Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
U Karola też mama biegała - i nikt tragedii nie robi z tego. Odpuść psychopatko juz z tym nagadywaniem na Zbycha

Gość gość
gość dziś Ja znam takie klimaty z własnego podwórka. Oczywiście inaczej to odbierasz jak widzisz ciocię obsługującą wujka cz babcię skaczącą wokół Twojego taty. Ale gdyby to dotyczyło mojego potencjalnego faceta to zapaliłaby mi się czerwona lampka. A pamiętacie jak u Małgosi Dawid się rozsiadł przy stole i ciągle chciał żeby ona coś doniosła ? Małgosia to później skomentowała. Teraz kobiety również na wsi maja już inne spojrzenie. No i warto zauważyć, że Paweł młodszy zachowywał się zupełnie inaczej i cały czas pomagał Małgosi.

Gość gość
gość dziś dawid sie rozsiadł i młodego ganiał-podaj to podaj tamto i podaj jeszcze sól etc. Lałam z tego ;) a potem herbaty bym sie napił

Gość gość
gość dziś Ale Małgosia wzięła to do siebie i skomentowała. Mnie to nie bawiło.

Gość gość
21:52 był np. odcinek o wizycie rodziny i siostra Zbigniewa powiedziała do kamery, że ten żalił się, że jest mu trudno kogoś znaleźć, bo nie ma dłoni. A ona mu odpowiedziała: Ale masz wielkie serce i ktoś to doceni. Czyli facet wymawia się swoją ułomnością, a nie rozumie, że miał czas na romanse wiele lat wcześniej, gdy kalectwa nie bylo i nie przemyśli tego, czemu za młodych lat nie udało mu się nikogo znaleźć. Tylko argument z ręką i koniec. Ja takich ludzi nie lubię. Mój tata najpierw rozwiódł się z mamą, potem utracił w wypadku rękę do łokcia, z pracy go zwolnili bo bez ręki już się nie nadawał. i te przejścia nie przeszkodziły mu rozkręcić biznesu, znaleźć nowej kobiety i jeszcze w kilku radosnych rzeczach. Wszystko siedzi w głowie.

Gość gość
gość dziś wzieła to do siebie-bo jakby była sama z Dawidem to ja by tak ganiał. a młody złoty chłopak obiad na przyjad Gosi z mamą robił-nie zwalił wszytskiego na matkę

Gość gość
gość dziś To nie ma nic wspólnego z obyciem. Tak został wychowany. Przypomnij sobie co mówiła jego mama o miłości i sposobie jej okazywania. On w zamian zapewnia jej dostatni byt. I oboje są zadowoleni z takiego podziału. Wcześniej jego mama była szczęśliwa z jego tatą wokół którego też skakała. Nie uszczęśliwiajcie ludzi na siłę. Jedni odnajdują się w tradycyjnych związkach inni szukają partnerstwa.

Gość gość
gość dziś Jest tak jak piszesz. Taka metalność, nie bronie go,ale to nie zmienia faktu ze przyjechały dwie krowy w gosci i oburzay sie na panujace w domu zasady-powinny uszanować że sa u kogos-a nie na dzień dobry z takimi pretensjami wyskoczyły i to do matki

Gość gość
Nie każdy człowiek jest Twoim tatą. I nie każdy pasuje do schematu, że do 30 roku zycia się kogoś ma. Szczególnie przez ostatnie 20 lat sporo sie zmieniło pod tym względem. Zobacz ilu jest samotnych ludzi w pełni sprawnych i wcale nie tak nieśmiałych, więc nie byłabym dla tego Zbyszka aż taka surowa w ocenie. PO prostu jest jednym z wielu bardzo samotnych ludzi.

Gość gość
Ale tu to mnie już bardzo dziwią dziewczyny od Zbigniewa. Jako dwie wykształcone kobiety nie potrafiły sobie wyobrazić, nastawić się przed przyjazdem na to, że na wsi w Polsce B jest bardzo tradycyjnie i kobieta odpowiada za dom. Tylko przyjechały i już wymyślają swoje porządki, które w tamtym środowisku nie mają prawa bytu.

Gość gość
Te wszystkie kryzysy u mojego taty działy się po jego 50 roku życia do 60-tki, a historię przytoczyłam po to, ze według mnie niepełnosprawność nie ogranicza człowieka. Jak chce, to i bez ręki sobie ułoży życie. Nie oceniam tego rolnika, tylko uważam, że program za bardzo go pokazał jako godnego politowania inwalidę. Tu ktoś pisał, że najgorzej dla człowieka jest okazać mu za dużą litość i ja się z tym zgadzam. A co do wsi to tam akurat do 30tki już trzeba kogoś mieć i jak ktoś nie ma, to odstaje. W miastach jest inaczej, tam się faceci po 30tce budzą że są sami.

