Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpadl mi w oko pewien mezczyna... nie mam pojecia jak zrobic krok do przodu.

Polecane posty

Gość gość
"Prawda jest taka, że chcecie nas wychować tak, żebyśmy hurtem do was podłazili. Dlatego piszecie wszędzie... zagadaj, zagadaj i tak do zarzygania. I w ten sposób nic nie robiąc( jak zwykle zresztą) będziecie miały w czym przebierać." Tak właśnie jest, wszystko ustawiać sobie pod interes swojej pupy. A te sprytniejsze zagadają i mają większe szanse.

Gość gość
gość O tym mówię! Chłopak też tak może myśleć: "A jak mi odmówi i powie, że mam chłopaka?", "Jest miła dla wszystkich, ja zaproponuję, dostanę kosza i wyjdę na głupka". "Zagadam, ona mnie oleje, zagadam do tej drugiej to pójdzie fama po biurze, że wszystkie podrywam. A ta druga też mnie oleje, bo pomyśli, że była wyjściem awaryjnym". A po drugie, może być zainteresowany, ale potrzebuje sygnału. A nie tak, że samo się ma stać

Gość gość
haha ten gość robi to samo co atrakcyjne królewny polskie - ksieżniczkowanie, widzicie, sprawiedliwość dziejowa się dzieje drogie panie :)

Gość gość
Gorzej, jak on a wyjdzie z propozycja a facet jej odmowi pod byle prekstem albo powie, ze ma dziewczyne (a dla autorki byl tylko mily, a jej sie zdawalo ze zainteresowany). Potem beda nadal codziennie widywac sie w pracy, jej Bedzie glupio a on Juz bedzie wiedzial ze ona jest nim zainteresowana, ego my podpompuje... x Co cię tak lala boli to ego, sama masz wyraźnie przerośnięte ego.

Gość gość
heh, nie można być szczerą, bo ego pompuje :) Kobiety non stop pompują sobie go, obserwując facetów gdy szczują tyłkiem w ciepły dzień, olewając innych, zbierając atencje w internecie od rycerzyków itd.. Ty masz mówić prawdę, ona tobie nie... bo zawsze jakis pretekst się znajdzie - ty wyjdziesz na tego złego. Przewrotność damska to powinna być jakaś oddzielna dziedzina nauki w psychologii :) ale nie.. poprawnosć polityczna nie pozwala n takie studia ...

Gość gość
A właśnie odpuścił. Usłyszał, że nie, to nie. Są jeszcze 2 kolejne, które może go nie spuszczą po brzytwie. xxx Wybacz, ale dla mnie koleś, który próbuje u wszystkich, jest z mety skreślony ;)

Gość gość
Kto mówi, że u wszystkich? U jednej usłyszy, żeby sobie odpuścić, to już nigdy więcej ma nie próbować?

Gość gość
Gdzie ja napisałam, że nigdy? Ktoś napisał: "Są jeszcze 2 kolejne", także mówię, że jeżeli kolesiowi obojętne, co wyrwie, byleby wyrwał, to ja mu na pewno "podziękuję".

Gość gość
16.57 nie sadze ze obojetne ale jesli np wokol niego jest duzo artakcyjnych kobiet, to chyba normalne ze moze kilka z nich mu sie podobac, Wiec jak nie u jednej, to u drugiej moze probowac... Kobiety maja gorzej bo wieksza konkurencje maja, wydaje mi sie ze malo jest przystojnych facetow,a pieknych kobiet jest na peczki... I pisze to jako kobieta, widze jak jest...

Gość gość
Jeżeli chłopak ma wokół siebie dwie atrakcyjne kobiety, obie mądre, ładne i inteligentne i obie mu się podobają - to ma wybór na początku znajomości i wybierze tę, która mu bardziej pasuje. Wiadomo, że wybierze w tej sytuacji taką, która będzie bardziej okazywać mu zainteresowania. Ta, która będzie zgrywać pseudoksiężniczkę, zostanie odpalona. Proste.

