Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
22;55 racja słoma z butów. Gosia Paweł Mikołaj dużo wyższy standard...... No ale z Piotrem wygrał

Gość gość
o,Zbigniew poszedł już chyba spać bo nie pisze ,rano na traktor trzeba

Gość gość
Jasne, na Kafe pisze w tym temacie : Zbyszek, Ewa , plus czasem Gosia. Reszta ludzkości nie istnieje. Haha lemingi ciemne skad wyscie sie wylęgły????

Gość gość
Porażka tej edycji oprócz Gosi cała reszta .....wstyd. Mikołaj Stary zbok nie potrafił się zdecydować a nawet po decyzji tyle obiecywał Janeczce i co..... Karol gdyby przyjechała kolejną kandydatka to byłby tak samo zauroczony .....Piotr wiadomo laska która z nim szybciej wpadła nie ma wyjścia ..... A Zbyszek brak słów.... miał kandydatke ale ja splawil a więc nie wiem na co czeka....... Ale ja mam nadzieję że TVP doprowadzi do tego abyśmy poznali ta jego Monisie

Gość gość
No nie wiadomo.. Jest odcinek świąteczny i mam nadzieję że tam ja zobaczymy. .Ale czy to będzie prawda

Gość gość
Zbyniu wygląda na skanera a więc sponsoring chyba nie wchodzi w grę.

Gość gość
ja jeszcze tu nie bronilam Zbyszka, jakby co:) ale teorie,ze powinien sobie znalezc partnerke pzred 30tka? no bez przesady, teraz faceci sie zenia na ogol po 30tce, a na wsi tym bardziej z tym krucho, skoro rolnicy starsi od Zbyszka szukaja kobiet.

Gość gość
No co Ty a lajki na lubię rude to co.......Przeciez lubi brunetki.

Gość gość
Zbych chce kobiety bez dzieci a obserwuje stronę z seksownymi polskimi mamuśkami tu mamami nie pogardzi

Gość gość
obserwuje również stronę perwersyjni gdzie dziewczyny pokazują pośladki w stringach

Gość gość
Mirek fajfus ...... żenada to CO tutaj wypisujesz i cała Twoja osoba

Gość gość
Mirek Fajfus żenada to Ci tutaj wypisujesz i Twoje osobą też świadczy o prostactwie. P.....L się jak masz z kim

Gość gość
Dobrze że Zbyniu ma jedna chociaż sprawną rękę bo jak wchodzi na takie strony.....to zA radę jedną ręką

Gość gość
A co z tym sponsoringiem ? Prawda pewnie tak patrząc na niego.

Gość gość
Chyba krowy sponsoruje

Gość gość
Przestańcie. ...on Chyba naprawdę sugerował się zdjęciami.....ja napisalam list do tej edycji do niego właśnie. Alewysłałem swoje Stare zdjęcie sprzed 10 lat no ia nic nie byl zainteresowany......ale teraz trochę się zmieniło i to dużo. I chyba dobrze....jak tu czytam te komentarze.

Gość gość
A wiadomo coś o Emilii zrobiła karierę wybila się gdzieś

Gość gość
Prostaki tutaj same piszą

Gość gość
A Pani oceniający urodę w skalach .....co kurs domowa na co mąż pozwoli to zrobię. Wysuszona od solarium bo jedno co może to zaprowadzić dzieci do szkoły gotować sprzątać i ewentualnie na solarium pójść z 500+ A maż być zadowolony. Mieszkanie nie jego ale na klatce zachowuje się jak chrabia prostak..... A więc zazdrości rolnikom a a Zbyszkowi w szczególności

Gość gość
Dlaczego wyslalas mu nieaktualne zdjecie? Trollowi od Zbigniewa w ogole nie odpisujcie to się zamknie w koncu

Gość gość
00.19 -a ty jestes tą Moniką ?

Gość gość
no to jak zdjęcie sprzed 10 lat to własnie dobrze chyba że pokazałas sie jako młodsza ale on nawet na to nie poleciał on woli oglądać na stronie pupy dziewczyn w stringach

Gość gość
To mit, że na wsi coś się zmienia jeśli chodzi o związki. Mieć 30 lat i nie mieć doświadczeń z kobietami-bardzo podejrzane. Owszem, teraz nawet faceci uciekają z wiosek do dużych miast, więc kobiety tym bardziej nie piszą się na takie życie, ale nie uwierzę w to, że gdyby był normalny i przystojny, a do tego z fajnym charakterem żadna by się na niego nie polasila, zwłaszcza, że w kurniku nie mieszka. Bardzo wygodnie jest zwalać wszystko na kalectwo, to zdejmuje odpowiedzialność. Karol tak samo - gość po 30ce, wg uczestniczek zabójczo przystojny, ładne koleżanki pod bokiem i co? Sam. A sam jest nie bez powodu, na wsi pewnie trudno znaleźć drugiego geja, a już zrobić coming out to wstyd i masakra. Powinien wyjechać do miasta i być sobą.

Gość gość
nie rozumiem czemu się czepiacie Zbycha, mieszka z mamą to normalne ze mama gotuje dla siebie i dla niego, to co ma k****a dobudować 2 kuchnie i każdy sobie ma gotować obiady, on nie jest ciamajdą, gospodarstwo kwitnie, jes tsołtysem czyli jednak ktos go wybrał, ludzie darzą go szacunkiem , w wizytówce mówił że z powodu tego że nie ma ręki kilka lasek go wyśmiało , jest ogólnie nieśmiały, ten wypadek to że sie z niego śmiali pewnie spowodowało że zamknał sie jeszcze bardziej w sobie, a wyglad no cóż nie każdy może byc modelem, pewnie jakby trafił na spoko babkę to pewnie by go uczessała i ubrała i byłoby git, to ze mówił że oczekuje kobiety któraby go wyciągneła do ludzi to akurat świadczy o tym że nie jest zamknięty na nowe wyzwania , tylko jest samotny i sam po prostu nie ma pomysłu na zmianę życia ------------- a co powiecie na to mam meża i dzieci i jesteśmy wybudowani koło teściów, maż ma 2 braci singli lat 36 i 47 i mieszkają z rodzicami, pracują , i tesciowa też im nadskakuje, obiadki śniadania kolacyjki, pierze i prasuje im ubrania, i jakby mogła to by ich też karmiła, i czasami niektórym rzeczom sie dziwię ---bo moja tesciowa przesadza,ale to jest normalne ze jak gotuje że gotuje dla wszystkich a nie że kazdy bedzie gotował sobie sam, 2 razy do roku tesciowa jezdzi do sanatorium i ja im musze wtedy gotować bo ona wpada w panikę ze oni poumieraja z głodu-choc oni sami potrafia gotować, i co na to powiecie

Gość gość
Zbyszek ❤️

Gość gość
Przestańcie. ...on Chyba naprawdę sugerował się zdjęciami.....ja napisalam list do tej edycji do niego właśnie. Alewysłałem swoje Stare zdjęcie sprzed 10 lat no ia nic nie byl zainteresowany......ale teraz trochę się zmieniło i to dużo. I chyba dobrze....jak tu czytam te komentarze. -----------serio wysłałaś do niego list, to jak wyszłaś na tym zdjeciu ile na nim miałas lat , dlaczego twierdzisz że sugerował się zdjeciami, co napisałś o sobie ciekawego,

Gość gość
sądzę o tym, że to wina matki że tak wychowała syna,synów że ma wszystko wyszykowane ,on tylko do pracy i więcej nic. Takie życie jest bardzo łatwe. Rozumiem że taka matka czuje się potrzebna ale ona realizuje swoje potrzeby i swoje pragnienia a krzywdzi tego faceta.Nie wychowuje się dziecka dla siebie tylko dla świata.

Gość gość
Przecież takie wychowanie facetów jest bardzo częste. Nawet w miastach różnie bywa. Jak byłam nastolatką, fakt, że dawno, to widziałam jak rożnie jest u koleżanek które miały braci. Niektórzy to nawet własnego pokoju odkurzyć nie musieli a co dopiero zmywanie czy jakieś prace przy gotowaniu. I to przy matkach, które pracowały poza domem. A dziewczyny od małego uczone służalczej roli ... A co dopiero na wsi, jak kobieta "siedzi w domu". Ktoś słusznie zauważył, gdyby jej zabrać to usługiwanie to poczułaby się bezużyteczna czy tez wręcz uznano by, że chleb za darmo je. Mój Tata też był tak wychowany ale jak ruszył się kształcić to pępowinę zerwał i pewne rzeczy przyswoił. Choć jak Mama nie pracowała to poza śniadaniem wszystko miał pod nos podane, tak jakby po powrocie z pracy zapominał jak się lodówkę otwiera, że o innych czynnościach nie wspomnę. Dopiero z czasem jak my z rodzeństwem zaczęliśmy dorastać i krytykować a Mama wróciła do pracy to trochę zaczęło się zmieniać.

Gość gość
Niestety, kobiety tak naprawdę od niedawna dopiero wychodzą poza rolę pani domu (kury domowej jak kto woli) i zupełnie normalne jest, że kobieta, która nie pracuje zawodowo robi full serwis innym domownikom, chociażby byli w pełni samodzielni i dorośli. Każdemu facetowi byłoby na rękę taką prywatną niewolnice posiadać w swoim domu. Wygodnictwo.