Gość gość
EE tam gadasz, ja mam 40 i długo byłam sama, faceta znalazłam 3 lata temu. Są i przypadki po sasiedzku , że w wieku 50 , 60 lat kawalerowie sobie wkońcu kobiety znajdywali,. Wszystko właśnie siedzi w głowie, i tu sie z Tobą zgodzę, że litością Zbychowi nie pomagają i rozczulaniem się, ale wbrew hejtom z tego forum, jestem przeciwna tak surowej ocenie tego człowieka. Grunt, że sie odważył, to zrobił już pierwszy krok.

Gość gość
gość dziś A w którym momencie TV pokazywało nadmiernie to jego inwalidztwo ? Ja mam wrażenie, że pokazali normalnie, jak pracuje,nie robiąc z tego nadzwyczajnego wyczynu. Ten brak dłoni wspomniano raz jak się panny czepiały i padło coś, że niektóre czynności mogą mu sprawiać trudność. Z tym wiekiem na wsi to różnie bywa. ja znam przypadki gdzie dwudziestoparolatkom coś nie wyszło. Dziewczyna odeszła i chłopak się potem bujał właśnie pod 30-tkę. Ale znalazł bo chciał i szukał. Ale generalnie chłopakowi trudno znaleźć dziewczynę, która chce zostać na wsi. A jak Zbyszek był jednym z bogatszych z domu to też pewnie nie ułatwiało bo takiej w jednej koszuli to może nie chciał a i tak w dzisiejszych czasach to woli własny chleb niż łaskę teściów.

Gość gość
ale mnie śmieszy ta obrończyni Zbigniewa,cały dzień tu czatuje,co napiszę dla jaj to ta się produkuje i pisze jakieś długie poematy,produkuje się,przykłada.Cały czas siedzi i odpowie na każde zdanie na Zbigniewa,ciekawe kto sie tak zawziął,jutro też będziesz tu tkwiła ? płaci ci ktos za to ? Bo już raczej to ty jesteś psychopatką,robie sobie beke i pisze a ty przeżywasz i sie silisz na jakies psychologiczne analizy,weź kobito wyluzuj bo wylewu dostaniesz z przejęcia.

Gość gość
Wyluzuj istoto z 22:39. Nie każdy człowiek jest hejterem Zbigniewa w tym wątku, a ten kto nie zgadza sie z tobą nie zawsze jest jedną i tą tą samą osobą. To się nazywa paranoja, i to się leczy, wiesz?

Gość gość
Faktycznie albo zbyniu wyczail forum albo sam tutaj odpowiada....albo jego fikcyjna Monika. ....ha ha ha

Gość gość
a czy cie podnieca to jakby to byl Zbynio, tak intensywnie o nim piszesz??? podziel sie, będzie ci lzej na duszy a może w majtach tez....

Gość gość
Jaki on ma wielki majątek.....Tak dla porównania dom Pawła. .Gosi... Mikołaja czy Zbyszek ma taki szał nie sądzę kuchnia w miarę nowoczesna a reszta......daleko w tyle. Serio chyba sam Zbigniew tutaj pisze. ......

Gość gość
Ciekawe czy kiedykolwiek poznamy gwiazdę Monikę od Zbyszka.............nie sądzę. ......

Gość gość
a nie załapałaś obrończynio, że śmiejące się ze Zbigniewa i krytykujące to tez nie jest jedna osoba ? Mi zwracasz uwagę że źle myślę a nie widzisz tego samego błędu u siebie.ja jedna go nie krytykuję,inne też tu to robią a piszesz do jednej.masz coś z glową ?

Gość gość
Szuka modelki a może najpierw niech stanie przed lustrem i spojrzy przed siebie i co ..... Porażka bo żadna z******ta laska nim się nie zainteresuje

Gość gość
No co Ty jeszcze jest sponsoring. ......może ktoś skorzysta. Tylko nie wiadomo ile by zapłacił

Gość gość
a może to Zbyszek tu siedzi i siebie broni ?

Gość gość
Mi też się tak wydaje bo skąd raptem ten lament

Gość gość
jestem na tym forum od początku i nigdy nie było takiej zagorzałej obrończyni która cały czas go broni po każdym wpisie więc nie wmawiaj że wiele osób tu go broni jest jedna(jeden)

Gość gość
Całkiem możliwe

Gość gość
mama Zbigniewa już śpi ,rano o 6 musi wstać i robić śniadanie synkowi

Gość gość
Na kafe zawsze się znajdzie jakaś psychiczna, co myśli, że gada z jedną i tą samą osobą :D jakby się wszyscy zalogowali to by było prościej.

Gość gość
no to zdanie jest chyba do obrończyni bo ona pisze że tu jakaś Ewa na niego nagaduje.Ja się śmieje ze Zbigniewa i widze też inne wpisy krytykujące go a ta debilka gada jak do jednej osoby

Gość gość
Faktycznie bo szybciej ktoś napisał że trzeba Zbyszkowi podać link do tego forum..... mówicie i macie