Gość werka024
To, że przystojnych facetów jest mniej jeszcze nie znaczy, że trzeba ich traktować jak bogów. Ogarnijcie się! Facet powinien podrywać, a nie kobieta. Kobieta ma ściągnąć jego uwagę, wysłać kilka sygnałów, że jest zainteresowana, ale zaprosić na pierwszą randkę powinien facet. Wiadomo, że jak przystojniak to "inna czeka w kolejce" ale takiemu to wszystko jedno co złapie, bo zależy mu na pięknej kobiecie i to wszystko. Do autorki. Facet z Tobą pogrywa. Od razu widać, że jest obyty, towarzyski, lubi kobiety, nie jest nieśmiały, chętnie podrywa, flirtuje, uwodzi. Ten książę tylko czeka aż któraś go zaprosi, a nie tędy droga. Taki nigdy nie doceni tego co ma, bo laska sama mu się pcha, więc nie warto. Może przyjmie zaproszenie, może nawet będzie się spotykał z Tobą, ale jak ktoś inny pojawi się na horyzoncie to straci Tobą zainteresowanie. Trzeba inaczej. Utrzeć mu nosa. Albo sam będzie zabiegał o Ciebie albo dziękuję. Gdyby chciał to coś by zaproponował, a tak się dobrze bawi, bo widzi, że na niego lecisz. Możesz wygrać jedynie cierpliwością albo zaryzykować i zagrać tak jak on czyli niech wie, że nie tylko on jeden Ci się podoba. Wiem, to brzmi może absurdalnie, ale działa. Sprawdziłam. Pozdrawiam.

Gość gość
I właśnie dlatego ja "odpalam" facetów, którzy idą na łatwiznę.

Gość gość
Już pisałam, że koleś się nią bawi, testuje grunt, jak go zaprosi sama, to nie dość, że jej nie uszanuje, to jeszcze będzie oczekiwał, że szybko nogi rozłoży, bo przecież taka napalona. Ja bym zachowała ostrożność i dystans.

Gość gość
@gość 17:15 W punkt! O to właśnie chodzi. Ma obok siebie dwie, które wydają mu się fajne. Ta która go olała idzie w odstawkę. Przecież wygląd przyciąga uwagę, ale tzw. "chemia" sprawia, że nie kończy po pierwszym spotkaniu. Skoro jest inna, zainteresowana, dobrze się z nią rozmawia. Jest miła. To co mam szukać dalej?

Gość gość
Dziewczyny mamy rację. Facet mógł mieć wiele kobiet i nie chce mu się starać... Chłopaki też mają rację. Znam wiele księżniczek z drewna. Jak chłopak się starał to olewały. Jak zajęty to żyły sobie otwierają...

Gość werka024
Otóż to! bo atrakcyjne jest to co jest niedostępne. Ona leci na faceta, bo podoba się innym, bo jest przystojny, bo skoro ma takie zainteresowanie wśród kobiet to przecież musi być wyjątkowy. Łatwa zdobycz nie jest atrakcyjna i szybko się nudzi. Więc jeśli facet nie jest nieśmiały, to nie można mu ułatwiać wszystkiego i wychodzić z inicjatywą, bo "ktoś inny go sprzątnie sprzed nosa" pf trzeba mieć swoją godność. On ma mnie wybrać, bo jestem wyjątkowa, bo mnie chce, a nie dlatego, że jestem bardziej chętna niż koleżanka... Myślcie trochę.

Gość gość
doprowadz do seksu z nim w przeciagu max 5 randek wtedy masz pewniak ze on cie pokacha do smierci, ale jak bedzie na 6 to juz lipa. jego muzg zrozumie to - to ta jedna jedyna. najlepiej seks na 3-4 randce

Gość gość
mysle ze nie rob tak jak mowia te laski, ale po prostu gadaj z nim, sama nie wykazuj inicjatywy, ale jesli on cos zaproponuje to zgadzaj sie nie zwodz go. Bo on zapytal o kawe a ty ze nie masz ochoty i dlatego odwrocil kota ogonem. Widzisz? dlatego tez to nie tak ze on gra krola tylko pewnie tak samo jak ty nie chce ujawinc zainteresowania bo boi sie odrzucenia

Gość gość
loda

Gość gość
Wygląd (dobre geny) plus efekt haremu (inne się kręcą przy tobie) i nawet najgorszy cwaniaczek będzie miał powodzenie, nawet u "porządnych" kobiet. To naprawdę prymitywne...

