Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalisi69

dirtyhood.pl ktoś zamawial?

Polecane posty

Gość gość
i dalej... prawdziwy sklep 4. daje gwarancje 5. nie blokuje możliwości wystawiania komentarzy na fb 6. podaje prawdziwy nr. tel. i go odbiera 7. odpisuje na e-mail (nie olewa klientów) niedługo was za dupę wezmą ale wy wtedy otworzycie inny "fake sklep" nie ?

Gość gość
jeżeli jesteśmy "zazdrosną konkurencją" to pokaż gdzie się reklamujemy z naszymi towarami imbecylu ?

Gość gość
Zamawiam od czasu do czasu , zastrzeżeń nie mam . Wiem bab pewno ze to noe jest jak na niektórych stronach ze wpłacisz hajs i on przepada

Gość gość
To złodzieje - kasę zbierają i strasznej jakości towar po 2 miesiącach wysyłają - No ale przynajmniej coś wysyłają - coś co się tylko do kosza na śmieci nadaje

Gość gość
Ubrania fajne ale ostrzegam, długo się czeka :)

Gość gość
Ubrania straszne - czas oczekiwania - masakra - darujcie sobie ten stragan

Gość gość
Ja zamówiłam ze www.stormhype.pl i nie było nigdy problemu.

Gość gość
Co jak co ale Yeezy są z******te, długo czekałam już się denerwowałam ale doszło w kocu i jest naprawdę dobrze. Zamowilabym jeszcze ale czekać dwa tygodnie...

Gość GOSCwiktor21313
Prosze osoby ktore cos tam kupowaly o kontakt!!! CZEKAM NA BLUZE 4 MIECHY A DALEJ JEJ NIE MA

Gość Siwy1
Złodziej. Dziś miałem wizytę dzielnicowego. Pytał czy robiłem jakieś zakupy w marcu. Prowadzą sprawę i szukają osób poszkodowanych. A ja właśnie poszkodowanym przez ten sklep jestem - zakupy w marcu które nigdy nie doszły. Sprawy nie zgłaszałem na policję, widocznie dobrali się do jego historii konta. Jest szansa na odzyskanie kasy.