Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
a moim zdaniem olal obie

Gość gość
Dramat produkcji; Nie dziwie się w sumie że na szybko dodali jakieś dwie-bo tylko Gocha z młodym by zostali im ;)

Gość gość
Życie, lepiej odrzucić wcześniej nić pograć przed kamerami jak to zrobił Łukasz i załamał życie dziewczynie

Gość gość
wczoraj kto wg was najbardziej się zbłażnił udziałem w tym programie ? x Są dwie strony medalu, rolnik czyli osoba wychowana na roli zawsze myśli pod kątem zysku. Ziemia go utrzymuje więc musi być dla niej i z niej jak największy zysk. Ci co tak nie myślą uciekają do miasta. Chociaż rzekomo produkcja rolnikom nie płaci co też jest ściemą (wystarczy znać warunki kontraktu) to są sponsorzy i to hojni sponsorzy. Żaden rolnik nie będzie się wygłupiał przed kamerami za darmo i dlatego nie ma mowy o tym że się ktoś błaźni. Wszystko jedno czy ktoś ma na myśli czysty zysk, czy promocję swojego gospodarstwa to jest sprawa nadrzędna, znalezienie przy okazji kogoś do związku jest drugorzędne. Ci którzy piszą listy rolników, to w zależności od wieku każdy ma inny cel. Osoby starsze samotne faktycznie jeszcze liczą na możliwość ulokowania uczuć choć tu już w grę wchodzi też bardziej rozsądek niż jakieś większe emocje. Ci w średnim wieku szukają zmiany stylu życia, coś już mają za sobą a chcą jeszcze czegoś nowego. Młodzi najczęściej liczą na lans, na przygodę, na przypadek który sprawi że kogoś nowego poznają. Ta druga grupa zdecydowanie mniej ma finansowych korzyści z programu więc jeśli ktoś mógłby się tu zbłaźnić to właśnie oni.

Gość gość
Uczepiliście się tej Ewki jak rzep nawet nie dlatego że najgorzej wypadła przed kamerami, ale głownie dlatego że gruba. Ta Joanna której tak, żałujecie że ją Zbyszek odrzucił wcale nie chudsza. Poza tym co ma piernik do wiatraka, Zbyszek też taki misiek. Na wsi nie zwraca się tak uwagi czy ktoś chudszy czy grubszy. Ludzie ciężej pracują, inaczej i więcej jedzą niż w mieście. Nikt nie będzie pił przez słomkę koktajlu z warzyw. Ewka może i manipulantka ale co miała robić? Wg miejskich standardów stanęła od razu na straconej pozycji z taką szprotką jak Iwona. Równie dobrze mogła się od razu spakować ale postanowiła powalczyć bo czemu nie? Wybrała walkę podjazdową, jej sprawa. Głupia nie jest i zdawała sobie sprawę że w efekcie niekorzystnie wypadnie dla widzów, ale coś za coś, wątpię by dla widzów tam pojechała. To bardziej dla niej niż dla Iwony była szansa na ciekawsze życie bo wierzcie lub nie, ale zawód księgowej chociaz dobrze płatny jest niemiłosiernie nudny.

Gość gość
Joanna była urodziwa i zadbana :) gdyby była szczupła mogłaby być nawet i piękna :) a z Ewy raczej Sabrina nigdy nie będzie :D ale to wcale nie wygląd tu chodzi, tu chodzi o honor, o zasady, o twarz. jak w walce o miśka traci się ww. to co w innych życiowych perturbacjach? tych powazniejszych? nikt nie lubi ludzi którzy zachodza od tyłu ;)

Gość gość
może po za cielaczkiem,którego od tyłu zaszedł pan z audika

Gość gość
Obstawiam kto jest spod jakiego znaku zodiaku. Moje typy: Ania - Panna Sara - Baran Justyna - Skorpion Małgosia - Waga Monika- Lew Emilia - Waga Kaśka 1 - Wodnik Kaśka 2 - Nikt nie wie bo nic nie mówiła Iwona - Wodnik Ewa - Skorpion lub Lew Janeczka - Bliźnięta Renata - Koziorożec Teresa - Byk jak myślicie?

Gość gość
12:43 :-D 🖐️ to trwa 5dni a nie kilka tygodni! :-D

Gość gość
Ale co Ewie pozostało. Miała nierówne szanse pod kazdym wzgledem. Gdyby się udało i zniechęciłaby Iwonę to miałaby męża i może jeszcze dziecko....A Iwona przeciez i tak odeszła. Iwona ma 33 lata więc ma jeszcze trochę czasu.

Gość gość
Gość 17.20, zgadzam się z Twoimi typami oprócz Gosi, bo Gosia to koń. Wystarczy spojrzeć. Szczególnie to widać gdy je marchewkę.

Gość gość
c**a

Gość gość
to może gosia je owies :-D

Gość gość
Sami lansiarze w tym roliku- Dawid Sara Justyna Janeczka Monika Emilka Kaśka od rzęs, nawet Renata pozakładali sobie "fanpejdże" gwiazdy takie że hoho, widać kto po co do programu poszedł/

Gość gość
Jeszcze 2godziny ! 😭 !

Gość gość
a czym oni chcą się wylansować,bo chyba nie urodą,a udział chwilowy w takim "show" to raczej działanie odwrotne

Gość gość
Ewunia 😍 pewnie też czeka z niecierpliwością na seans o 21:10 :-) pewnie kanapeczki sobie zrobiła też :-)

Gość gość
Tak z baleronem moje ulubione. Ewa

Gość gość
Już niedługo!! Dawać mi to !!!

Gość gość
ciekawe jak Paweł ma w chacie :D założę się że na bogato oni z gochą są podobni pod tym względem, od razu widac że lubią sie pokazać :D nosza się że hoho taka chyba mentalność iście wiejska,cóż

Gość gość
Życzę wszystkim szczęścia i miłości. Każdy chce być kochanym. I Ewa też. Oby nam wszystkim udało się spotkaćswoją połóweczkę ( nie pół litra of course)

Gość gość
gość dziś daj spokój czasem pół lista lepsze hehe

Gość gość
gość dziś też myślę że biednego by nie brała.... Taka prawda, swój do swego

Gość gość
do gość 17:46 sądzisz że taka gra vabank, serio jest dla 40 letniej samotnej kobiety, w dodatku na oczach całej Polski, gdy w internecie nic nie ginie? ja jej tam życzę dobrze, niech spotka tego nie-palanta itd. ale taktyke to ona powinna zmienić :D jeżeli nie jest głupia to myślę że jakoś odkręciła swoje zachowanie na finale, w sensie "zwaliła na montaż" :D

Gość gość
gość dziś Chyba nie pokaże chaty, bo nagrywali ich w stadninie koni gdzieś tam w jego okolicach.

Gość gość
A Karol juz prasuje koszule.... ;)

Gość gość
Jeszcze program się nie zaczął, a ja już wszystkie kanapki zjadłam. Ale to nic jeszcze mam 10 min. Więc idę sobie dorobić. Ewa.

Gość gość
"Witaj Gosiu słoneczko" ojejku mama Pawełka czuła jak i on

Gość gość
noooooo, tez to zauważyłam :-o

Gość gość
Takiej teściowej bym nie chciała...