Gość gość
" bo skoro ma takie zainteresowanie wśród kobiet to przecież musi być wyjątkowy. " - nie, nie musi. To tylko twoja podświadomość odczytuje go za dobry materiał na rozród, bo okoliczności wskazują na to, że potrafi wypełniać dobrze swoje biologiczne powinności (atrakcyjność,dobry kontakt z kobietami, powodzenie, kopulacja etc). Twój organizm ma interes wobec tego by z takim się rozmnożyć. To tylko tyle.

Gość gość
on cie kocha

Gość gość
Trzeba inaczej. Utrzeć mu nosa. Albo sam będzie zabiegał o Ciebie albo dziękuję. Gdyby chciał to coś by zaproponował, a tak się dobrze bawi, bo widzi, że na niego lecisz. Możesz wygrać jedynie cierpliwością albo zaryzykować i zagrać tak jak on czyli niech wie, że nie tylko on jeden Ci się podoba. Wiem, to brzmi może absurdalnie, ale działa. Sprawdziłam. x Jakie utrzeć nosa lala? On może mieć dziewczynę jaką chce, więc wybierze taką, która okazuje mu wprost zainteresowanie. Co w tym dziwnego? Utrzeć nosa to sobie może ta smutna psedoksiężniczka, bo będzie płakać w poduszkę, że nie potrafi wyjść ponad własne smutne ego.

Gość gość
Więc jeśli facet nie jest nieśmiały, to nie można mu ułatwiać wszystkiego i wychodzić z inicjatywą, bo "ktoś inny go sprzątnie sprzed nosa" pf trzeba mieć swoją godność. On ma mnie wybrać, bo jestem wyjątkowa, bo mnie chce, a nie dlatego, że jestem bardziej chętna niż koleżanka... Myślcie trochę. x Więc jeśli kobieta nie jest nieśmiała, to nie można jej ułatwiać wszystkiego i wychodzić z inicjatywą, bo "ktoś inny ją sprzątnie sprzed nosa" pf trzeba mieć swoją godność. Ona ma mnie wybrać, bo jestem wyjątkowy, bo mnie chce, a nie dlatego, że jestem bardziej chętny niż kolega... Myślcie trochę.

Gość gość
23.28 o! Znowu ten sfrustrowany prawik ktory oczekuje tylko inicjatywy ze strony kobiety bo sam nie kiwnie palcem zeby na zdobyc. Chlopcyku (bo mezczyzna to nie jestes) tutaj nikt Cie nie slucha a te Twoje mundrosci to o d...e potrzaskac :). Czekaj dalej Bernie az ktos Cie poderwie :D to Cale zycie bedziesz trzepal sobie

Gość gość
:) widzicie, tak działa "równosć w związku", mitologia. Ty masz się starać, ona nie. Baby chcą mieć na gotowe.

Gość gość
23.28 o! Znowu ten sfrustrowany prawik ktory oczekuje tylko inicjatywy ze strony kobiety bo sam nie kiwnie palcem zeby na zdobyc. Chlopcyku (bo mezczyzna to nie jestes) tutaj nikt Cie nie slucha a te Twoje mundrosci to o d...e potrzaskac usmiech.gif . Czekaj dalej Bernie az ktos Cie poderwie smiech.gif to Cale zycie bedziesz trzepal sobie x Ha ha ha zabolało królewnę z drewna kilka słów prawdy

Gość gość
10.50 hahaha zabolalo frustrata pare slow prawdy :D. Rob dalej, wiecznie bierny c**euszu a zostaniesz Sam do konca zycia, no ale oczywiscie winne temu beda kobiety ktore nie chcialy latac za Toba- Oj jakie one zle! :D