Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
A kojarzycie jak Ewka sie z Iwona żegnała i życzyła jej tylko powodzenia w Nepalu, a słowa nie powiedziała o relacjach ze Zbyszkiem? Zawistna :D

Gość gość
O to chodzi Ewka od początku czuła że przy Iwonie nie ma szans-dlatego zrobiła taki pojazd chcąc zniechęcić Iwonę Sara strasznie brzydka-27 lat a twarz zniszczona na maksa Karol mam wrazenie ze strasznie sie postarzał przez te pare dni z 3 kobietami pod jednym dachem Paweł od rolnikowej może nie jest typowym przystojniakiem ale ma cos chłopak w spojrzeniu takiego ze hej

Gość gośćju
Karol jest bardzo mało męski ,Sara za bardzo roztrzepana . Dziwie się Piotrowi że gustuje w pannach plastikowych , one nie wyręczą jego mamę w zbieraniu ziemniaków, w takich tipsach to pierogów mu nie zrobi, jedynie chińską zupkę zaleje . Syn Mikołaja w wdzianku kelnera ze swoja drabiniastą panna nie zrobił na mnie wrażenia , sam Mikołaj w ty wieku , raczej do kościoła częściej chodzić a nie myśleć o seksie

Gość gość
"Paweł od rolnikowej może nie jest typowym przystojniakiem ale ma cos chłopak w spojrzeniu takiego ze hej" xx Moim zdaniem atrakcyjności dodaje mu po prostu przyjemna osobowość. I to, że jest zadbany, dość dobrze się ubiera.

Gość gość
Dawid i młody Paweł najlepsi z całej tej szopki. Powinni jakieś show kulinarne dostać w TV

Gość gość
Dawid? Ale tak szczerze, chciałabyś mieć takiego faceta? Fajtłapę, który niczego nie potrafi? Nie dość, że ciamajda, to jeszcze dzieciuch. Jako kolega to może i fajny, zabawny, ale nie na związek. Chyba że któraś chciałaby go niańczyć i wszystko za niego robić;)

Gość gość
Karol i Justyna po prostu bardzo do siebie pasują. No może jeszcze Paweł ze Szwecji ale teraz to on troszkę powinien dać się zdobywać Małgosi. Mikołaj z Janeczka, to byłoby interesujące. Reszta raczej rozpadnie się zanim na dobre zacznie...

Gość gość
Ale Dawid od początku sobie robi bekę ze wszystkiego, ktoś serio wierzy ze on to potraktował poważnie?! Ja myślę ze to jest fajny facet w gruncie rzeczy,ale jego samego udział chyba w tym wszystkim zaskoczył-wiec stwierdził ze się będzie bawił na całego i tak leci od początku programu

Gość gość
Gocha pojedzie do Pawła rodziny w odwiedziny i zobaczy to i tamto to będzie zdobywać hehe

Gość gość
A ktoś się orientuje jak ta Ewa od Zbycha ma na nazwisko i czy ma Fb

Gość gość
Do 14.51 Ewuniu nie pamiętasz swojego konta na Fb ;)))))

Gość gość
To Iwonka chce do Nepalu lecieć? To tak jak ja :-) ciekawe czy na treking po himalajach też. Nie wyobrażam sobie Zbycha zdobywającego Mount Everest :O kondycja pewnie kiepska i z powodu dłoni inna równowaga i jak line trzymać. Hmm...a może w planach jakiś spadek?

Gość gość
Nie sądzę, żeby była tak wredna i liczyła na jakieś spadki. Ale na pewno nie jest to partner do podróży, szalonych pomysłów, nawet do życia partnerskiego niezbyt, wiec nie wróżę im powodzenia nawet jeśli jakimś cudem się zejdą.

Gość gość
Iwonka do Zbycha : chcesz żebym została twoja żona? to przepisz gospodarstwo na mnie :-) a w nagrode w podróż poślubną pojedziemy w himalaje :-)

Gość gość
Prędzej: Sprzedaj gospodarkę idziemy w miasto:)

Gość gość
16:33 ale himalaje wiążą się ze spadkiem. Spadkiem Zbycha-gospodarką i spadkiem Zbycha z Everestu :-(

Gość gość
Małgorzata jest widywana z tym młodym to żadna tajemnica

Gość gość
Uwierzę w to, że druga Kasia poznała Piotra przed programem, ale nie wierzę, że przed programem zaszła w ciążę. Przecież oni na tym nagraniu piją alkohol. Nie byłaby taka głupia, żeby pić w ciąży. Mogła zajść po programie albo w trakcie, o ile w ogóle ta plotka jest prawdziwa.

Gość gość
Sara faktycznie, tylko po mimice i zachowaniu widać, że jest poniżej 30. Z twarzy wygląda 10 lat starzej.

Gość gość
Ja ma wrazenie ze ta nowa kasia ma cały czas uśmiech typu "wiem że to wszystko sciema-ale jedziemy z tym"

Gość gość
No, ta Kasia wydaje się bardzo pewna siebie. Może coś w tym być, że dobrze się znają z Piotrem. A tak na marginesie byłam w tym roku w tym Muzeum Romantyzmu, gdzie Piotrek i Kasia byli na randce. Bardzo przyjemne, ciekawe miejsce. Warto zwiedzić;) x W necie krąży informacja, że Zbyszkowi wpadła w oko Monika od Piotra. Ma facet dobry gust, ale czy pasowaliby do siebie? Nie sądzę.

Gość gość
Ewka chciała się nachlać a ta iwona to jej kopia pewnie jak oglądały zbycha to obie pomyślały ze to frajer.a wy baby jesteście takie same jak nie jest po waszej myśli to już sie nie bawicie baby to h/uje

Gość gość
Ciekawe na ile to wszystko jest sztucznie wyreżyserowane...?

Gość gość
Mi sie bardzo podoba Paweł od Gosi-ale uważam ze biedny za bardzo sie zaangażował, a ona pobawi sie pobawi i papa Myśle że jej schlebia to że młodszy i przystojny za nią lat lata,ale to minie

Gość gość
Czyli Zbyszek ma gust, bo lubi blondynki:-D ale z Moniką to nie sądzę, ona by chciała kogoś bardziej samodzielnego i obytego w świecie.

Gość gość
Aż sobie właczyłam na vod jeszcze raz zeby zobaczyć szopkę tej odrzuconej co tak Zbyszka przecież nie chciała....Mocne