Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z zemsty za wypowiedzenie pracy doniosłem na zakład do Inspektoratu Pracy

Polecane posty

Gość gość

3/4 zarzutów oczywiście wyssałem z palca, a nuż któreś się jednak potwierdzą? No i czy w razie nie wykrycia żadnych nieprawidłowości coś mi wtedy grozi za pomówienie? W formularzu podałem fałszywe dane :classic_cool: Bo anonimem by się na pewno nie zajęli, a po fałszywych danych g****o mi zrobią.

Gość gość
hmm?

Gość gość
Od razu się domyślą i wezmą pod lupę tych których ostatnio zwolnili. Badania odcisków palców i po tobie

Gość gość
No i dobrze zrobiłeś, teraz jest rynek pracownika, a jaśnie pracodawcy się nie kapnęli, że już nie ma realiów sprzed 5 lat, gdzie było niewolnictwo i mogli stosować sobie zamordyzm, nie mogą się pogodzić biedni, że już nie da się łazić i krytykować każdego, bo możesz w każdej chwili pierdolnąć papierami i max do miesiąca znajdziesz nową robotę, nawet jeśli masz puste CV, a nie masz, bo już u niego pracujesz. Ja mam w doopie swoją pracę i siedzę chooyem do góry, oczywiście pierdolą, że generuję straty, a to gówno prawda, bo jak chciałem się zwolnić to prosili, żebym został, a matoł policzy, że robiłem za trzech. To są tanie, pseudomotywacyjne sztuczki. Pracodawcy w PL są do doopy, myślą, że ich krytyka to genialna sztuka motywacji pracowników, i że są tacy cool, twardzi i władczy, a są zakompleksionymi leszczami, bo właśnie jak jednostka żałosna poczuje trochę władzy i stołek to zaczyna się na wszystkich wyżywać. Ktoś, kto ma we krwi bycie liderem nigdy nie będzie tak napędzał ludzi do działania, poprzez krytykę i wytykanie błędów.

Gość gość
Trzeba było sie doszukać przestępstwa i zawiadomić prokuraturę . Inspekcja pracy jest zbyt słaba .

Gość gość
Bardzo dobrze!

Gość gość
Czarny księżyc, więcej polaków wyjeżdża na zachód, niż przyjeżdża Ukraińców do PL, więc tych paru Ukraińców g****o da pracodawcom polskim, zwłaszcza, że większość nawet języka polskiego totalnie nie zna, więc do połowy prac, jak nie lepiej nie można ich zatrudnić. Parę zakładów sobie tych ukraińców zatrudni, a reszta to goofno. U mnie w mieście pracodawcy płaczą, że nie ma ludzi do pracy, a ludzie się zwalniają z byle powodu, bo mają lepsze opcje.

Gość gość
Dostałeś wypowiedzenie, bo pewnie byłeś do dopy jako pracownik, do dopy tez jesteś jako człowiek. Wszędzie cie wypeirtolą, bo jak ktos ma lewe ręce i pustą głowę i wredny charakter

Gość gość
Powinni zezwolenie na otawrcie firmy mieć tylko ci, którzy minimum 10 lat przepracowali fizycznie. Wtedy by zrozumieli jak to jest PRACOWAĆ i na pewno by lepiej traktowali swoich pracowników. U nas w mieście jest taka firma zagraniczna, w której szefuńcio sobie obsadza stanowiska własną rodziną, a na managera sprzedaży zatrudnił jakąś młodą, wymalowaną siksę. Laska jest totalnie pusta, w pracy tylko maluje pazury i plotkuje z koleżaneczkami przez telefon, o dziwo pracuje już kilka lat. Ciekawe komu musiała d*******y żeby dostać tę posadę?

Gość gość
Nie p*****l że ktoś ciężko harujący ma dwie lewe ręce i jest pracownikiem do dopy. Jak do tej pory nic dyrektorowi nie przeszkadzało, ale po domaganiu się zaległych wypłąt i zaległego urlopu nagle pracownik staje się do doopy i goowno wart?? Tutaj ciekawsotka https://www.youtube.com/watch?v=vyKbpfB5UAg A potem na ich miejsce pojawiają się jakieś tępe małolaty, ciekawe jakim cudem tam się tak długo utrzymują skoro nie potrafią nic oprócz malowania ryja :O