Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdamiElwira

Czy taki komplet erotyczny to dobry pomysł na prezent?

Polecane posty

Gość AdamiElwira

Witam, Chciałem kupić jakiś mało powtarzalny komplet erotyczny z okazji naszej 6 rocznicy ślubu. Żona bardzo lubi seksowne bieliźniane prezenty a i ja nie mogę zaprzeczyć - uwielbiam się kochać jak żona ma jakieś seksowne sukienki, pończoszki i oczywiście szpilki... Wybrałem tym razem komplet nieco inny, bez koronek, falbanek i standardowych materiałów, proszę sami oceńcie i doradźcie mi. https://www.sexylingerie.pl/pl/p/Lolitta-Provocatour-komplet-erotyczny/604 Czy taki komplet będzie się podobał kobiecie? Mi się bardzo spodobał, modelka wygląda ciekawie. Ale nie wiem jak się będzie czuć żona w takim materiale? Czy któraś z Pań miała do czynienia z tego typu strojami??

Gość Teppic
Wygląda trochę jak zestaw do bdsm, więc upewnij się, że wie, o co ci chodzi i że nie pójdzie po tłuczek do mięsa do kuchni.

Gość AdamiElwira
Dzięki, myślę że tłuczkiem mnie nie potraktuje ale trochę się martwię że to może być niewygodne. Może zanim zamówię ktoś się tu wypowie kto zakupił i użytkował taki strój.

Gość Mąż fajnej
Ja u siebie wolę nie tworzyć fikcji, więc jeśli kupuję erotyczną bieliznę to nie wmawiam żonie że to dla niej prezent, tylko raczej informuję że zrobiłem prezent sobie (i chciałbym żeby Ona to dla mnie zakładała). A komplet z linku wklejonego przez użytkownika AdamiElwira mi się niezbyt podoba, ale przecież to zdanie użytkowników powinno się liczyć, a nie opinia przypadkowych ludzi z internetów. Chyba, że ten temat to w rzeczywistości próba reklamy towaru... czyli zupełnie inna para kaloszy :P

Gość gość
mi sie nie podoba wole koronki

Gość gość
Nawet się nie zastanawiaj, jest zajefny,też jestem facetem i oboje lubimy takie ciuszki,oczywiście na niej.

Gość AdamiElwira
i kupiłem, na ryzyko moje, na mój gust to powinno być ok, nie jest to aż tak sztywne jak myslałem Dzięki za Wasze opinie!

Gość Mąż fajnej
Czyli jednak kryptoreklama, tak jak podejrzewałem :classic_cool: