Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalisi69

dirtyhood.pl ktoś zamawial?

Polecane posty

Gość gość
i jak sprawa wygląda zamówił już pan coś z tej stronki?:) jaki czas dostawy?jakosc?

Gość gość
ja zamawialam, juz 3 razy. wszystko ok choc za trzecim razem troche dluzej czkalam na przesylke niz poprzednim razem ale w finalnym podsumiowaniu na plus

Gość gość
ja zamowilam dwie bluzy jedna supreme druha assc i doszly obie po ok , tyg ale wszystkoe bylo ok wiec nie robila z tego problemu

Gość gość
ja zamawiałem, a co jest?

Gość gość
Nie polecam. czekam na email juz trzeci dzien i czekam z ponad miesiac na zamowienie. Ściema i fejkowe promowanie stronki

Gość gość
Popieram nie odbierają telefonu nie odpowiadają na maile - zamówienie złożone zapłacone - czekam na przesyłkę ponad miesiąc i nic zapadli się pod ziemie .....

Gość Adamad
Ta jasne xD co Wy p*********e co Wy zamawiacie ze czekacie miesiąc ?:) ja dostałem swoje zamówienie(dwie rzeczy) po 2 tygodniach i tez się denerwowałem i pisałem do nich i za każdym razem mi odpisywalixD także to nie jest fejkowe promowanie "stronki" tylko walka konkurencji xD ech

Gość gość
no kurde niby maja zapisane ze w skrajnych przypadkach dostawa może zostać wydłużona nawet do 30 dni ... zamówiłem wczoraj, ch*j tam xD teraz to już tylko czekać

Gość gość
A mi jakoś odpisali na maila , po dwóch tygodniach zaczęłam się bać ze moje trzy stówy poszły w błoto ale dostałam paczke po 25 dniach od zamówienia , ogólnie OK

Gość gość
doszło, równe 9 dni, jest ok

Gość gość
nie wiem co jest nie tak ale nie odpisują mi na żaden email a kiedy dzwonie wyskakuje że ten numer jest niedostępny

Gość gość
sklep działa normalnie :) ja zamówiłem, zapłaciłem i otrzymałem swoje zamówienie które zgodnie z regulaminem sklepu dotarło do mnie w ciągu 2- 35 dni roboczych. Polecam czytać to co się akceptuje a nie wystawiać później krzywdzące opinie wyssane z palca. Wyraźnie jest określony czas dostawy w zależności od dostępności towarów więc o co chodzi? Fakt, kontakt mailowy troszkę utrudniony jednak ja uzyskałem intersujące mnie informację tą drogą-miejsza o to. jak stoją z jakością i rozmiarami ? Można śmiało zamawiać Jeśli chodzi o same ubrania ja zamówiłem dwie rzeczy - https://dirtyhood.pl/pl/p/NIKE-AIR-FORCE-ONE-LOW-White/220 - potrzebowałem do customu, i jeszcze to -https://dirtyhood.pl/pl/p/ANTI-SOCIAL-SOCIAL-CLUB-Hoodie-2-kolory/96 Podsumowanie mojej oceny jest takie - jesli komuś nie przeszkadza nieco dłuzszy czas oczekiwania( przeciez to wrecz logiczne w tego typu sklepach) to śmiało zamawiaj bo jakościowo jest najlepiej. O to dbają, tego im ująć nie wolno. Pozdrawiam MJ

Gość gość
U mnie minęły już ponad dwa miesiące od zamówienia. Jak już wyślę te pięć maili to odpowiedzą, ze przepraszają i dostanę przesyłkę np. we wtorek- oczywiście nic nie przychodzi i po kolejnych moich mailach piszą ze teraz to już na pewno w piątek :-( No i to tak to już trwa i trwa i do dziś nic nie dostałam ...

Gość gość
a czy ktoś z wasz zadowoleni idioci zauważył że kupujecie śmierdzące podróby z chin ?

Gość gość
daj sobie spokój z tymi odstraszajacymi komentarzami :) tak się składa ze jakość jest z******ta :P juz mnie to w*****a czaje się z zamówieniem od dłuzszego czasu(wiem pipo ze replika) i chce przesledzic czas dostawy, czekam na opinie innych klientów a musze czytac jakies marne wypociny zazdrosnej konkurencji! Trzeba było się przyłożyć i zamawiać dobre rzeczy a nie bóldupić ze drugi w pl z tym sklep poszedl w jakość nie ilość i ludzie to wiedza

Gość gość
Bluza assc - chyba lepsza niż oryginał :D od zamówienia do dostarczenia - 21 dni

Gość gość
Straszne jakościowo, No nie da się tego nosić - plastikowe podroby- wstyd

Gość gość
thrasher plastik, ale z czystym sumieniem polecic mozna cdg, ich boga supreme dobrze tez wyglada champion. Wiem, bo zamowiłem.

Gość gość
ja mam z tamtam thrasherka i nie saluée, jest w Pete

Gość gość
Nie da się nosić tego. Mam dwie bluzy od nich ale nie nadają się do noszenia bo wstyd i zapocic się można taki plastik nie wiem jak inne ich rzeczy- ale nawet nie chce wiedzieć - nie kupię już tam nic

Gość gość
Haha a mnie przysłali całkowicie inny model bluzy niż zamówiłem i jak zrobiłem "aferę" to dostali mi te która chciałem plus kazali zostawić sobie to co przyszło wcześniej :D No nie wiem jak u innych ale u mnie materiał nadruki metki i opakowanie wszystko jak ta lala

Gość gość
Supa można ciągnąć, jest 1:1

Gość gość
A jak im zrobić aferę? Jak na maile nie odpisują a telefon nie odpowiada ?

Gość gość
widać debilne komentarze właścicieli sklepu że ciuchy sa ok, te ciuchy to śmierdzące chińskie podróby, zapraszam na FB na grupę Legit check and trade society tam ładnie po nich jadą, wszystkie rzeczy od nich sa zamawiane w imieniu kupującego z chin (jak ktoś jest wieśniakiem może sobie sam kupić podróbki) a nie dawać zarabiać tym oszustom wyżej jakis debil napisał że Supreme jest 1:1 hahaha co za idiota to wszystko to chińska tandeta

Gość gość
przecież te plastikowe fejury możecie sobie wieśniaki zamówić sami...niezły poziom poginać w podróbkach hahaha

Gość gość
eeeeeeeeeeee brak mi slow do komentarzy powyzej... to dopiero pozion intelektualny a zasdniczo jego brak. co komu przeszkadza ze sklep dziala i ma sie dobrze ?;)

Gość gość
przeszkadza bo to nie jest sklep 1. sklep wystawia paragony i płaci podatki 2. sklep sprzedaje oryginalne towary a nie podróby 3. sklep nie dyma ludzi na kasę ale spokojnie już niedługo zostanie zlikwidowany tak samo jak ci złodzieje szch.pl