Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zalamana!!!

Polecane posty

Gość gość

Minely 7 miesiace po porodzie a ja waze 73kg :(( PrZed zajsciem w ciaze 62 :/ Ni cholery nie moge zejsc z wagi. Mam 2 dzieci nie jem regularnie bo nie nam na to czasu :// Strasznie sie zalamalam

Gość gość
nie załamuj sie kotku bo dostaniesz 500+:D

Gość gość
Nie dostane bo nie mieszkam w pl! Takie pieniadze to mozesz sobie doope wsadzic!

Gość gość
autorko kiedy wroci twoj maz?

No cóż. Ciąża wiąże się z tego typu późniejszymi konsekwencjami typu rozstępy, przybranie na wadze i tak dalej. Zaopiekuj się teraz dziećmi a jak trochę się usamodzielnią to zadbaj o siebie (albo zrób to teraz, ale sama mówisz, że nie masz czasu) np zacznij uprawiać sport, może jakaś dieta etc. Mam nadzieje, że twój partner wspiera Cię w tych chwilach i nie odrzuca z powodu tego, że po ciąży masz więcej kilogramów.

Gość gość
No wlasnie moj maz mincaly czas slodzi. Wczoraj upiekl 2 ciasta!!! Aaa on mowi ze nie jestrm gruba, ze jestem piekna itp ale ja wiem swoje! No cwiczyc narazie nie mam ale mize jakas dieta poradZicie cos :/

Gość gość
autorko, wstydzisz sie teraz pokazać swojemu mężowi pipke, cycki i pupe?

Gość gość
czy twoj maz po porodzie widzial juz twoje pipkowe futerko?

Gość gość
zresztą już nie wiem czy on mi słodzi? bo mówi do mnie uśmiechając się w swoim narzeczu. nawet nie wiem czy on jest Afgańczyk czy Pakistańczyk?

Gość gość
A ja miałam nadzieję, że po ciąży zostanie mi na plusie 5kg niż przed Też nie jem regularnie raczej nie dojadam często i mam -3kg z wagi przed ciąża.

Gość gość
Gosciu nie zazdrosc! :D

Gość gość
Jak chcesz moge Ci oddac nawet 10kg ;)

Gość gość
AUTORKO, najważniejsze że po porodzie twojemu mężowi staje siusiak na widok twojej włochatej pusi

Gość gość
Zmniejsz porcje i odstaw cukier, make. Nie musisz jesc regularnie zeby schudnac, wazne jest spozywac mniej kalorii.

Gość gość
Z wiekiem będzie coraz gorzej :) dlatego właśnie dbaj o regularny ruch, zdrowe posiłki i niestety ale ciasteczka to tylko na święta. Wiem że przy dziecku ma się mało czasu, ale naprawdę warto - zdrowie masz jedno, a za 10 lat będzie Ci o wiele trudniej schudnąć niż dzisiaj.

Gość gość
Wiem, ze bedzie coraz ciezej schudnac, juz jest. Cwiczyc nie mam jak. Jestem sama z dziecmi do poznego wieczora. Odstawie slodycze, zmniesze porcje.

Gość gość
21:05, autorko codziennie ćwiczysz pozycję na jeźdźca

Gość gość
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !