Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
Owszem robi ale dla indyka!

Gość gośćghg
W tym tygodniu nagrywali finał Karol nie jest z żandą z dziewczyn. rolniczka i młody Paweł wielkie LOVE

Gość gość
A Mikołaj będzie ojcem :-)

Gość gość
Gośka na swój blog już dawno wrzuciła fotki ze Szwecji

Gość gość
A jeden z uczestników złapał HIV.

Gość gość
Rodzina Karola,jakie piękne kobiety! A Ewa zero klasy.

Gość gość
Gruba świnia od Zbyszka tak nadawała na niego, non stop, zawsze coś królewnie nie pasowało a jak Zbyszek jej podziękował to jakie rozgoryczenie, z trudem hamowała płacz, no nie rozumiem takich ludzi :D Może załamała się, że nawet niepełnosprawny ją odrzucił :P

Gość gość
ten wieloryb od Zbigniewa ma o sobie zbyt wysokie mniemanie, zachowywała się jak niezrównoważona psychicznie, a niby jej w ogóle nie zależało.

Gość gość
To Ewcia jest wolna :-) teraz to tylko brać 😍 :-)

Gość gość
Locha jakie fochy! Wstyd.

Gość gość
Karoli doradzają Justynę:o a stary może załapie uczucia przez lóżko... wydaje mi się ze on żałuję odejścia tej w krótkich włosach

Gość gość
Syn tego staruszka przypomina mi tego kelnera z jednej z części strasznego filmu, co w zamku obsługiwał młodzież i mieszał łapką w jedzeniu :D

Gość gość
Gruba paskuda łasiła się do Zbyszka i nagle nic jej nie przeszkadzało. Trzy godziny samochodem, może ją odwozić na stację,jak się kocha nie przeszkód.. I jak ją zabolało, nie umiała zachować twarzy. Koszmar

Gość gość
Mikołaj-szacun dla Ciebie 🖐️ inteligentny jesteś. Darmowa reklama firmy winiarskiej w tv na duza skale 🖐️ tylko otwierać firmy i zgłaszać się do programu :-) przy 10 sezonie może sam skorzystam i poszukam żony ;-) pozdrawiam Ewę 😍 :-)

Też jestem w szoku że w tej Justynce coś wtedy widzieli :o ale wtedy jeszcze nie oglądali jej zachowania na co dzień, tych rozmów z Karolem i wszystkich sytuacji, to nie mogli wiedzieć jaka z niej aparatka.

Gość gość
Ta cała Sara to wygląda na imprezowicę, raczej prostą. I brzydka. Nos jak u Alfa,brwi straszne, rzęsy sztuczne.Tandetne to

Gość gość
Czego ta dziadyga od sikacza szuka? Dmuchaną lalek niech zakupi.

Gość gość
Skandal!!! Podobno Zbychu do fistingu wykorzystuje towot łt43!!!

Gość gość
Chamica od zbyszka obgadala go a potem w drzwiach usmiecha sie do nich i kiedy jego matka mowi zeby ich dobrze wspominala odpowiada oczywiście, takiej falszywej baby to jeszcze nie bylo w tym programie, oni jeszcze jej prezent dali powinni kopa w ta tlusta d**e dać

Gość gość
Piszę tutaj do lochy od Zbyszka zwanej Ewą , która zapewne zagląda na to forum. Powinnaś na kolanach dziękować Zbyszkowi, że w ten sposób Cie wyprosił, powinnaś dostać grabiami przez plecy widłami w dupę i usłyszeć słowa :"Paszła won na skup tucznika". P.S. W sukience za dwie stówki to u Zbyszka możesz chodzić do obory przewracać gnój, Zbyszek dla swojej żony będzie kupował sukienki za 2 tysiące. Aha i pamiętaj ze zero podniesione do n-tej potęgi nadal pozostaje zerem.

