Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze przedszkolaki z grupy maluchów tj. 2,5 latki mają angielski i religię?

Polecane posty

Gość gość

i od razu piszcie, czy prywatne p-le czy państwowe... bo jestem w szoku, u mnie w prywatnym w cenie 700 zł miał być angielski, ale religii miało nie być (dopiero od 5 latków) tak pisało na str. przedszkola gdy je wybierałam, a ty się nagle okazuje, ze angielskiego nie będzie bo niby nie ma go w podstawie programowej dla maluchów, a religia będzie, bo jest w podstawie... dziwne, bo moja bratowa pracuje w p-lu państwowym podobnie jak 6 innych kobiet z mojej rodziny i wszędzie jest angielski już od najmłodszej grupy, a z kolei religia dopiero od 5-latków. Czy zostałam oszukana??

Gość gość
Państwowe religa maja tylko 6 letnie dzieci angielski jest juz u 3 latków

Gość gość
Tak jak wyżej- Państwowe, angielski tak, religia chyba też od 6 lat.

Gość gość
To ciekawe, bo moje dziecko w państwowym przedszkolu miało religię już w grupie najmłodszej (3-latki), za to angielskiego nie. Trzeba w dodatku wypełnić deklarację, nawet jak nie zamierzasz dziecka posyłać na tę religię.

Gość gość
Od trzylatków jest u nas religia, angielski i rytmika. Przedszkole państwowe, Śląsk.

Gość gość
czyli z tego wynika, ze rąbią nas na tym angielskim, niby podstawa programowa ta sama, przedszkola państwowe, a w jednych 3 latki mają ang, a w innych dopiero 5 latki

Gość gość
Ej, rządzi PiS. Czego wy się spodziewałyście?

Gość gość
mieszkam w Poznaniu i moja córka chodzi do przedszkola państwowego, tam ma religie, rytmikę i angielski. Ale tak czy siak zapisałam ją na dodatkowe zajęcia. To ważne żeby już w takim wieku rozwijać u dziec***asje. Mała lubi malowac więc chodzi na takie zajęcia gdzie po prostu dzieciaki malują i na dodtkowy angielski do helen doron. Mają bardzo ciekawy program dla dzieci do nauki angielskiego. Córka uwielbia tam chodzić!

Gość gość
angielski dla 3 latków, jako 2,5 latek nie miał angielskiego, religia w szkole dopiero w 1 klasie - przedszkole państwowe jaja z tą religią w przedszkolu, ja nie miałam nawet w zerówce, moje dziecko też nie miało, a wy piszecie że jest, jaja

Gość gość
Religia dla trzylatkow - boszszszse Jaki trzeba miec zryty beret zeby pozwalac tak indoktrynowac nalutkie dziecko?

Gość gość
Prywatne przedszkole. Mają angielski i rytmike.

Gość Cleo1976
W grupie 2-latków nie, u 3-latków już tak.Angielski, rytmikę i religię.