Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1236

Moj facet pisze z innymi!

Polecane posty

Gość gość1236

UWAGA BEDZIE DLUGO Jesteśmy w związku od 2 lat. Mieszkamy ze sobą mamy rocznego synka. Jak juz byłam w ciąży pisał ze swoją kolezAnka która kiedyś przyjeżdżala do miejscowości gdzie on mieszkal. Pisał że jest piękna cud malina itd. Rozstaliśmy się potem wróciliśmy do siebie gadka szmatka ze nie będzie pisał z innymi obiecanki które słyszałam nie raz. Jeszcze ok miesiąca miałam dostęp do jego konta na Facebooku teraz zmienił haslo. Około 5 razy przez ten rok pisał z innymi gdy ja się szłam kąpać albo spalam.umawial się chciał wyjśc na "papierosa "pisał im ze są piękne ze tęskni za nimi . Kiedyś poszliśmy gdzieś na kebaba a tam była dziewczyna z którą pisał normalnie spalilam się ze wstydu i wyszlam. Twierdzi ze mnie kocha ze jestem najcudowniejsa wiec po co pisze z innymi? Mam już dość tego wszystkiego . Gdyby nie to ze miałam wcześniej dostęp do konta jego to nawet bym nie wiedziala ze mnie zdradza! A teraz gdy poproszę o dostęp do konta twierdzi ze mam do wszystkiego hasła i nie muszę mieć do wszystkiego . Najgorsze jest to ze pisze do gowniar (16-17)z naszej okolicy. Wstyd normalnie wyjść. Poradźcie Cos bo juz nie wiem co robić . Po co on pisze do innych skoro mówi ze mnie kocha itd? !

Gość Carycka
Oj z tej mąki chleba nie bedzie

Gość gość
16:07 Też tak myślę.

Gość gość
Tak to jest jak zaczyna się od du*py strony.POczatek znajomości,ciąża wpadkowa,brak przygotowania i odpowiedzialności. Wg mnie to nie rokuje.

Gość gość
Napisałabym podobnie, wszystko od du/py strony. Szkoda dzieciaka, będzie płacił za głupotę rodzicòw.

Gość gość
Ten dziwny związek nie rokuje na przyszłość. Lepiej odejdź teraz bo z czasem będziesz coraz bardziej sfrustrowana. Pewnie uprawia z tymi łaskami seks skoro pisze że tęskni. Wychodzi na to że wpadliscie po 3 miesiącach znajomości. Takze ten.. Daj sobie z nim spokój. Będziesz na pewno szczesliwsza.

Gość gość
D**ek