Gość gość
gość wczoraj A ja widziałam - też warszawiankę;) Mnie się wydaje, że Ewa albo przez swoje zawyżone ego poczuła się po prostu głęboko upokorzona tym, że Zbyszek jej podziękował, albo wcześniej celowo manipulowała Iwoną nadając na Zbycha i jego mamę oraz krytykując wszystko dookoła, by zniechęcić i tym samym pozbyć się konkurentki. A tu masz babo placek - nie wyszło. I taka idealna, cudowna, wartościowa i piękna dziewczyna została odesłana z kwitkiem;)

Gość gość
Do 8.09 - zgadzam się z Tobą. Jestem wręcz przekonana, że ta Ewka manipulowała Justyną. Widać było od początku, ze to ją najprawdopodobniej wybierze, więc robiła co mogła. Okropna kobieta, brzydka, otyła, ale to jeszcze pal lich. Mona schudnąć, można o siebie zadbać tak, aby być atrakcyjną. Ale charakteru nie zmienisz. Psy wieszała na matce Zbycha i na nim - a tu nagle foch, że nie ją wybrał. Strach się bać - faceci, uciekajcie od niej.

Gość gość
Dziewczyna? Ona nie ma 20 lat:P

Gość gość
A mnie się wydaje że Ewa się wkurzyla też o to jak jej podziękował tzn. Nie powiedział od razu ze woli iwone tylko najpierw zapytał ewę jak ona się widzi u niego na wsi, wtedy ona się otworzyła i pokazała jak jest naprawdę, że jej jednak zależy i wyszło na jaw, że to co wcześniej mówiła do Iwony to była manipulacja.

Gość gość
08:23 Masz rację...ja też zauważyłam, że wtedy stała się nagle inna, przybrałą łagodniejszy ton. Przecież na randkę leciała jak na skrzydłach...a on sprowadził ją na ziemię, taki kopp z glana ;-0 i ani Kanapka wpadla w furię. Tekst o kiecce za dwie stówki, myślałam, że spadnę z fotela ;-) a potem te uśmiechy na dole do jego matki...Fałszywiec .

Gość gość
No to też słuszne spostrzeżenie, że Zbyszek wiedząc, że chce Ewie podziękować, nie powinien już jej wypytywać jak ona się widzi na wsi itd. (Podobnie zresztą postąpił Piotr z tą pierwszą czarną, nie pamiętam jej imienia) Nie zmienia to jednak faktu, że Ewka okazała się wyrachowaną, fałszywą manipulatorką niestety.

Gość gość
Słuszne były wasze podejrzenia, że gruba wypuszczala Iwonę na minę. Zbyszek pytał jak się widzi na wsi,bo nie ma mowy,żeby nie zauważył wcześniejszych fochów,liczył na to, że babsztyla powie "wieś nie dla mnie " i po sprawie. Przeoczyl, biedak, sukienkę za dwie stówki,perfumy i butki na obcasie. Nie spodziewał się poematu o braku przeszkód dla miłości. A ona była wściekła, nie rozczarowana -wściekła i nieprzyjemna. Całe to przedstawienie w sypialni było żenujące, jak miala się poczuć ta druga? Jestem z******ta,mnie powinien wybrać, nie ciebie, bo ty z******ta przecież nie jesteś. Burak się nie poznał, szkoda kiecki. Wstrętna baba,koszmarna.

Gość gość
Matko, tak się pokazać przed całą Polską.. Przecież ona gdzieś mieszka,pracuje. Nie potrafię tego pojąć - idzie do programu, który ludzie oglądają i nie potrafi się opanować? Ta Renata od Mikołaja jak ładnie odeszła, z klasą. A ta baba? Pokazała brzydotę,nie w sensie braku urody, w sensie zaniedbania, lenistwa, czepialstwa, marudzenia. A potem zdziwienie, że rolnik nie docenił.

Gość gość
wszystkie jesteście takimi lochami od zbyszka,jak jedna ale oczywiście wg was jesteście zupełnie odwrotne :-D