Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motywatorka98

Jak schudnąć?

Polecane posty

Gość Motywatorka98

Wiele się naczytałam o idiotycznych tabletkach, suplementach, które "ponoć" odchudzają. Niestety są to bzdury wyssane z palca, zmarnowanie pieniędzy a co najważniejsze pójście na łatwiznę. Ludzie myślenie nie boli. Jeśli chcecie schudnąć, wystarczy zrobić parę prostych rzeczy. Nie ważne czy utyliście od McDonalda czy od psychotropów czy od innych rzeczy. Dla chcącego nic trudnego! Prze de wszystkim trzeba zmienić tryb życia i nawyki: - Zero fastfoodów, zupek chińskich, napoi gazowanych, słodyczy, ciast, tłustych mięs, ociekającego tłuszczem jedzenia (tak nawet domowego) - Pić 1,5 - 2 litrów wody - Ruszać się, czy to w domu czy na dworzu. - Zaoszczędzić i wydać przykładowo 300 zł na rowerek stacjonarny jeśli faktycznie jest dla was problemem wyjść na dwór czy po prostu nie umiecie jeździć na rowerze, jest to również zaoszczędzenie bo nie musicie chodzić na siłownię - Nie żreć po nocach i nie robić nocnych wypadów do lodówki! W nocy się śpi a nie wpieprza i opróżnia lodówkę. W nocy się nie strawi, tylko odłoży i będziemy bardziej grubi niż jesteście - Wprowadzić bilans kaloryczny, zmniejszyć nieco kalorii, wprowadzić produkty o niskim indeksie glikemicznym - Ćwiczyć w domu aeroby, cardio, TBC, ABT parę razy w tygodniu na miarę możliwości - Zamiast wszędzie zapieprzać samochodem czy autobusem, ruszyć tyłek i iść piechotą czy pojechać rowerem - Chodzić na spacery, poranne biegi a nie wiecznie przed telewizorem - Do pracy szykować lekkie pożywne zdrowe posiłki a nie jeść po barach, wystarczy mały pojemnik na żywność i bidon na wodę czy inny napój - Nie użalać się wiecznie nad sobą i na swój wygląd, od Ciebie zależy czy go zmienisz czy usiądziesz zapłakany na kanapie z wiadrem skrzydełek - Nie trać nadziei, miej motywację! - Nie uciekaj się do diet anorektyczek czy bulimiczek!!!! To tylko spowolni metabolizm i spowoduje większe szkody dla Twojego organizmu, a oprócz tego jojo. To samo tyczy głodówek!! - Jeść 5-6 posiłków dziennie w miarę możliwości regularnie - Ograniczyć do zera cukier, zmniejszyć spożywanie soli i tłuszczów - Zacząć jeść ciemne pieczywa, ciemny ryż i ciemny makaron, wbrew pozorom smakuj***ardzo dobrze i nie jest gorsze od jasnego pieczywa :) - Nie ograniczać się w diecie do jedzenia tego samego, jest wiele rzeczy np: chude mięsa, warzywa strączkowe, orzechy, kasza gryczana, warzywa, pomidory z puszki, mnóstwo przypraw, ciemny ryż, ciemne makarony różnego rodzaju, zdrowe zupy, parowary. - Zacznij już dziś :) i pamiętaj że jesteś w stanie osiągnąć dużo więcej niż myślisz, powodzenia :)

Gość gość
miesa sie nie je idioto :)

Gość gość
Teorię miałam doskonale opanowaną, ale brakowało mi regularności. W każdym razie razem z koleżanką z pracy postanowiłyśmy razem zacząć odchudzanie, żeby się nawzajem motywować i wspierać. Do biura zamawiamy catering dietetyczny suvibox, a po pracy idziemy na siłownię. Już 2 tygodnie za nami i złapałyśmy bakcyla.

Gość Solangee
ja sobie sama gotuję ale w odpowiedniej diecie pomogła mi Pani Kasia Gryko - nie dość ze kontakt super to jesszcze powiedziała co i jak i jak liczyć ile kcal....jem smacznie i widać efekty!

Gość gość
Super rady! Jeśli się do tego dostosujesz, napewno nie tylko waga spadnie ale też będziesz czuła się lepiej. Dorzuciłabym do tego jednak punkt z błonnikiem - jest niezbędny, aby jelita dobrze funkcjonowały i żebyśmy nie czuli się napompowani. Dodaję 3 razy dziennie łyżeczkę colon slim do swoich posiłków i dzięki temu wszystko działa jak należy. Naturalny skład do mnie przemawia, zdecydowanie.

Gość gość
Jak dla mnie to najlepsze tabletki wspomagające odchudzania jakie obecnie sa dostępne na rynku. Foreverslim moim zdaniem bije konkurencje na głowę

Gość gość
Nie ma co eksperymentować z jakimiś mało znanymi preparatami.Warto zaufać znanej i sprawdzonej marce takiej jak Slimunox.Ja jestem kolejną zadowolona osobą która stosowała te tabletki i która jest z nich bardzo zadowolona.

Gość gość
Przede wszystkim trzeba się dużo ruszać i mniej jeść :) Albo jeśli już, to jeść w domu. Wiem - to wcale nie jest takie proste, ja na przykład tuż za rogiem mam http://www.caprinew.pl , więc najczęściej - z czystej wygody, właśnie się tam stołujemy. A że pizzę mają pyszną to i przyjemność jedzenia pozostaje.

Gość gość
Ja do teraz jestem zdziwiona że właśnie dzięki tabletką Slimunox schudłam chociaż od kuracji minął już ponad rok.Dobrze się stało że dałam się na nie namówić bo do dzisiaj nosiłabym rozmiar 48.

Gość gość
Też jestem bardzo zadowolona. Stosowałam Foreversllim obok diety przez 4 miesiące. Startowałam z wagi 80 kilogramów. Obecnie ważę 57 kilo.

Gość gość Julia
Mi w odchudzaniu bardzo pomogło zastosowanie Foreverslim. Po 3 miesiącach nie miałam nadwagi

Gość gość
A ja niestety na samej diecie niestety nie dawałam radę schudnąć.I gdyby właśnie nie Foreverslim to pewnie do dzisiaj borykałabym się z problemem wielkiej wagi.A co do składu nie widzę w nim nic co było by sztuczne same naturalne składniki.

Gość gość
Ja też stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się osiągnąc. W końcu pozbyłam sie całej nadwagi jaką miałam. Dla mnie to olbrzymi sukces

Gość gość Alicja
Suplementy nie odchudzają, one wspomagają odchudzanie i nie są to bzdury wyssane z palca, bo sama stosowałam Slimunox i bardzo mi pomógł. Pewnie zaraz zapytasz sie w czym. Choćby w wyregulowaniu przemiany materii, choćby w tym, ze od czasu jak zaczęłam je stosować nie odczuwałam tak głodu pomiędzy posiłkami. Zanim kolejnyu raz zaczniesz pisać bzdury, że coś odchudza lub nie, poczytaj, jakie faktycznie są zasady i po co stosuje się suplementację.

Gość gość
Zdecydowałam się teraz na branie Slimunox.Już po miesiącu jestem pewna że efekty będą super bo jeszcze nigdy wcześniej nie udało mi się schudnąc w tak krótkim czasie aż 6 kg.Wczoraj oglądałam się nago i zaczynam się sobie bardzo podobać.