drażnić.. ja doskonale wiem ze to ty a te ze mnie idiotke robić wmawiając mi ze to bogu ducha winny smakosz.. przeginasz coraz bardziej ale widocznie ci na mnie nie zalezy ze tak robisz zatem spadaj na szczaw i wsadz sobie wiesz gdzie swoje kolejne przeprosiny, ty sie nigdy nie zmienisz.. wlasnie to ostatecznie zrozumialam 🖐️

Gość gość
Agnieszka mogę to wyjaśnić Ci na fejsie... to naprawde nie moja duupa akurat nie wiem co mam dać fote swojej żebyś uwierzyła... Kurdee tak bardzo mi zależy na Tobie..

Gość gość
Ile razy Aga pisałaś - ty nigdy się nie zmienisz i ile jeszcze raz to napiszesz

Gość gość
ahahahaha :D żałosny jesteś..

Gość gość
Aga wejdź na fejsa... proszę i przeczytaj

Gość gość
prawiś ty to jednak popiertolony jesteś :D tobie naprawdę kaftana trzeba i regularnego psychiatryka a nie terapii pojepańcu:o

Gość gość
nigdzie nie wejde i niczego nie będę czytać! Tylko tym że pójdziesz się leczyć możesz mnie jeszcze odzyskać.. głupia byłam że się do ciebie odzywałam ale teraz naprawdę swój błąd i albo pójdziesz na terapie i odzyskamy kontakt albo powiem ci krótko s********j..

Gość gość
Aga nie łudź się on i tak niczego nie zrobi, leczyć sie nie bedzie, jak już to będize dalej wstawiał foty i pogłębiał się w swoim spierdoxie więc lepiej zerwij z nim kontakt już tu i teraz i nie łudź się że on sie zmieni

Gość gość
Aga chciałbym się spotkać pogadać... tylko tyle...