Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ide spac bo rano

Polecane posty

Gość gość

Oddaje probowki na nosicielstwo , pomagam matce i ogarniam prace zebysmy nie byli bezdomni chcialbym zeby dala spokoj z ta to reka sie wykuruje ide spac bo obowiazki nie chce pomocy bezdomnym z miesiecy nie zostane ale trzeba dolozyc cos zeby bylo na rowno , mimo depresji musze tam jakos usiedziec mam jeszcze pomysl na jutro , nie lubie ludzi bo sa do mnie falszywi , powiem namie ze chce zdjecie na fotke jutro to powinnienem miec jakies zdj do kolekcji , patrzac sie na wszystko to chuj wie , trzeba robic pimimo depresji i braku checi zycia na rezzte juz mam wyj****e

Gość gość
Nawet nie mam sie komu zwierzac, p*****le ludzi ich zdanie to ich zfanis

Gość gość
Ta p***a mi nawet lekow nie dala nie biore nic juz 2 msc okolo a ona mi substancje wpisala zamiast wygladu i czesc , moze chodz troche by mi pomogly taki sam lekarz jak doktor dermatolog platek chyba i chuj do d**y , ide spac juz na serio niech sie p*****la , moj wyglad tez nie zasluzylem od zycia na to , wgl na wszystko niech sie ciesza

Gość gość
Ide spac i do roboty bo tu bezdomnosc rodzinie grozi do listopada potem moze bede mogl odpoczac , gadalem o nachyleniu luster te male sa c*****e ale te wyjadaczki je ladnie nastawialy tak mysle rzadne mistrzyni ta jedna to stara pijaczka byla z 10 ciorgiem dzieci , a ta druga chuj wie ale one wszystkie takie lustra tam mialy ale tamta chyba specjalnie chodz raz ujrzalem w windzie j***c nie bede sie osmieszac cykne jutro fote i chuj zobacze chociaz kolor skory :p ide spac wszystko sie j***e

Gość gość
Powiem matce o zdjeciu , potem pogadam o finansach i o dzialaniach i tyle p*****le moj wyglad i wrogow i problemy , slysze nie przychylne glosy i ludzi smiejacych sie

Gość gość
Trzeba czekac do chuj wie kad bo to nie wiadomo co z reka i tata a i siostra nie wiadomo mysle ze wyleci jest malo cwana eh pogadam , p*****le to ludzie tylko smiech spac ide i sie uspokoje eh stres

Gość gość
napisz po polsku jakie masz problemy, a nie bełkoczesz...

Gość gość
cwaniak84 dziś też h'u'ja rozumiem z tego .