Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Przez stres i gadanie znajomej powoli już wariuję i nie myślę racjonalnie. Między 17-20 sierpnia uprawiałam sex z partnerem (zabezpieczony prezerwatywą, potem sprawdzałam i raczej nie pękła, ani nic). Kalendarzyk wskazywał wtedy dni niepłodne, a 25 sierpnia dostałam okres (obfity jak zawsze) trwał ok. 6 dni. Od wczoraj czuję kłucie w jajniku, bulgotanie w podbrzuszu, czasami bolą mnie piersi oraz pojawiło mi się lekkie plamienie (brunatne, z domieszką krwi i też takie jasnoróżowe) ogólnie po zakończeniu okresu mam strasznie dużo śluzu (przeźroczysty) no i to plamienie. Szyjka macicy miękka, myślę, że otwarta (nie znam się na tym). Zawsze myślałam, że okres wyklucza ciąże, ale znajoma opowiedziała mi, że miała aż 3 okresy zanim się dowiedziała, że jest w ciąży. Czy moje objawy sygnalizują zajście w ciąże? Dodam, że teraz według kalendarza mam 11 dzień cyklu. Bardzo proszę o odpowiedzi, bo zaczynam schizować :(

Gość gość
prosze o odpowiedz :(

Gość gość
nie możesz zrobić bety? Tu nikt ci nie powie bo można tylko gdybać

Gość gość
to bardziej infekcje przypomina ale zrób test a najlepiej idź do lekarza

Gość gość
Do wizyty u ginekologa mam jeszcze tydzień i do tego czasu chyba nie wyrobię ze stresu..

Gość gość
To sa skutki swińtuszenia świnio zboczona .

Gość gość
Na razie proponuj***awić sie lalkami a nie świntuszyć .

Gość gość
Liczyłam na poważne odpowiedzi, a nie jakieś głupoty..

Gość gość
Czemu po prostu nie zrobisz testu? Chociaz mysle ze w ciazy nie jestes no bo jak??

Gość Cleo1976
Te wszystkie objawy wskazują na kolejną owulację, nie na ciążę.Ps.Kalendarzyk NIE jest metodą antykoncepcji, nawet naturalnej.Zacznij obserwować swoje ciało.

Gość gość
Jak ty niby miałaś zajść w ciążę skoro nie miałaś kontaktu ze spermą (prezerwatywa), do tego kochałaś się w dni niepłodne i dostałaś okresu?? :( Daj sobie spokój z seksem bo może fizycznie dojrzałaś ale umysłowo jesteś daaaawno w tyle.

Gość gość
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi, macie racje, po prostu nie mysle racjonalnej przez znajomą

Gość gość
A z tą znajomą to też jest coś nie tak. Jak można mieć okres i być w ciąży? Skoro kobieta jest w ciąży to krwawienie oznacza poronienie. Jest fizycznie niemożliwe mieć okres i utrzymać ciążę.