Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
Bo może Zbyszek jej nie chce?;) To że ona się podoba widzom, nie znaczy że odpowiada Zbyszkowi. Może coś go do niej zniechęciło...

Gość gość
ja bym po takim spławieniu nie chciała przyjeżdżać ponownie do faceta.

Gość gość
Skoro jej nie wybrał to niech teraz spada Na FB jakiś były uczeń tej Joanny pisał ze jest mega wredna i surowa

Gość gość
A myślicie ze znów bedzie jakis wygięty dyszel?

Gość gość
A bo to teraz takie pokolenie: pobawić się w dom, popróbować, odpowiedzialności jak najmniej, ślub jak najpóźniej i jeszcze w modzie jest narzekać, że nie można wziąć ślubu, bo na 2 lata naprzód nie ma sali :)

Gość gość
Mi się wydaje że młody Paweł się troszkę za bardzo zaangażował fajny chłopak

Gość jewdocha
Syn i synowa Mikołaja wyglądają jak Ropuch i Żyrafa. Przepraszam za wredność ale jeszcze nie widziałam tak niedobranej fizycznie pary.

Gość przejęta
Bardziej trafnie o Ewie już nie można. Biedna, zdesperowana kobieta, szkoda, że tak się pogrążyła. Teraz to już nikt nie będzie jej chciał. No może ktoś o tak zaburzonym mniemaniu o sobie jak ona.

Gość Robaczywy Ogryzek
Ja jestem podobna do Ewy - gruba, o tłustej nalanej gębie i też mam takie małe , świdrujące oczka jak diabełek. I też jestem taką toksyczną kobietą. Różnię się tylko tym, że mam dzieci, męża i nie mam takich baleronowych rąk. I powiem wam, że bardzo ciężko mi się żyje a gdybym była sama tak jak ona to nie wiem jak dałabym radę. Bądźmy ludzie bardziej tolerancyjni. Niestety ale już na wstępie jesteśmy bardzo nierówno obdzielani: urodą, charakterem, kasą. Niektórym nie dostaje się niestety nic.

Gość gość
Czy ta bladynka od Zbyszka pracuje w korporacji? Widzieliscie jej mieszkanie na poczatku programu? Wczesny PRL

Gość gość
Panie o większej tuszy nie są skazane na samotność ale niestety Ewa przed całą Polska pokazała swoja dwulicowosc nie życzę jej źle ale program z pewnościa nie przyniósł jej nic dobrego, nie zazdroszczę jej.. nawet trochę współczuję bo na pewno teraz nie jest jej łatwo ale troszeczkę na własne życzenie. Ta flustracja na koniec pokazała jak bardzo jest zakompleksiona i że Zbyszek nie był jej obojętny..

Gość gość
Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek... kibicuję miłości! Bo to ona obroni się sama

Gość gość
serio to jeszcze leci w tv?

Gość gość
U Karola jakie ładne te dziewczyny z rodziny i koleżanki. Sara i Justyna muszą się chować.

Gość gość
Sara to jeszcze moze byc ale Justyna to brzydota okropna wielka glowa i zemby

Gość gość
Kolezanki Karola śliczne- a swoją drogą Karol w wizytówce mowił że woli brunetki, więc wybrał 3 blondynki ( Ania najładniejsza)

Gość gość
Karol w wizytówce mówił ze woli brunetki-wiec wybrał 3 blondynki hehe

Gość Joa Bea
No i co ma taka Ewa zrobić? Jej wina że gruba, brzydka i fałszywa? Taka się urodziła i trzeba to zaakceptować!!!!! Wstyd mi za was.. Zestaw pomarańczowa buzia+żółte włosy+czarne brwi pasuje synowej Mikołaja ale u Sary wygląda wulgarnie. Sara powiedziała, że nikt jej nie może zarzucić że ma hybrydy bo ma naturalne paznokcie...chyba tylko paznokcie.

Gość gość
Jaka ulga ze nie muszę juz jej oglądać zera kobiecości gruba i zaniedbana i to jej mniemanie o sobie.A najlepsze jest to że kupiła kieckie za 200zl i liczy ja założyć na kolejną randkie tylko kto z z nia sie umówi.Zbyszku brawo co do Iwony to też ma wyrąbiane na niego i wieś do tego te ciągle tłuste włosy matka Zbyszka lepiej wygląda

Gość gość
Dawid się na wieś w ogóle nie nadaje,bo jest za leniwy...Sam powiedział,że nie wie co on tam robi.

Gość gość
Karol mam nadzieję że trafi na tę jedyna.

Gość gość
Joa Bea dziś O ile na tuszę i charakter ma się jakiś wpływ, bo mimo genów można nad sobą popracować, tak na to czy ktoś jest piękny czy mniej piękny już nie bardzo. Też mnie więc irytuje, gdy wciąż pisze się tutaj o tym jakim to Ewa czy inna uczestniczka jest brzydactwem. Trochę to płytkie... No właśnie, Sara chyba za dużo bywa na solarium, przez co robi sobie krzywdę niszcząc skórę. Do tego nieodpowiedni makijaż i efekt jest jaki jest, czyli dodanie sobie lat i tak jak piszesz - wulgarnego wyglądu.

Gość gość
Poczytajcie sobie lokalne media w internecie z powiatu gryfińskiego.Tam były publikowane zdjęcia z zagrania do programu,,Rolnik szuka zony”kiedy Małgosia przyjeżdżą do Pawła do Mieszkowic,więc ludzie już dawno się dowiedzieli,jeszcze przed publikacją w telewizji.

Gość gość
11 lipca były te nagrania w Mieszkowicach dodam jeszcze

Gość gość
Przecież wiadomo, że w rodzinnych miejscowościach, lokalnych społecznościach takie rzeczy się szybko rozchodzą. Chodzi o to, żeby w miarę możliwości nie rozeszło się na całą Polskę przed zakończeniem programu i po to te regulaminy.

Gość gość
a to nie wina uczestników ze publikuja takie rzeczy, nie maja na wpływu

Gość gość
Cześć! Mi sie Sara nie podoba, uwazam ze gra. I karol sie o tym w końcu przekona.

Gość gość
Karolek to ciapa wystarczy ze pocaluje go dziewczyna i ,zobaczy cycki i juz wielce zauroczony

Ja podsumuję to co obejrzałam. Piotr ustawka, wiadomo, że Kasia jest w ciąży, Mikołaj pocałował z języczkiem Teresę więc już wybrał, Gosia powinna pogonić Dawida bo tylko je i śpi,wybierze młodego Pawła a powinna tego co odebrał poród, Zbyszek się pozbył grubaski i dobrze ale ta druga też masakra, a Karol hmmm jestem ciekawa, którą wybierze, byle nie Sarę bo ona gra :D