Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ide zaraz spac

Polecane posty

Gość gość

Widze duzy odcien zarostu na sobie eh trzeba z tym zyc jakies kremy brazowiace bo to co dostalem to masakra poczekam jeszcze troche eh te twarze tez mnie wkurzaja odbicia bywaja bardzo ladne a tu chuj w zyciu jak i okropne poczytam i spac ide najpierw o lustrach a potem , obwiniam tez ludzi gdy bylem byc moze ekstra obciety nic mi niemowili gdy wygladalem jak uposledzone dziecko porazone zelazkiem ladnie obciety

Gość gość
Nie mam tez nic do luster , bo lustro to lustro kazde jest inne i w sumie obciecie to obciecie i nie zawsze trafia sie fryzjerka warta 5 tys za strzyzenie byc moze a ciela za 10 zlotych chcialem jej cos przyniesc te odbicie raz sie potwierdzilo moze to wina tej samej koszulki nie potrafie stwierdzic tego pierdole wroce chyba do starej fryzury nie wiem pomysle , to wszystko w kazdym takie same lece prosze sie nie smiac .

Gość gość
Slysze teraz ze matka nic nie utrzyma , ze to tamto ze niedlugo nie bede tu mieszkac ja sie nawet zgodze i chuj bo to kolosalna kasa s siostra nic nie dorzuci nie rozumieem tego nie wiem co z jej reka bo juz wgl przejebane dowiem sie 12 nastego troche wiecej mysle ze juz nie wroci do sprawnosci i tyle ciezko mi a ona tak to zalatwila nas eh ojciec tez ponad pol roku 2 nogi zlamane eh kurva nie wiem gdzie bedziemy mieszkac moze nie powinni palic ani nic 600 plus by bylo

Gość gość
autorze umyj jajca przed spaniem

Gość gość
Mam tez dosc tego wszystkiego tam brzydoty , zycia , glosow traktowania